Charoiet B trommelstenen (mt3)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Charoiet B trommelstenen (mt3), p/kg

Charoiet trommelstenen in B kwaliteit. De prijs is per kilo.

Ontdek de unieke kracht van Charoiet B trommelstenen - een reis naar innerlijke transformatie en spirituele groei! Onze zorgvuldig geselecteerde Charoiet stenen, in handige trommelvorm, brengen de pracht van paarse tinten naar voren en nodigen uit tot een diepere verbinding met je spirituele zelf.

€ 157,02 Inclusief belasting

€ 129,77 Exclusief belasting

Omschrijving

Charoiet B trommelstenen (mt3), p/kg kopen

Ontdek de unieke kracht van Charoiet B trommelstenen - een reis naar innerlijke transformatie en spirituele groei! Onze zorgvuldig geselecteerde Charoiet stenen, in handige trommelvorm, brengen de pracht van paarse tinten naar voren en nodigen uit tot een diepere verbinding met je spirituele zelf.

Charoiet, ook wel de "steen van transformatie" genoemd, staat bekend om zijn vermogen om spirituele inzichten te stimuleren en innerlijke transformatie te bevorderen. Deze trommelstenen zijn zorgvuldig gepolijst om de unieke patronen en kleuren van Charoiet te benadrukken, waardoor ze niet alleen spiritueel krachtig zijn, maar ook visueel aantrekkelijk.

Gebruik Charoiet trommelstenen tijdens meditatie om de transformerende energie te ervaren en een diepere connectie met je hogere zelf te cultiveren. Plaats ze in verschillende ruimtes om een spiritueel verheffende sfeer te creëren en innerlijke groei te ondersteunen. Draag ze dagelijks bij je om de kracht van Charoiet altijd binnen handbereik te hebben.

Online bestellen

Verrijk je spirituele praktijk met deze prachtige edelstenen en omarm de kracht van Charoiet. Bestel vandaag nog en laat de mystieke energie van Charoiet trommelstenen je begeleiden op je reis naar innerlijke transformatie en spirituele bloei. 

De werking van Charoiet

Charoiet, ook wel bekend als de "steen van transformatie", straalt een unieke en krachtige energie uit die diepgaande verandering en spirituele groei bevordert. Deze opvallende paarse steen wordt vaak geassocieerd met innerlijke transformatie en heeft diverse eigenschappen die het geliefd maken in de spirituele wereld.

De diepgaande werking van Charoiet wordt vaak ervaren als een stimulans voor spirituele inzichten. Het opent de geest voor hogere bewustzijnsniveaus en helpt bij het verkrijgen van dieper begrip van spirituele waarheden. Als metgezel op het spirituele pad moedigt Charoiet transformatie aan, waarbij het individuen ondersteunt bij het overwinnen van obstakels en het omarmen van positieve veranderingen in hun leven.

Naast zijn transformerende eigenschappen wordt Charoiet gezien als een beschermende steen, die een energetische barrière creëert om te beschermen tegen negatieve energieën en invloeden. Het heeft ook de reputatie intuïtie en innerlijke waarneming te versterken, vaak geassocieerd met het derde oog-chakra.

Op emotioneel niveau heeft Charoiet een kalmerende invloed, die stress kan verminderen en kan bijdragen aan het helen van emotionele trauma's. Deze steen nodigt uit tot innerlijke rust en bevordert een gevoel van evenwicht.

Charoiet wordt niet alleen beschouwd als een steen van transformatie, maar ook als een krachtige metgezel op de reis naar zelfontdekking en spirituele groei. Zijn paarse tinten weerspiegelen niet alleen zijn uiterlijke schoonheid, maar ook de diepte van zijn spirituele energie, die individuen aanmoedigt om hogere spirituele dimensies te bereiken

Wens je nog meer uitleg over de werking, betekenis en eigenschappen van Charoiet? Deze kan je vinden op onze pagina Charoiet - Vrijheid en Wilskracht

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Product informatie

Afmetingen 2 - 3 cm
Gewicht1 kg
MateriaalCharoiet
KleurPaars
ChakraHartchakra (4e) - Derde oog chakra - Kruinchakra
SterrenbeeldMaagd - Schorpioen - Boogschutter
VerzorgingCharoiet kan beter niet te veel blootgesteld worden aan water

Meer informatie voor het reinigen en opladen van edelstenen en mineralen vind je op onze blog Edelstenen en Mineralen reinigen en opladen

Datasheet
8718561025494
34 Items
8718561025494
Je bent misschien ook geïnteresseerd in