Charoiet - Vrijheid en Wilskracht

Charoiet - Vrijheid en Wilskracht

Charoiet is paars, met wit en af en toe geel. 

Werking Charoiet

Charoiet is een steen van vrijheid. Dit kristal helpt je op weg naar volkomen onafhankelijk. De steen zorgt voor wilskracht en je zult zin krijgen om het een en ander te ondernemen. Zelfs als je denkt dat je teveel op je bordje hebt, zorgt Charoiet ervoor dat je aan de slag gaat. Charoiet zorgt ervoor dat jij je spirituele gaven omarmt, en de steen brengt je in contact met de onvoorwaardelijke liefde. Charoiet is zeer geschikt voor mensen die twijfelen over hun levenspad, Charoiet zorgt ervoor dat je grote veranderingen durft aan te brengen in je leven. De steen helpt je zorgen en stress aan de kant te zetten en te kiezen voor je eigen geluk. De steen is zeer geschikt voor meditaties en kan zorgen voor inzichten en contact met gidsen. Charoiet laat je de positieve kant van situaties zien, vermindert zorgen, en kan ouders helpen die last hebben van het lege-nest-syndroom. 

Gebruik van Charoiet

Charoiet kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Charoiet gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. 

Ook is Charoiet bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Kruinchakra (7e) en hart chakra (4e)

Sterrenbeeld

Boogschutter (23 november tot 21 december) 

Verzorging

Charoiet kan beter niet te veel gereinigd worden met water.

Charoiet B 50 gr. trommelstenen (mt3)
50 gr. Charoiet in B-kwaliteit trommelstenen, ca. 5-6 stuks. Formaat van deze Charoiet is 20-30 mm, licht paarse met wit/gele tinten.
€ 8,70
Charoiet A splitarmband
Splitarmband Charoiet in A-kwaliteit splitstenen van ca. 5 tot 10 mm. Geregen op elastiek en ca. 16-17 cm lang.
€ 14,20
Charoiet A splitarmband + kaart
Splitarmband Charoiet in A-kwaliteit splitstenen van ca. 5 tot 10 mm. Geregen op elastiek en ca. 16-17 cm lang. Geleverd op een displaykaartje met korte werking en disclaimer.
€ 15,50
Charoiet splitketting
Splitketting Charoiet met splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.
€ 11,70