Chiastoliet - Innerlijke rust en Evenwicht

Chiastoliet - Innerlijke rust en Evenwicht

Chiastoliet is bruin met zwart van kleur, vaak in een kruis patroon

Werking Chiastoliet

Chiastoliet of te wel kruis steen is een bijzonder mineraal welke goed is voor je identiteit en verwerken van negatieve gevoelens maar ook schuldgevoelens. Chiastoliet is een beschermende en inzichtgevende steen en brengt innerlijke rust en evenwicht. De steen stimuleert analytisch en rationeel denken en geeft hiermee inzicht. Chiastoliet werkt beschermend o.a. tegen vervloekingen en helpt astraal (buitenlichamelijk) reizen.  Verminderd angsten, koorts  en nervositeit. Stimuleert besef en realiteitszin. Werkt heilzaam voor jicht, reuma, immuunsysteem en verlammingsverschijnselen. 

Gebruik van Chiastoliet

Chiastoliet kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Chiastoliet gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. 

Ook is Chiastoliet bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Alle Chakra's

Sterrenbeeld

Weegschaal (23 september tot 23 oktober)

Verzorging

Chiastoliet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Chiastoliet nugget - losse kraal
Losse kraal van een nugget van Chiastoliet. Let op! De kralen zijn uniek en kunnen afwijken van de foto.
€ 9,95