Chrysocolla kopen - Evenwicht en Zelfvertrouwen

Chrysocolla - Evenwicht en Zelfvertrouwen

Geschiedenis Chrysocolla

Chrysocolla is een prachtige edelsteen met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de oude beschavingen. Het woord "chrysocolla" is afgeleid van de Griekse woorden "chrysos" en "kolla", wat "goud" en "lijm" betekent, wat verwijst naar het gebruik van chrysocolla in de oudheid als een soldeer- en bindmiddel voor goud.

De oude Egyptenaren gebruikten chrysocolla al duizenden jaren geleden voor decoratieve doeleinden, sieraden en amuletten. Ze geloofden dat de steen bescherming bood tegen negatieve invloeden en spirituele kracht schonk aan de drager.

In de Inca-beschaving werd chrysocolla vereerd als een heilige steen die verbonden was met de zee en de maan. Het werd gebruikt voor rituele objecten en juwelen, en het werd ook verwerkt in ceremoniële maskers.

In de oudheid werd chrysocolla ook door de Grieken en Romeinen gewaardeerd als een beschermende steen die negatieve energieën zou afweren en een gevoel van kalmte en sereniteit zou bevorderen.

In meer recente tijden werd chrysocolla populair tijdens de Art Nouveau-periode in Europa, waar het werd gebruikt in juwelen en decoratieve kunstwerken vanwege zijn levendige kleuren en unieke uitstraling.

Tegenwoordig wordt chrysocolla nog steeds gewaardeerd om zijn schoonheid en spirituele eigenschappen. Het wordt gebruikt in sieraden, edelsteenbehandelingen en als onderdeel van kristal healing om balans en harmonie te bevorderen op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau. Chrysocolla wordt ook beschouwd als een steen van communicatie en expressie, die de drager kan helpen om op een liefdevolle en authentieke manier te communiceren.

Het gebruik van chrysocolla gaat dus duizenden jaren terug en heeft een rijke en fascinerende geschiedenis in verschillende culturen over de hele wereld.

Oorsprong en samenstelling van Chrysocolla

Chrysocolla is een koperhoudend mineraal dat vaak wordt aangetroffen in de buurt van koperertsen en andere koperhoudende gesteenten. Het heeft een complexe samenstelling en wordt geclassificeerd als een hydrosilicaat, wat betekent dat het watermoleculen bevat in zijn chemische structuur.

De chemische formule van chrysocolla kan variëren afhankelijk van de specifieke samenstelling en variaties in de mineralen die ermee kunnen worden geassocieerd. Over het algemeen wordt het echter beschouwd als een combinatie van koper (Cu), silicium (Si), aluminium (Al), waterstof (H) en zuurstof (O). Het wordt vaak geassocieerd met andere mineralen zoals malachiet, azuriet en cupriet vanwege de vaak voorkomende voorkomens in koperafzettingen.

Chrysocolla staat bekend om zijn prachtige blauwgroene kleur, die wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van koperionen in zijn kristalstructuur. De steen kan verschillende tinten van blauw en groen bevatten, variërend van lichtblauw tot diep turkoois. Deze kleurencombinatie geeft chrysocolla zijn unieke en aantrekkelijke uiterlijk.

De oorsprong van chrysocolla is wereldwijd, en het kan worden gevonden in landen zoals de Verenigde Staten, Mexico, Peru, Rusland, Australië, Namibië, en nog veel meer. Chrysocolla wordt vaak gevonden in afzettingsgesteenten, vooral in de buurt van koperertsen en kopermijnen.

Vanwege zijn prachtige kleuren en unieke uitstraling wordt chrysocolla al duizenden jaren gebruikt in sieraden, ornamenten en spirituele toepassingen. Het wordt ook gewaardeerd vanwege zijn helende eigenschappen en wordt vaak gebruikt in kristaltherapie om balans en harmonie te bevorderen op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

Vindplaatsen Chrysocolla

Chrysocolla wordt op verschillende plaatsen over de hele wereld gevonden. Enkele bekende vindplaatsen zijn:

 • Verenigde Staten: In de VS wordt chrysocolla gevonden in staten zoals Arizona, New Mexico, Utah, Nevada en Idaho. Bekende vindplaatsen zijn de Bisbee-mijn in Arizona en de Inspiration-mijn in Arizona.

 • Peru: Chrysocolla wordt gevonden in verschillende regio's van Peru, zoals in de Ica-regio en in de provincie Arequipa.

 • Congo (Kinshasa): In de Democratische Republiek Congo wordt chrysocolla gevonden in mijnen in de regio Katanga.

 • Australië: In Australië komt chrysocolla voor in de staat Queensland, waar het wordt geassocieerd met koperertsen.

 • Chili: Chrysocolla wordt gevonden in verschillende delen van Chili, vooral in de regio Atacama.

 • Namibië: In Namibië zijn er vindplaatsen van chrysocolla in de Kunene-regio.

 • Rusland: Chrysocolla wordt gevonden in verschillende delen van Rusland, waaronder de Oeral en Siberië.

Dit zijn slechts enkele van de vele vindplaatsen van chrysocolla. Omdat het vaak geassocieerd is met koperertsen, wordt het meestal gevonden in de buurt van mijnbouwgebieden waar koperafzettingen voorkomen.

Werking, betekenis en eigenschappen van de Chrysocolla op het mentale niveau

Chrysocolla heeft een positieve invloed op het mentale niveau. Deze edelsteen staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen, waardoor het helpt om stress en angst te verminderen. Het bevordert innerlijke rust, sereniteit en een gevoel van welzijn. Chrysocolla stimuleert ook creativiteit en communicatie, waardoor het gemakkelijker wordt om gedachten en gevoelens uit te drukken.

Op mentaal niveau kan Chrysocolla helpen bij het oplossen van conflicten, zowel intern als extern. Het moedigt zelfreflectie aan en helpt bij het begrijpen van diepere emoties en gevoelens. Hierdoor kan het helpen om negatieve gedachtepatronen te doorbreken en een positievere mindset te bevorderen.

Deze edelsteen staat er ook om bekend dat het inzicht geeft in complexe situaties en helpt bij het vinden van oplossingen. Het vergroot de mentale flexibiliteit en het vermogen om te leren en nieuwe kennis te absorberen. Chrysocolla stimuleert ook de intuïtie, waardoor men beter in contact kan komen met hun innerlijke wijsheid en hogere zelf.

Al met al is Chrysocolla een uitstekende steen voor het bevorderen van een gezonde geestelijke balans, het verlichten van mentale spanningen en het vergroten van het mentale bewustzijn.

Werking, betekenis en eigenschappen van de Chrysocolla op het fysieke niveau

Chrysocolla heeft verschillende gunstige eigenschappen op het fysieke niveau. Het staat bekend om zijn ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen, waardoor het verlichting kan bieden bij ontstekingen, spierpijn, gewrichtspijn en andere fysieke klachten. Het kan ook helpen bij het verminderen van krampen en het ontspannen van gespannen spieren.

Deze edelsteen wordt vaak gebruikt om het immuunsysteem te versterken en het lichaam te ondersteunen bij het bestrijden van ziekten en infecties. Het kan de gezondheid van het ademhalingssysteem bevorderen en symptomen van ademhalingsproblemen zoals astma en bronchitis verlichten.

Chrysocolla heeft ook een positieve invloed op het zenuwstelsel, waardoor het kan helpen bij het verminderen van zenuwpijn en het bevorderen van een gevoel van kalmte en ontspanning. Het kan ook helpen bij het reguleren van de bloeddruk en het verbeteren van de bloedcirculatie.

Op het fysieke niveau kan Chrysocolla ook bijdragen aan een gezonde spijsvertering en het verminderen van maagklachten. Het kan helpen bij het ontgiften van het lichaam en het bevorderen van een gezonde lever- en nierfunctie.

Over het algemeen heeft Chrysocolla een positieve invloed op het fysieke welzijn door het lichaam te ondersteunen bij het herstellen en in balans brengen van zijn natuurlijke functies. Het is belangrijk op te merken dat edelstenen geen vervanging zijn voor medische behandeling, maar ze kunnen een waardevolle aanvulling zijn op een gezonde levensstijl en het bevorderen van het welzijn.

Werking, betekenis en eigenschappen van de Chrysocolla op het spirituele niveau

Op spiritueel niveau staat Chrysocolla bekend om zijn kalmerende en evenwichtige eigenschappen. Het is een steen die een diepe verbinding met de aarde en het goddelijke bevordert, waardoor het een uitstekende metgezel is voor meditatie en spirituele groei.

Chrysocolla helpt de geest te zuiveren en negatieve gedachten los te laten. Het moedigt zelfreflectie aan en helpt om emoties en gedachten in evenwicht te brengen, waardoor innerlijke rust en sereniteit ontstaat. Dit maakt het een waardevolle steen voor mensen die worstelen met angst, stress of overmatige emotionaliteit.

De steen stimuleert ook intuïtie en innerlijke wijsheid, waardoor het gemakkelijker wordt om in contact te komen met het hogere zelf en spirituele inzichten te verkrijgen. Het kan de spirituele groei bevorderen en helpen bij het begrijpen van de eigen levenslessen en het levensdoel.

Chrysocolla heeft een sterk verbondenheid met het keelchakra, waardoor het de communicatie en expressie van gevoelens op een authentieke en liefdevolle manier bevordert. Het helpt ook om harmonie en begrip in relaties te bevorderen, zowel met anderen als met onszelf.

Op spiritueel niveau kan Chrysocolla ook helpen om oude patronen en overtuigingen los te laten, zodat er ruimte is voor nieuwe groei en transformatie. Het stimuleert het loslaten van negatieve energieën en brengt een gevoel van vernieuwing en vernieuwing.

Kortom, Chrysocolla is een krachtige steen voor spirituele groei, zelfontdekking en emotionele balans. Het helpt om de geest te kalmeren, de intuïtie te versterken en een diepe verbinding met het hogere zelf tot stand te brengen. Door zijn helende en evenwichtige eigenschappen kan het een waardevolle metgezel zijn tijdens het spirituele pad.

Stenen en materialen die bij Chrysocolla passen

Chrysocolla is een veelzijdige steen die goed samengaat met andere kristallen en materialen. Enkele stenen en materialen die goed passen bij Chrysocolla zijn:

 • Turquoise: Turquoise heeft vergelijkbare kleuren als Chrysocolla en versterkt de helende en beschermende eigenschappen van Chrysocolla.

 • Malachiet: Malachiet is een andere groene steen die goed samengaat met Chrysocolla en helpt bij het bevorderen van emotioneel evenwicht en spirituele groei.

 • Lapis Lazuli: Lapis Lazuli combineert prachtig met Chrysocolla vanwege de diepblauwe kleur. Het bevordert intuïtie, wijsheid en spirituele verlichting.

 • Rozenkwarts: Rozenkwarts heeft een zachte, liefdevolle energie die goed harmonieert met Chrysocolla en kan helpen bij het bevorderen van liefde, zelfacceptatie en emotioneel welzijn.

 • Sodaliet: Sodaliet bevordert communicatie en expressie, wat goed past bij Chrysocolla's verbondenheid met het keelchakra.

 • Koper: Chrysocolla bevat vaak sporen van koper, waardoor deze twee materialen goed samengaan. Koperen sieraden of koperdraad kunnen worden gebruikt om Chrysocolla-stenen in een sieraad te verwerken.

 • Hout: Chrysocolla wordt vaak in sieraden gezet in combinatie met houten kralen of elementen, wat een aardse en natuurlijke uitstraling geeft.

 • Zilver: Chrysocolla wordt vaak gezet in zilveren sieraden, omdat zilver de spirituele energie van de steen kan versterken.

Bij het combineren van Chrysocolla met andere stenen en materialen is het belangrijk om te vertrouwen op je intuïtie en te voelen welke combinaties resoneren met jouw intenties en energie. Experimenteer en ontdek welke combinaties voor jou het meest krachtig en harmonieus aanvoelen.

Hoe kan je Chrysocolla reinigen en opladen?

Om Chrysocolla te reinigen en op te laden, kun je verschillende methoden gebruiken. Hier zijn enkele opties:

Reinigen Chrysocolla:

 1. Water reiniging: Spoel de Chrysocolla voorzichtig af onder stromend water, bij voorkeur helder en natuurlijk water. Let op dat niet alle Chrysocolla-soorten goed tegen water kunnen, dus controleer dit eerst.

 2. Rook reiniging: Houd de Chrysocolla boven de rook van een reinigende wierook, zoals witte salie, palo santo of cederhout. Laat de rook de steen omhullen om negatieve energieën te verwijderen.

 3. Aarde reiniging: Begraven van de Chrysocolla in de aarde gedurende een dag of twee kan helpen om ongewenste energieën te absorberen en te neutraliseren.

 4. Zout reiniging: Leg de Chrysocolla in een kom met droog zeezout of himalayazout en laat het een paar uur tot een dag rusten. Het zout helpt bij het absorberen van negatieve energie.

Opladen Chrysocolla:

 1. Zonlicht: Plaats de gereinigde Chrysocolla in direct zonlicht gedurende een paar uur om de steen op te laden met zonne-energie. Let op: sommige Chrysocolla-variëteiten kunnen verkleuren door langdurige blootstelling aan fel zonlicht, dus gebruik deze methode voorzichtig.

 2. Maanlicht: Leg de Chrysocolla buiten neer tijdens volle maan of in een vensterbank waar het maanlicht kan bereiken. Maanlicht is een zachte en helende energie die de steen kan opladen.

 3. Bergkristal: Plaats de Chrysocolla samen met een bergkristal in een kom. Het bergkristal zal fungeren als een energieversterker en zal de Chrysocolla opladen.

 4. Intentie: Richt je intentie op het opladen van de Chrysocolla door middel van meditatie of visualisatie. Stel je voor dat de steen wordt gevuld met positieve energie en kracht.

Zorg ervoor dat je de juiste methode kiest op basis van de specifieke variëteit van Chrysocolla en gebruik je intuïtie bij het reinigen en opladen van de steen. Wees voorzichtig met het gebruik van water bij gevoelige Chrysocolla-soorten en vermijd langdurige blootstelling aan fel zonlicht bij stenen die gevoelig zijn voor verkleuring.

Het gebruik van Chrysocolla

Chrysocolla wordt vaak gebruikt voor verschillende doeleinden vanwege zijn positieve eigenschappen en helende energie. Hier zijn enkele manieren waarop Chrysocolla kan worden gebruikt:

 • Spirituele groei: Chrysocolla wordt vaak gebruikt als een steen voor spirituele groei en intuïtie. Het kan helpen bij het ontwikkelen van helderziendheid, intuïtie en spirituele verbinding. Meditatie met Chrysocolla kan de spirituele reis versterken en inzicht geven.

 • Emotionele balans: Chrysocolla staat bekend om zijn vermogen om emoties te kalmeren en te stabiliseren. Het kan helpen bij het verminderen van stress, angst en negatieve emoties. Het dragen van Chrysocolla als sieraad of het plaatsen ervan in de omgeving kan een rustgevende en ontspannende sfeer creëren.

 • Communicatie en expressie: Chrysocolla wordt geassocieerd met de keelchakra, wat het vermogen bevordert om zich op een duidelijke en liefdevolle manier uit te drukken. Het kan helpen bij het verbeteren van communicatieve vaardigheden en het uiten van gedachten en emoties.

 • Evenwicht en harmonie: Deze steen wordt vaak gebruikt om balans en harmonie te bevorderen in het leven. Het helpt bij het vinden van innerlijke rust en het in evenwicht brengen van emoties, waardoor men zich meer gecentreerd voelt.

 • Healing: Chrysocolla wordt vaak gebruikt in de kristalhealing om fysieke, emotionele en spirituele genezing te bevorderen. Het kan worden gebruikt om specifieke delen van het lichaam te behandelen of om energieblokkades te ontbinden.

 • Creativiteit: Deze steen wordt geassocieerd met de sacrale chakra en kan creativiteit en inspiratie bevorderen. Het kan kunstenaars en creatieve mensen helpen bij het ontwikkelen van nieuwe ideeën en projecten.

 • Bescherming: Chrysocolla wordt soms gebruikt als een beschermende steen, die negatieve energieën afstoot en een schild van energie om de drager creëert.

Het gebruik van Chrysocolla kan variëren afhankelijk van de persoonlijke behoeften en intenties. Het is belangrijk om naar je eigen intuïtie te luisteren bij het kiezen en toepassen van deze prachtige steen.

Chrysocolla Kristallen Grid

Een Chrysocolla kristallen grid kan een krachtig hulpmiddel zijn om de energie van Chrysocolla te versterken en te richten op een specifiek doel. Hier is een eenvoudige Chrysocolla kristallen grid die je kunt maken:

Benodigdheden:

 • Een grote platte steen of een stuk stof als basis voor je grid.
 • Vier Chrysocolla kristallen.
 • Een kwartskristal als focuspunt in het midden van het grid.
 • Optioneel: andere stenen die bij je intentie passen (zie hierboven voor stenen die bij Chrysocolla passen).

Instructies:

 1. Kies een rustige en positieve ruimte waar je je grid wilt maken. Zorg ervoor dat je niet gestoord wordt tijdens het proces.
 2. Leg de grote platte steen of het stuk stof neer als basis voor je grid.
 3. Plaats het kwartskristal in het midden van de grid. Dit kristal zal fungeren als het focuspunt en zal de energie van het grid leiden.
 4. Plaats de vier Chrysocolla kristallen rondom het kwartskristal. Dit vormt de basis van je grid en creëert een energetisch patroon.
 5. Voeg indien gewenst andere stenen toe die bij je intentie passen. Plaats ze tussen de Chrysocolla kristallen in, of rond de rand van het grid.
 6. Neem even de tijd om je intentie te bepalen voor het grid. Wat wil je manifesteren of welk doel wil je bereiken? Richt je aandacht en intentie op het kwartskristal in het midden.
 7. Activeer het grid door met je vingers een lijn te trekken tussen de kristallen, beginnend bij het kwartskristal en werkend naar de Chrysocolla kristallen toe.
 8. Visualiseer hoe de energie stroomt en verbindt tussen de stenen.
 9. Laat het grid enige tijd staan om de energie te laten stromen en je intentie te versterken. Je kunt het grid laten staan zolang je wilt, maar het is goed om het regelmatig op te laden en te vernieuwen, vooral als je je intentie hebt bereikt of veranderd.
 10. Bedank de stenen en het universum voor hun ondersteuning en laat het grid staan of berg het op voor een volgende keer.

Onthoud dat kristallen grids een krachtige vorm van energiewerk zijn, maar het is belangrijk om je intuïtie te volgen en te vertrouwen op je eigen innerlijke kracht en wijsheid bij het werken met kristallen. Experimenteer en pas het grid aan op een manier die voor jou goed voelt.

Sterrenbeeld Chrysocolla

Traditioneel wordt chrysocolla geassocieerd met de sterrenbeelden Tweelingen, Waterman, Maagd en Stier. Deze sterrenbeelden staan ​​bekend om hun communicatieve vaardigheden, creativiteit, emotionele intelligentie en openheid voor nieuwe ervaringen. Chrysokolla kan hen helpen om deze eigenschappen te versterken en om hun doelen te bereiken.

Tweelingen

Tweelingen zijn communicatief en nieuwsgierig. Ze zijn vaak erg energiek en kunnen snel van gedachten veranderen. Chrysokolla kan Tweelingen helpen om hun gedachten te ordenen en om hun focus te verbeteren. De steen kan hen ook helpen om meer ontspannen te zijn en om stress te verminderen.

Waterman

Watermannen zijn origineel en onafhankelijk. Ze zijn vaak erg intelligent en kunnen afstandelijk zijn. Chrysokolla kan Watermannen helpen om meer empathisch te zijn en om hun creativiteit te ontplooien. De steen kan hen ook helpen om meer ontspannen te zijn en om stress te verminderen.

Stier

Stieren zijn praktisch en stabiel. Ze zijn vaak erg toegewijd aan hun dierbaren en kunnen koppig zijn. Chrysokolla kan Stieren helpen om meer open te staan voor nieuwe ervaringen en om hun creativiteit te ontplooien. De steen kan hen ook helpen om meer ontspannen te zijn en om stress te verminderen.

Maagd

Maagden zijn perfectionistisch en analytisch. Ze zijn vaak erg kritisch voor zichzelf en kunnen zichzelf hard bekritiseren. Chrysokolla kan Maagden helpen om meer ontspannen te zijn en om hun perfectionisme te relativeren. De steen kan hen ook helpen om beter om te gaan met stress en om hun innerlijke rust te vinden.

Chakra's en Chrysocolla Hartchakra Keelchakra Derde oog chakra

Chrysocolla is een veelzijdige steen die verbonden is met meerdere chakra's, waardoor het een uitstekende keuze is voor energetisch werk en chakra-harmonisatie. De belangrijkste chakra's die geassocieerd worden met Chrysocolla zijn:

 1. Hartchakra (4e chakra): Chrysocolla heeft een sterke verbinding met het hartchakra, waardoor het helpt bij het openen, zuiveren en versterken van dit energiecentrum. Het bevordert liefde, compassie en emotionele genezing, zodat je in staat bent om liefdevolle relaties aan te gaan en jezelf en anderen te vergeven. Ontdek meer over het hartchakra in onze blog: Het verkennen van de betekenis van de 4e Chakra in spirituele groei

 2. Keelchakra (5e chakra): De blauwgroene kleur van Chrysocolla is geassocieerd met het keelchakra, dat staat voor communicatie en zelfexpressie. Deze steen helpt je om op een duidelijke, eerlijke en liefdevolle manier te communiceren, je waarheid te uiten en je creatieve zelf te uiten. Ontdek meer over het keelchakra in onze blog: Het verkennen van de betekenis van de 5e Chakra in spirituele groei

 3. Derde oog chakra (6e chakra): Chrysocolla heeft ook invloed op het derde oog chakra, wat verbonden is met intuïtie, inzicht en spirituele wijsheid. Het stimuleert je intuïtieve vermogens, zodat je dieper inzicht kunt krijgen in jezelf en het universum om je heen. Ontdek meer over het derde oog chakra in onze blog: Het verkennen van de betekenis van de 6e Chakra in spirituele groei

Het werken met Chrysocolla kan helpen om de energie van deze chakra's in balans te brengen en te harmoniseren, waardoor je emotioneel welzijn, communicatievaardigheden en spirituele ontwikkeling worden ondersteund. Om de effecten van Chrysocolla op deze chakra's te versterken, kun je de steen plaatsen op de corresponderende chakra-locaties tijdens meditatie, healing-sessies of kristallen grids. Door je intentie te richten op het reinigen en activeren van deze energiecentra, kun je de helende kracht van Chrysocolla optimaal benutten.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chrysocolla A 100 gr. trommelstenen (mt3)
100 gram Chrysokolla in A-kwaliteit trommelstenen, formaat 20-40 mm. Ca. 5 stuks.Ontdek de magie van Chrysocolla trommelstenen - een schat van helende energie en spirituele balans! Onze zorgvuldig geselecteerde Chrysocolla stenen, liefdevol gepolijst tot een perfecte glans, brengen niet alleen de prachtige tinten en patronen van dit fascinerende mineraal naar voren, maar ook de krachtige helende eigenschappen ervan.
€ 91,50
Chrysocolla A trommelstenen (mt3), per gram
Chrysocolla trommelstenen in A-kwaliteit uit Peru, de prijs is per gram, formaat 20-40 mm. Ca. 5 stuks in 100 gram.Chrysocolla, ook bekend als de "Steen van de Godinnen" of "Wijsheidsteen," staat bekend om zijn vermogen om kalmerende energie te bevorderen en emotionele balans te herstellen. Deze trommelstenen zijn niet alleen visueel betoverend, maar ook krachtige metgezellen op je reis naar innerlijke rust en spirituele groei.
Chrysokolla B zaksteen
1 Zaksteen Chrysokolla in B-kwaliteit, 30 tot 50 mm in formaat. Chrysocolla is een felgroene of felblauwe edelsteen die zorgt voor evenwicht en zelfvertrouwen.
€ 8,50
Chrysokolla gezondheids hanger
Gezondheidshanger Chrysokolla. Edelsteenhanger, op een displaykaartje incl. RVS ankerschakel kettinkje.
€ 8,50
Doosje Chrysocolla
Ontdek de fascinerende wereld van ruwe Chrysocolla met onze prachtige exemplaren, zorgvuldig verpakt in een doosje! Chrysocolla, met zijn levendige blauwgroene tinten, voegt niet alleen een esthetisch element toe aan je kristalcollectie, maar brengt ook kalmerende en helende energieën in je leefruimte.
€ 8,50