Chrysocolla - Evenwicht en Zelfvertrouwen

Chrysocolla - Evenwicht en Zelfvertrouwen

Chrysocolla is blauw tot lichtblauw tot groen. 

Werking Chrysocolla

Chrysocolla is een felgroene of felblauwe edelsteen die zorgt voor evenwicht en zelfvertrouwen. Chrysocolla helpt mensen die te veel hooi op hun vork nemen en zorgt dat zij hun grenzen bewaken. De steen zorgt voor balans in emoties en helpt je voor jezelf op te komen. Chrysocolla is een fijne steen voor mensen die over zich heen laten lopen. Opgekropte gevoelens komen door Chrysocolla aan de oppervlakte om zo verwerkt te kunnen worden. Dit kristal zorgt ervoor dat intuïtie wordt versterkt en jij je innerlijke stem beter hoort en volgt. Fysiek geeft Chrysocolla lucht, de luchtwegen worden verbreedt en de steen maakt ademhalen makkelijker. Dit maakt het een fijn kristal bij griep en verkoudheid. Ook bij hoge bloeddruk, laag immuunsysteem, hormoonproblemen, overgangs- of menstruatieklachten en de zwangerschap kan Chrysocolla helpen. 

Gebruik van Chrysocolla

Chrysocolla kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Chrysocolla gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. 

Ook is Chrysocolla bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Alle Chakra's

Sterrenbeeld

Weegschaal (23 september tot 23 oktober)

Verzorging

Chrysocolla kan beter niet te veel gereinigd worden met water.

Nieuw
Chrysocolla trommelstenen B kwaliteit (±2-3 cm) - ±250 gr
Chrysocolla kalmeert, reinigt en geeft nieuwe energie aan de chakra's, vooral het hartchakra. Het verdrijft schuldgevoelens, heelt hartzeer en vergroot de capaciteit om lief te hebben. Verbetert het zelfbewustzijn en de communicatie. Maakt de geest stabiel. *
€ 21,00
Dioptaas op Chrysokolla nr. 6
Laatste items in voorraad
Uniek stukje Dioptaas op Chrysokolla. Het Dioptaas op Chrysokolla stukje is 6 x 4 x 2 cm en weegt 46,8 gram.
€ 84,00
Chrysokolla schijf nr.85
Laatste items in voorraad
Chrysokolla schijfje, alle zijden gepolijst. De afmetingen van deze Chrysokolla zijn 60 x 10 x 65 mm en 90 gram.
€ 40,00
Chrysokolla B zaksteen
1 Zaksteen Chrysokolla in B-kwaliteit, 30 tot 50 mm in formaat.
€ 8,50
Doosje Chrysokolla
Chrysokolla in een doosje, ca. 4 cm in formaat.
€ 8,50
Chrysokolla gezondheids hanger
Gezondheidshanger Chrysokolla. Edelsteenhanger, op een displaykaartje incl. RVS ankerschakel kettinkje.
€ 8,50