Citrien gezondheids hanger (verhit)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Citrien gezondheids hanger (verhit)

Gezondheidshanger Citrien. Edelsteenhanger, op een displaykaartje incl. wegwerpkettinkje.

€ 3,95 Inclusief belasting

€ 3,26 Exclusief belasting

Omschrijving

Gezondheidshanger Citrien edelstenen hanger op een displaykaartje incl. wegwerpkettinkje. Deze Citrien is de verhitte variant.

Op het kaartje staan de werking en een disclaimer vermeld.

 

Citrien is een bijzondere gewilde steen. Let op dat u niet een gebrande versie koopt voor healing doeleinden. Citrien staat voor openheid, levenslust, levensmoed en vitaliteit. Stimuleert zelfexpressie en voorkomt faalangst en zwaarmoedigheid. Maar ook concentratie wordt verbetert. Citrien werkt heilzaam bij zenuwen, maag, milt, en alvleesklier. Citrien stimuleert zelfexpressie en maakt je opener. Hij herstelt je energie en maakt je levenslustiger. Citrien verbetert de concentratie geeft je zelfvertrouwen en stimuleert de zelfverwezenlijking. Citrien vermindert faalangst, zelfdestructief gedrag en zwaarmoedigheid. Heeft een heilzame werking op de zenuwen, maag, alvleesklier en milt. Citrien helpt tegen infecties en chronisch vermoeidheidssyndroom, depressie, vermindert angsten en fobieën.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Datasheet
8718226694300
17 Items
8718226694300
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)