Citrien puntjes ruw (verhit), p/kg
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Citrien puntjes ruw (verhit), p/kg

Citrien puntjes ruw (verhitte Amethist), formaat 2-6 cm. Vindplaats Brazilië.

€ 110,00 Inclusief belasting

€ 90,91 Exclusief belasting

Omschrijving

De Citrien puntjes ruw en verhit kopen

Citrien puntjes ruw (verhit), formaat 2-6 cm. Vindplaats Brazilië.

 

De werking van Citrien

Citrien wordt vaak gemaakt door het zelf branden/ verhitten van Amethist. Door Amethist op hoge temperatuur te verhitten wordt hij donkergeel. Hierdoor zijn de eigenschappen in vergelijking met de natuurlijke soort iets minder sterk.  De echte natuurlijke citrien heeft op natuurlijke wijze zijn gouden kleur gekregen.

Citrien is een hartverwarmende steen die je vrolijk stemt. De steen staat voor openheid, levenslust, levensmoed en vitaliteit. Ook kan de steen je zelfvertrouwen een boost geven. De steen voorkomt faalangst en zwaarmoedigheid. Daarnaast vergroot de steen je concentratievermogen en werkt hij heilzaam bij zenuwen, maag, milt en alvleesklier.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen de ruwe puntjes van verhitte Citrien perfect bij jouw interieur en heb jij behoefte aan levenslust en zelfvertrouwen die Citrien jou te bieden heeft? Bestel de ruwe puntjes van verhitte Citrien direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Datasheet
8718561012265
5 Items
8718561012265
Je bent misschien ook geïnteresseerd in