Citrien - Succes en Voorspoed

Citrien - Succes en Voorspoed

Citrien is lichtgeel tot donkergeel, oranje tot donkeroranje. 

Werking Citrien

Citrien, een van de meest geliefde, krachtigste en zonnigste edelstenen van allemaal. De steen is zeer gewild en daarom vaak ook wat duurder. Citrien kent geweldige opbeurende krachten. Zo kan Citrien geluk, succes en voorspoed aantrekken en moedigt Citrien aan om dit met anderen te delen. Citrien maakt expressief en stimuleert creativiteit. Citrien is een van de weinige stenen die direct contact kan maken met zonne-energie. Deze edelsteen maakt de drager vrolijk en kan verlichten bij depressies. Citrien maakt je energiek en levenslustig, en helpt bij verschillende klachten. Citrien helpt bij maag en darm klachten en heeft een positieve werking op de milt en alvleesklier, en kan zo helpen bij suikerziekte. Ook blaas en nier hebben baat bij de werking van Citrien. Kortom Citrien is een zonnige must-have!

Gebruik van Citrien

Citrien kent ontzettend veel toepassingen. Zo kun je Citrien gebruiken als zaksteen, in edelsteenwater of op de huid dragen in een sieraad. Natuurlijk kun je het ook op een relevante plek neerleggen, zoals je woonkamer of badkamer. 

Ook is Citrien bij uitstek geschikt voor Kristallen Grids of om bij je te dragen of mee te mediteren. Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Let op: Citrien wordt vaak gemaakt door het zelf branden /verhitten van Amethist. Door Amethist op hoge temperatuur te verhitten wordt hij donkergeel. Hierdoor zijn de eigenschappen in vergelijking met de natuurlijke soort minder sterk. Let daarom ook op dat je niet een verhitte (ook wel gebrande citrien genoemd) versie koopt voor healing doeleinden. De echte natuurlijke citrien heeft op natuurlijke wijze zijn gouden kleur gekregen. Wij vermelden het altijd als Citrien verhit is. Staat er niets in de productnaam dan is de citrien op natuurlijke wijze gevormd. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Zonnevlecht chakra

Sterrenbeeld

Tweelingen (22 mei tot 21 juni) en ram (21 maart tot 20 april)

Verzorging

Citrien kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden, te veel blootstelling aan fel zonlicht kan de steen verkleuren.

Nieuw
Citrien natuurlijk A kwaliteit trommelstenen (±2-3 cm) - ±500 gr
Citrien is een levendige, opbeurende steen die licht brengt in donkere tijden. Citrien absorbeert en transformeert negatieve energie en gaat zelfdestructief gedrag tegen. Deze steen bevordert optimisme, geeft de energie en moed om nieuwe mogelijkheden te verkennen. Citrien versterkt en ondersteunt het lichaam. (*)
€ 15,80
Nieuw
Citrien natuurlijk A kwaliteit trommelstenen (±3-4 cm) - ±500 gr
Citrien is een levendige, opbeurende steen die licht brengt in donkere tijden. Citrien absorbeert en transformeert negatieve energie en gaat zelfdestructief gedrag tegen. Deze steen bevordert optimisme, geeft de energie en moed om nieuwe mogelijkheden te verkennen. Citrien versterkt en ondersteunt het lichaam. (*)
€ 15,80
Citrien (gebrande amethist) trommelstenen A/B kwaliteit ±800 g
Citrien is een levendige, opbeurende steen die licht brengt in donkere tijden. Citrien absorbeert en transformeert negatieve energie en gaat zelfdestructief gedrag tegen. Deze steen is voorstander van optimisme en geeft de energie en moed om nieuwe mogelijkheden te verkennen. Citrien versterkt en ondersteunt het lichaam. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 12,65
Aanbieding!-15%
Natuurlijke citrien ruw edelsteenhanger 3 stuks
Citrien is een levendige, opbeurende steen die licht brengt in donkere tijden. Citrien absorbeert en transformeert negatieve energie en gaat zelfdestructief gedrag tegen. Deze steen bevordert optimisme, geeft de energie en moed om nieuwe mogelijkheden te verkennen. Citrien versterkt en ondersteunt het lichaam. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 10,17
€ 11,96
Citrien hanger zilver bewerkt 2
Laatste items in voorraad
Mooie hanger van Citrien natuur gezet in bewerkte 925 sterling zilver. De hanger heeft een gewicht van 3.7 gram. De natuurlijke Citrien is facet geslepen.
€ 110,00
Citrien hanger zilver bewerkt 3
Laatste items in voorraad
Mooie hanger van Citrien natuur gezet in bewerkte 925 sterling zilver. De hanger heeft een gewicht van 6 gram. De natuurlijke Citrien is facet geslepen.
€ 110,00
Citrien puntje natuur nr.15
Laatste items in voorraad
Een mooi puntje van de natuurlijke edelsteen Citrien met een gewicht van 57.36 gr. De afmetingen zijn 2.5 x 2.5 x 6 cm.
€ 143,50
Citrien puntje natuur nr.13
Laatste items in voorraad
Een mooi puntje van de natuurlijke edelsteen Citrien met een gewicht van 95.4 gr. De afmetingen zijn 4.3 x 3 x 5.7 cm.
€ 238,40
Citrien punt AA Brazilië, nr.295
Laatste items in voorraad
Citrien punt in AA kwaliteit uit Brazilië, deze punt is 1700 gram en de maten zijn 18,5 x 11 x 7 cm.
€ 817,00
Citrien punt AA Brazilië, nr.255
Laatste items in voorraad
Citrien punt in AA kwaliteit uit Brazilië, deze punt is 560 gram en de maten zijn 10 x 8 x 5 cm.
€ 269,00
Citrien puntje natuur nr.9
Laatste items in voorraad
Natuurlijke Citrien in een edelsteen puntje, de afmetingen zijn 60 x 30 x 30 mm en 77 gram.
€ 192,00
Ruwe natuurlijke citrien +/- 500 g
Ruwe natuurlijke citrien is een levendige, opbeurende steen die licht brengt in donkere tijden. Citrien absorbeert en transformeert negatieve energie en gaat zelfdestructief gedrag tegen. Deze steen is voorstander van optimisme en geeft de energie en moed om nieuwe mogelijkheden te verkennen. Citrien versterkt het lichaam en biedt ondersteuning bij het omgaan met ernstige ziekten zoals depressie, angst en fobieën, nachtmerries, Alzheimer, jeuk, ontgifting, ME, obstipatie en problemen met de schildklier. (*)Dit is een natuurproduct dus kleur, vorm en maat kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 22,80