Copal trommelstenen (mt3-4) per gram
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Copal trommelstenen halfruw (mt3-4), per gram

Trommelstenen Kopal, de prijs is per gram, formaat 20-60 mm. Minimale afname is 50 gram.

Copal, gewaardeerd als heilig hars door inheemse culturen, staat bekend om zijn vermogen om de geest te zuiveren, negatieve energie te verdrijven en een heldere atmosfeer te creëren. Deze trommelstenen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook krachtige metgezellen op je reis naar energetische reiniging en spiritueel welzijn.

€ 0,83 Inclusief belasting

€ 0,69 Exclusief belasting

Minimale afname van het product is 50.
Omschrijving

Copal trommelstenen halfruw (mt3-4), per gram kopen

Ontdek de tijdloze magie van Copal trommelstenen - een reis naar de oorsprong van zuivering en spirituele helderheid! Onze zorgvuldig geselecteerde Copal stenen, met aandacht gepolijst voor een natuurlijke glans, brengen niet alleen de warme amberkleurige tonen van dit buitengewone hars naar voren, maar ook zijn zuiverende eigenschappen.

Copal, gewaardeerd als heilig hars door inheemse culturen, staat bekend om zijn vermogen om de geest te zuiveren, negatieve energie te verdrijven en een heldere atmosfeer te creëren. Deze trommelstenen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook krachtige metgezellen op je reis naar energetische reiniging en spiritueel welzijn.

Gebruik Copal trommelstenen tijdens meditatie om de zuiverende energie te ervaren en een diepere verbinding met spirituele helderheid te cultiveren. Plaats ze in verschillende ruimtes om negatieve energieën te verdrijven en een sfeer van positiviteit te omarmen. Draag ze dagelijks bij je als een constante bron van energetische zuivering.

Copal is een fossiele hars van naaldbomen. De fossiele hars voelt warm in je hand in de plaats van koud. Copal is een jongere variant van Barnsteen (ook wel Amber genoemd). Barnsteen is vaak ouder dan 1 miljoen jaar en copal een stuk jonger, daarom is Copal licht van kleur.

Online bestellen

Voeg vandaag nog de tijdloze zuiverheid van Copal toe aan je collectie! Bestel nu online en laat de reinigende kracht van dit heilige hars je begeleiden op je pad naar spirituele helderheid en balans.

De werking van Copal

Copal, afkomstig van harsbomen en beschouwd als een spiritueel zuiveringsmiddel, belichaamt een tijdloze energie die door de eeuwen heen wordt gewaardeerd. Het staat bekend om zijn vermogen om negatieve energieën te verdrijven en een heldere, positieve sfeer te bevorderen.

De zuiverende eigenschappen van Copal maken het een populaire keuze voor rituelen en ceremonieel gebruik in verschillende culturen. Het wordt beschouwd als een brug tussen de aardse en spirituele rijken, waardoor het een uitstekende metgezel is bij meditatie en energetische reiniging.

Het gebruik van Copal trommelstenen tijdens meditatie kan helpen om de geest te zuiveren, de focus te vergroten en een gevoel van kalmte te bevorderen. Deze stenen dragen bij aan het creëren van een heilige ruimte en het verwijderen van energetische blokkades.

Het dragen van Copal als een dagelijkse metgezel kan dienen als een constante bron van energetische zuivering, waarbij het negatieve energie absorbeert en een positieve vibratie bevordert. Het nodigt uit tot een staat van spirituele helderheid en brengt balans in de energiecentra van het lichaam.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om iemand aan te moedigen medische hulp te vermijden. Integendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Product informatie

Afmetingen 2 - 6 cm
Gewicht0,050 kg
MateriaalCopal
KleurGeel / Bruin
ChakraZonnevlecht chakra (3e)
SterrenbeeldLeeuw
VerzorgingCopal kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Meer informatie voor het reinigen en opladen van edelstenen en mineralen vind je op onze blog Edelstenen en Mineralen reinigen en opladen

Datasheet
8718226697165
404 Items
8718226697165
Je bent misschien ook geïnteresseerd in