Core Emotions Essences

Core Emotions Essences

De Core Emotions Divine Harmony Essences kunnen helpen om zachtjes oude vastgezette emotionele energie los te maken en om te vormen.


Deze energie zit opgeslagen in het emotionele 'lichaam', en in andere delen van je energiesysteem. Terwijl je basisemoties meer uitgebalanceerd worden en vrijer gaan stromen zul je merken dat je op elk moment adequaat kunt reageren op de dingen die je meemaakt, in plaats van dat je onbewust oude, lang vergeten scenario's afspeelt.

Zorg dat je steeds afgestemd blijft op de inzichten die bij je binnenkomen terwijl de essenties hun werk doen, vooral wanneer er sprake is van overtuigingen die verbonden zijn met de emotionele thema's die worden losgemaakt.

Self-Responsibility Core Emotions Essence 10 ml
Laatste items in voorraad
Indicatie: Voor hen die het moeilijk vinden om volledige verantwoordelijkheid te nemen voor zichzelf, misschien liever anderen de schuld geven voor hun problemen en moeilijkheden in het leven. Ook bij verbitterde gevoelens of een gevoel dat 'het leven oneerlijk is'.
€ 7,65
Restoring Patience Core Emotions Essence 10 ml
Indicaties: Bij diepgewortelde patronen van ongeduld, frustratie en geïrriteerdheid, die het lastig maken om rustig en begrijpend met anderen om te gaan. Neiging tot 'doorslaan' bij de minste uitlokking.
€ 7,65
Inner Peace Core Emotions Essence 10 ml
Indicatie: Bij snel omhoogkomende gevoelens van boosheid en woede, niet kunnen omgaan met boosheid van anderen, of een neiging om kwade personen aan te trekken. Ook als je helemaal geen verbinding kunt krijgen met emoties.
€ 7,65
Inner Joy Core Emotions Essence 10 ml
Indicatie: Helpt bij het opruimen van lagere emoties als wanhoop en hopeloosheid, door blokkades op te heffen in de natuurlijke stroom van positieve emoties, zoals vreugde en geluk. Een steun voor iedereen die meer vreugde en licht wil creëren.
€ 7,65
Inner Freedom Core Emotions Essence 10 ml
Indicatie: Voor degenen met een sterk kritisch en oordelend vermogen, ook naar zichzelf. Ook voor hen die bang zijn voor het oordeel van anderen, of die zich gauw bekritiseerd voelen.
€ 7,65
Inner Calm Core Emotions Essence 10 ml
Indicatie: Bij diepgaande angstpatronen, zorg of onzekerheid, mogelijk geuit als paniekgevoelens zonder aanleiding of een diepe afkeer van iets. Ook bij moeite om bepaalde situaties onder ogen te zien, of om je eigen kunnen te waarderen, wat duidt op onderliggende angsten.
€ 7,65
Healing Bereavement Core Emotions Essence 10 ml
Indicaties: Uitstekende ondersteuning voor hen die bewust treuren om verlies van een geliefde. Maar ook bruikbaar om onbewust verdriet en verlies te verwerken, gevoelens die mogelijk voelbaar worden als onredelijke angst voor verlies, of niet kunnen omgaan met andermans verdriet.
€ 7,65
Core Emotions Divine Harmony Essences SET 10
De Core Emotions Set bevat de volgende 10 Essences (voor beschrijving zie bij de afzonderlijke flesjes):Feeling Worthy, Forgiveness, Healing Bereavement, Inner Calm, Inner Certainty, Inner Freedom, Inner Joy, Inner Peace, Restoring Patience and Self Responsibility.
€ 70,00