Creativiteit & Fantasie small Aqua Gems edelsteenwand
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Creativiteit & Fantasie small Aqua Gems edelsteenwand

Deze bijzondere edelstenencombinatie van labradoriet en bergkristal staat voor...

€ 15,47 Inclusief belasting

€ 12,79 Exclusief belasting

notifications_active Laatste items in voorraad
Omschrijving

Creativiteit & Fantasie, small Aqua Gems edelsteenwand kopen

 

Deze bijzondere edelstenencombinatie van labradoriet en bergkristal staat voor creativiteit en fantasie. Labradoriet staat voor fantasie en creativiteit, maakt je enthousiast en brengt je in verwondering. Stimuleert je artistieke vaardigheden. Heilzaam bij reuma en jicht. Werkt kalmerend en bloeddruk verlagend. Bergkristal versterkt de zintuigen, de concentratie, zelfkennis en het eigen standpunt. Geeft vitaliteit en innerlijke stabiliteit en een goede energieverdeling. Heilzaam voor huid, haar en nagels. Bergkristal versterkt de werking.

Neem de edelstenenbuis, zet deze in 1 liter water en laat deze 4 tot 6 uur staan. Daarna is de melange drinkbaar met een goede werking. Langer laten rijpen met de buis in het water is prima. Na verwijdering van het buisje neemt de werking van de melange langzaam af.

Disclaimer:
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Datasheet
8718561041517
3 Items
8718561041517
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)