Dier en Welzijn - Edelstenen en Mineralen

Dier en Welzijn

Bijna alle edelstenen zijn geschikt voor dieren. Net als mensen worden onze huisdieren geconfronteerd met diverse kwalen die verholpen kunnen worden met behulp van de therapeutische werking van edelstenen. Sommige dieren kunnen angstig of gemakkelijk verstoord raken als gevolg van pijnlijke herinneringen of ervaringen. Maar ze kunnen ook lichamelijke gezondheidsproblemen ervaren.

Edelstenen kunnen ondersteuning bieden bij het oplossen van deze kwalen en ongemakken. De therapeutische werking van edelstenen berust op de energietrillingen. Door een edelsteen te dragen wordt de aura, dat ook uit energietrillingen bestaat, positief beïnvloed.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!