Divine Harmony Essences

Divine Harmony Essences

Overtuigingspatronen ontstaan wanneer emoties en gedachten samengaan met voldoende gerichtheid. Sterke overtuigingen vormen de werkelijkheid in ons leven, zowel persoonlijk als collectief. Positieve, levensverbeterende overtuigingen zijn belangrijk voor ons welzijn, dus wanneer dit op de een of andere manier wordt verstoord kan dat een teken zijn om onze onbewuste overtuigingen eens na te gaan, want vaak zijn de overtuigingen het meest invloedrijk en actief als wij ze niet bewust zijn in ons dagelijks leven.
Diep inwerkende combinaties van Divine Harmony Essences zijn een uitstekende manier om op zachte manier te helpen om oude, ingesleten overtuigingen omhoog te krijgen, zodat wij ze kunnen uitpluizen en veranderen, waardoor ze overeenkomstig onze eigen keuze zijn.
Letting Go Belief Patterns Essence 10 ml
Indicatie: Emotionele pijn door uiteengaan, scheiding of overlijden. Teveel emotionele binding, vasthouden aan oude relaties, zoektocht naar liefde.
€ 7,65
Inner Harmony Belief Patterns Essence 10 ml
Laatste items in voorraad
Indicatie: Voor mensen met een eeuwig druk hoofd, zeer actieve mensen die uit gewoonte overwerken of het moeilijk vinden om de knop om te draaien, uit te rusten of zich goed te ontspannen. Emotioneel of mentaal 'strak staan'.
€ 7,65
Healing Abuse Belief Patterns Essence 10 ml
Indicatie: Oplossen van trauma's. Een uitstekende ondersteuning bij het werken met thema's die te maken hebben met misbruik, mishandeling, aanranding. Helpt ook bij het transformeren van de meer onbewuste patronen waardoor men steeds weer te maken krijgt met dit soort situaties, of bij een sterke slachtoffermentaliteit.
€ 7,65
Feeling Safe Belief Patterns Essence 10 ml
Indicatie: Voor degenen die zich 'nooit veilig voelen', of misschien een onbestemd gevoel hebben dat er iets ergs gaat gebeuren. Ook kan er moeite zijn met aanvaarden van verandering, of gebrek aan vertrouwen dat er altijd voor ons gezorgd wordt.
€ 7,65
Auric Protection Belief Patterns Essence 10 ml
Indicatie: Overgevoeligheid, gevoel van overgelaten zijn aan andermans emoties en ideeën. In gezelschap wordt energie weggezogen, vooral in grote groepen. Gevoel aangevallen te worden door andermans gedachtevormen, of geen onderscheid kunnen maken tussen eigen emoties en die van anderen. Zwakke energetische afscherming.
€ 7,65
Belief Patterns SET 10 x Divine Harmony Essences
De Belief Patterns Set bevat de volgende 10 Essences: Auric Protection, Being Present, Feeling Safe, Healing Abuse, Healing Relationships, Inner Harmony, Letting Go, Open to Receive, Sexuality and Transforming Addiction. Lees uitgebreide beschrijvingen bij de aparte flesjes.
€ 70,00