Dolfijn hanger Turkoois Tibet doorboord
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dolfijn hanger Turkoois Tibet doorboord

Turkoois Tibet dolfijnhanger aan waskoord. Turkoois is een zeldzame felblauwe edelsteen. Een groot stuk Turkoois wordt vaak gemaakt van meerdere kleine stukken.

€ 11,57 Inclusief belasting

€ 9,56 Exclusief belasting

Omschrijving

Dolfijn hanger Turkoois Tibet doorboord kopen

Turkoois Tibet dolfijn hanger aan waskoord

Werking Turkoois

Turkoois is een zeldzame felblauwe edelsteen. Een groot stuk Turkoois wordt vaak gemaakt van meerdere kleine stukken. Turkoois helpt je uit de slachtofferrol te kruipen en zorgt dat zelf destructief gedrag stopt. Turkoois kan op deze manier inzichten geven en laat je verantwoordelijk zijn voor je leven en je geluk. Turkoois zorgt fysiek ervoor dat je meer energie voelt, maar tegelijkertijd ook een innerlijke rust. Turkoois kan stemmingswisselingen tegengaan,  en het bevordert je intuïtie.  

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts! 

Bestel direct online

Past deze Turkoois Tibet dolfijn hanger perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan inzichten en energie die de Turkoois halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de dolfijn hanger direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

Chakra

Keelchakra (5e) en derde oogchakra (6e)

Sterrenbeeld 

Waterman (21 januari tot 19 februari), Vissen (20 februari tot 20 maart) en weegschaal ( 23-september tot 22 oktober) 

Verzorging

Turkoois kan beter niet te veel met water gereinigd worden.

Datasheet
8718561006745
3 Items
8718561006745
Je bent misschien ook geïnteresseerd in