Donut levensspiralen - Edelstenen en Mineralen

Donut levensspiralen

Wat is een donut?

Deze bijzondere ronde schijven met in het midden een gat werden vroeger op grote schaal overal in Noord en Zuid Amerika gedragen. Een lange tijd was niet duidelijk waarvoor deze ronde schijven, nu donut genoemd, dienden en wat de betekenis ervan was.

Nu weten wij dat donuts symbool staan voor de poort naar onbegrensde mogelijkheden en scheppende krachten. Door door het gat van de donut te blazen en te denken aan je wens, laat je de wens in vervuiling gaan. Natuurlijk zijn de donuts prachtig om te zien.

Wat is een levensspiraal?

De spiraal heeft zijn weg in vele culturen gevonden, sommige zijn al heel oud maar heden ten dagen komen wij deze spiralen tegen. Carl Jung heeft ooit gezegd, dat de spiraal een symbool is van kosmische kracht.

De spiraal is in verband gebracht met de cycli van tijd, de seizoenen, de geboorte, groei, dood en wedergeboorte. De cycli van tijd en de natuur zijn de cycli van het leven.

De spiraal komt in de natuur heel veel voor, denk maar eens aan schelpen of aan orkanen en tornado’s, maar ook in de heilige geometrie spelen spiralen een belangrijke rol.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Amethist donut levensspiraal
Ontdek de kracht van amethist in een unieke vorm met de Amethist Donut Levensspiraal. Deze prachtige edelsteen donut combineert de kalmerende energie van amethist met de symbolische kracht van de levensspiraal, waardoor het een krachtig hulpmiddel is voor spirituele groei, innerlijke rust en welzijn.Bevat een donut van 4 cm incl. donuthanger.
€ 13,95