Donuts 30 mm - Edelstenen en Mineralen

Donuts 30 mm

Deze stenen werden vroeger op grote schaal overal in Noord en Zuid-Amerika gedragen. Lange tijd kon men de betekenis ervan niet aanduiden. Nu weten we dat zij symbool staan voor de poort naar onbegrensde scheppende krachten. Het is dus een inwijdingssteen en heeft een relatie met de heilige geometrie. Met name Pi, wat een wiskundige verhouding is, de verhouding van een cirkelomtrek aan zijn diameter, is ongeveer gelijk aan 3,14159. Vandaar dat donuts ook wel Pi-stones worden genoemd. Wanneer je een wens hebt, denk dan hieraan wanneer je door het gat van de donut blaast, dan laat je hem in vervulling gaan. Ze zijn beschikbaar in diverse soorten half-edelsteen, die hun eigen kleur, werking en eigenschap hebben.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Donuthanger staaf voor 40 mm donuts
Staafvormige donuthanger, geschikt voor 40 mm donuts. Gemaakt met nikkelvrij materiaal. Wordt geleverd zonder donut. De houder is 20x6mm.
€ 3,10
Carneool donut 13-15 mm
1x Carneool donut van 13-15 mm doorsnede met een middengat van 3-5 mm.
€ 0,60
Labradoriet donut 30 mm
Donut van de half-edelsteen Labradoriet, formaat 3 cm doorsnede.
€ 6,50
Shungit donut 30 mm
Shungit donut van 30 mm in doorsnede. Let op Shungit kan iets afgeven.
€ 19,95
Amethist donut 30 mm
Amethist donut van 30 mm, deze donut past niet in de staafvormige donuthanger. 
€ 8,20