Donuts 40 mm - Edelstenen en Mineralen

Donuts 40 mm

Deze stenen werden vroeger op grote schaal overal in Noord en Zuid-Amerika gedragen. Lange tijd kon men de betekenis ervan niet aanduiden. Nu weten we dat zij symbool staan voor de poort naar onbegrensde scheppende krachten. Het is dus een inwijdingssteen en heeft een relatie met de heilige geometrie. Met name Pi, wat een wiskundige verhouding is, de verhouding van een cirkelomtrek aan zijn diameter, is ongeveer gelijk aan 3,14159. Vandaar dat donuts ook wel Pi-stones worden genoemd. Wanneer je een wens hebt, denk dan hieraan wanneer je door het gat van de donut blaast, dan laat je hem in vervulling gaan. Ze zijn beschikbaar in diverse soorten half-edelsteen, die hun eigen kleur, werking en eigenschap hebben.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Donuthanger staaf voor 40 mm donuts
Staafvormige donuthanger, geschikt voor 40 mm donuts. Gemaakt met nikkelvrij materiaal. Wordt geleverd zonder donut. De houder is 20x6mm.
€ 3,10
Donuthanger staaf voor 30 mm donuts
Staafvormige donuthanger, geschikt voor 30 mm donuts. Gemaakt met nikkelvrij materiaal. Wordt geleverd zonder donut. De houder is 18x5 mm.
€ 3,10
Amethist donut 40 mm
Laatste items in voorraad
Amethist edelsteen donut van 40 mm breed.
€ 11,90
Unakiet donut 40 mm
Unakiet edelsteen donut van 40 mm in doorsnede, het gat is 6-7 mm.
€ 7,55
Howliet wit donut 40 mm
Howliet edelsteen donut van 4 cm in doorsnede, het gat is 6-7 mm.
€ 7,54
Roze kwarts donuthanger 40 mm aan koord
Donuthanger van 40 mm aan koord met de edelsteen Roze kwarts. Het koord is verstelbaar in lengte. Prachtig sieraad voor elke dag.
€ 9,95