Doorboorde hangers - Edelstenen en Mineralen

Doorboorde hangers

Het dragen van doorboorde edelsteenhangers is een eeuwenoude traditie, vaak werden ze gedragen tegen geestelijke of lichamelijke klachten. De oude natuurvolken wisten al heel vroeg dat stenen een geneeskrachtige invloed uitoefenen op het denken en voelen. Nu komt er steeds meer wetenschappelijk bewijs dat edelstenen een eigen trilling hebben en dat deze trillingen een therapeutische werking hebben op de menselijke aura, die ook uit trillingen bestaat.

De doorboorde edelsteenhangers zijn in een ovale vorm geslepen en hebben een boorgat waardoor je een koord kan rijgen.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Toermalijn hanger aan koord stoer
Een stoere hanger van een doorboord stukje ruwe zwarte Toermalijn. De hanger is aan een leren koord geregen.
€ 19,50
Aanbieding!-10%
Aventurijn trommelsteen hanger geboord 2 stuks
Prijs per stuk : 3,72 €Aventurijn wordt veel verwerkt tot sieraden. Laat de steen rustig zijn werk doen, het is niet voor niets de steen van het geduld.Draag hem echter niet langer dan twaalf uur. Geef de steen dan een rustpauze. Met de nodige rustpauzes kan de steen wel langere tijd gedragen worden. Wanneer u op reis gaat, neem dan aventurijn mee.
€ 7,43
€ 8,25
Aanbieding!-10%
Onyx zwart A trommelsteen hanger geboord 2 stuks
Prijs per stuk : 3,72 €Onyx kun je voor langere tijd dragen om te helpen bij belastende en stressvolle situaties. De steen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je je doelen te bereiken. Onyx maakt standvastig en verantwoordelijk, en stimuleert zelfverwezenlijking.
€ 7,43
€ 8,25
Fossiel hout doorboorde hanger
Doorboorde hanger Fossiel hout van ca. 25 mm groot. Wordt geleverd zonder koord. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto.
€ 2,56