Kristallen Draken en Vogel Schedels kopen

Draken en vogel schedels

Kristallen of edelstenen schedels worden geslepen uit natuursteen.

De schedels staan symbool voor een nieuw leven. Zij zouden het contact bevorderen met de oeroude wijsheid en het hogere bewustzijn. Zij zouden ook kunnen helpen om contact te maken met de voorouders.

De kristallen schedels vind men terug in verschillende legendes. Ze zijn terug te vinden bij de Maya's. Ze spelen een belangrijke rol bij verloren gegane beschavingen zoals Atlantis en Lemurië. De schedels zijn voor velen de dragers van kennis, geven ze geborgenheid en onvoorwaardelijke liefde.

Agaat drakenschedel 50 mm
Drakenschedel van 50 mm lang van de half-edelsteen Agaat. Agaat is een sterk aardende, stabiliserende en beschermende edelsteen die innerlijke rust bevordert. 
€ 65,00
Amethist drakenschedel 50 mm
Drakenschedel van 50 mm lang van de half-edelsteen Amethist. Niet alleen is amethist een lust voor het oog, maar tevens kan de steen kalmte en rust bevorderen, werkt hij ontspannend en brengt hij harmonie.
€ 65,00
Calciet geel drakenschedel 50 mm
Drakenschedel van 50 mm lang van de half-edelsteen gele Calciet. Calciet Geel lijkt in haar werking iets op Calciet Citroen, beide stenen hebben natuurlijk een gelige kleur en maken vrolijk en standvastig.
€ 65,00
Fluoriet drakenschedel 50 mm
Drakenschedel van 50 mm lang van de half-edelsteen Fluoriet. Fluoriet werkt goed bij het verkrijgen van inzichten, opdoen van nieuwe kennis en overbrengen van kennis.
€ 65,00
Bergkristal drakenschedel 50 mm
Drakenschedel van 50 mm lang van de half-edelsteen Bergkristal. Bergkristal werkt zuiverend op alle chakra's en heft energetische blokkades op. De steen versterkt je aura, ontwikkeld je derde oog en vergroot je intuïtie.
€ 65,00
Orgonite drakenschedel zeegroen
Laatste items in voorraad
Orgonite draak in zeegroene kleur met koperkleur, met daarin een mix van stenen die op elkaar is afgestemd. Ca. 10 cm lang en ca. 230 gram. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto.
€ 65,00
Orgonite draken schedel donkerblauw
Laatste items in voorraad
Orgonite draak in donkerblauwe kleur, met daarin een mix van stenen die op elkaar is afgestemd. Ca. 10 cm lang en ca. 230 gram. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto.
€ 65,00
Orgonite draken schedel geel/oranje
Laatste items in voorraad
Orgonite draak in geel/oranje kleur, met daarin een mix van stenen die op elkaar is afgestemd. Ca. 10 cm lang en ca. 230 gram. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto.
€ 61,98
Orgonite draken schedel blauw/zwart
Laatste items in voorraad
Orgonite draak in blauwe en zwarte kleur, met daarin een mix van stenen die op elkaar is afgestemd. Ca. 10 cm lang en ca. 230 gram. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto.
€ 65,00
Draken schedel A Bergkristal
Laatste items in voorraad
Bergkristal drakenschedel in A kwaliteit, deze drakenschedel is ca. 7,5 cm lang. Bergkristal brengt balans en helpt je liefdevol naar jezelf te kijken.
€ 249,00
Draken schedel A Agaat
Agaat drakenschedel in A kwaliteit, deze drakenschedel is ca. 7,5 cm lang. Een ideale steen om bij je te dragen als je bezig bent met zelfreflectie of als je in crisissituaties oplossingen voor problemen wilt zoeken.
€ 249,00
Draken schedel Jaspis
Jaspis drakenschedel van 10 cm in lengte. Het mineraal rode jaspis versterkt de vitaliteit, emotioneel evenwicht, persoonlijke integriteit en levensvreugde.
€ 126,36