Drinkflessen edelsteenwater

Drinkflessen

Al duizenden jaren worden helende werkingen toegeschreven aan edelstenen en mineralen. Edelstenen met hun toegeschreven helende werking worden op verschillende manieren ingezet voor hun therapeutische werking en bijzondere eigenschappen.

De magie van edelsteenwater en de werking op het menselijk lichaam
De trilling van de edelstenen wordt in het water opgeslagen en bij het drinken daarvan doorgegeven aan het lichaam. Niet alleen onze gedachten zijn trillingen, maar het hele lichaam is een grote massa trillingen van moleculen met hun atomen en daarin bewegende deeltjes.  De trillingen van een elixer / remedie werken in op het fysieke lichaam en werken daar corrigerend, versterkend en helend. 

De flessen zijn BPA-vrij, is gemakkelijk schoon te maken doordat de flessen handige losse delen bevat. De fles heeft een handige dop waaraan je hem mee kunt dragen. Inhoud is 700 ml.

Vul de drinkfles met daarin de edelsteen combinatie met water en laat deze minimaal 0,5 uur staan. Het water kan direct uit de fles gedronken worden en heeft een milde tot sterke werking. Langer laten rijpen is prima, maar wel binnen 24 uur het water verversen. Wij adviseren je niet meer dan 2 flessen per dag te drinken.

We hebben de volgende drinkflessen in ons assortiment: 

  • Ontspanning – werkt stress verlagend, geeft innerlijke rust en stabiliteit waardoor er ruimte ontstaat op alle niveaus.
  • Vitaliteit – geeft energie en herstelt de vitaliteit, bevordert de opname van vitaminen en mineralen.
  • 7 Chakra’s – brengt alle chakra’s in balans, reinigt de aura van negatieve energie, harmoniseert deze en zorgt voor evenwicht in body, mind en soul.
  • Detox – voor zuivering en ontgifting van lichaam en geest. Beschermt het lichaam en energieveld tegen elektromagnetische straling.
  • Slank & Fit – stimuleert de stofwisseling en vetverbranding. Werkt vochtafdrijvend en versterkt het doorzettingsvermogen.
  • Mind & Focus – versterkt het geheugen, bevordert de concentratie, helpt om beter te focussen. Ook zeer geschikt voor studiedoeleinden.
  • Succes! – bevordert voorspoed en geeft een geluksgevoel, helpt je om door te pakken en doelen na te streven. Maakt daadkrachtig en geeft vertrouwen in de toekomst.
  • Liefde & Harmonie – staat voor liefde, harmonie, empathie, innerlijke vrede, bewustzijn en heeft tevens een verzachtende en zuiverende werking.

Let wel op: Alle aangeboden edelsteencombinaties vervangen geen dokter.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Aanbieding!
Aqua Gems Drinkflessen starterset 8 st.
Laatste items in voorraad
8 verschillende drinkflessen, namelijk: Ontspanning, Detox, Vitaliteit, Fit en Slank, Liefde en Harmonie, Succes, Chakra en Mind en Focus.
€ 239,60
Succes Aqua Gems drinkfles
Succes drinkwater in een handige fles. De fles bevat groene Aventurijn, Golden Healer en Bergkristal.
€ 29,95
Chakra Aqua Gems drinkfles
Energie drinkwater in een handige fles. Bevat Jaspis rood, Carneool, Calciet geel, Aventurijn groen, Blauwe kwarts, Amethist en Bergkristal.
€ 29,95
Detox Aqua Gems drinkfles
Detox edelsteenwater in een handige drinkfles. De fles bevat Bergkristal, Toermalijn en Calciet.
€ 29,95
Fit en Slank Aqua Gems drinkfles
Fit en Slank drinkwater in een handige fles om mee te nemen. De fles bevat Bergkristal, Jaspis en Sodaliet.
€ 29,95