Boek: Holistisch leven voor beginners
Door: Sally Brockway, 144 pagina's. Volgens de holistische levensvisie ben je de beste versie van jezelf wanneer je lichaam, geest en ziel in balans zijn.
€ 19,95
Boek: Drakenkracht
Boek Drakenkracht van Fanny van der Horst in paperback. Het boek heeft 204 pagina’s en de afmetingen zijn 15 x 21 cm.
€ 20,97
Boodschappen van de dieren - orakelkaarten
Boodschappen van de dieren door Colette Baron-Reid. Met elke getrokken kaart deel je in deze wijsheid; het helpt je om dicht bij je persoonlijke pad te blijven, voorbij te gaan aan je beperkende overtuigingen en toegang te krijgen tot je oneindige potentieel.
€ 26,95
De Weg van de Ziel, intuïtiekaarten
De Weg van de Ziel - intuïtiekaarten. Voel de energie en ervaar de ongelooflijke kracht van de kaarten waarover iedereen spreekt!
€ 25,95
Fluisteringen van Liefde, kaarten
De orakelkaarten ‘Fluisteringen van liefde’ zijn ontworpen om je te helpen ontdekken hoe je meer liefde in je leven kunt brengen. Of je nu een partner hebt of zoekt, we hebben er allemaal baat bij om te leren meer liefdevol te zijn.
€ 26,95
Boek: Seksuele geheimen van de vrouw
Seksuele geheimen van de vrouw, door Rachel Carlton Abrams en Mantak Chia, 240 pagina's. Moderne taoïstische liefdestechnieken.
€ 17,99
Krachtdieren kaarten set 2
Spel van 66 kaarten (95 x 138 mm) in kartonnen doosje met deksel. Krachtdieren zijn spirituele gidsen, geestelijke helpers die hun wijsheid met ons delen. Het is bijvoorbeeld het dier dat jou altijd al aantrekt of dat (regelmatig) aan je verschijnt in het dagelijks leven, dromen of meditaties.
€ 24,50
Helende Engelen Orakelkaarten
Helende Engelen Orakelkaarten door Josephine Wall en Carolin Stern. 50 kaarten + handleiding.
€ 26,95
Boek: Hoogsensitiveit als kracht
In ‘Hoogsensitiviteit als kracht’ geeft Carolina Bont de informatie en diepgang over hoogsensitiviteit waar een nieuwe generatie naar op zoek is.Door Carola Bont, 216 pagina's.
€ 21,99
Kaart - Angst houdt ons klein
Laatste items in voorraad
Kaart met envelop 13 x 13 cm - Angst houdt ons klein, vertrouwen maakt ons groots
€ 2,95
Boek: Praktisch Pendelboek
Door D. Jurriaanse, incl. gebruiksaanwijzing en 40 verschillende pendelkaarten.
Het Praktisch Pendelboek is niet alleen een onmisbaar gereedschap voor de pendelliefhebber, het is ook het meest direct op de praktijk gerichte werk dat ooit op dit gebied verscheen.
€ 9,50
Boek: De kracht van kristallen
Door Emma Lucy Knowles, 192 pagina's, met een register waarin je kunt zoeken op helende eigenschappen.
€ 16,99
Boek: Kristallen en Mindfulness
Kristallen en Mindfulness door Judy Hall, 96 pagina's. Breng uw geest tot rust, kalmeer uw gedachten en focus uw aandacht met behulp van kristallen.
€ 12,50
De Tarot van het Goede - kaartenset
De Tarot van het Goede - door Colette Baron-Reid. De klassieke tarot krijgt In het Tarot van het goede van Colette Baron Reed een moderne twist, dat geworteld is in de positieve psychologische en persoonlijke transformatie.
€ 35,95
Krachtdieren kaarten
Spel van 66 kaarten (95 x 138 mm) in kartonnen doosje met deksel. Krachtdieren zijn spirituele gidsen, geestelijke helpers die hun wijsheid met ons delen.
€ 24,50