Druppel hangers - Edelstenen en Mineralen

Druppel hangers

Het dragen van mineralen edelsteenhangers is een eeuwenoude traditie, vaak werden ze gedragen tegen geestelijke of lichamelijke klachten. De oude natuurvolken wisten al heel vroeg dat stenen een geneeskrachtige invloed uitoefenen op het denken en voelen. Nu komt er steeds meer wetenschappelijk bewijs dat edelstenen een eigen trilling hebben en dat deze trillingen een therapeutische werking hebben op de menselijke aura, die ook uit trillingen bestaat.

Edelstenen druppelhangers (the drop of hangers)
Onze "The drop of" hangers zijn in een perfecte druppelvorm geslepen. Omdat ze helemaal glad en rond van vorm zijn, kunnen ze nooit aan je kleding blijven haken en voelen ze lekker zacht aan op de huid.

Ze zijn ingeboord zodat ze niet los kunnen laten. Om oxidatie te voorkomen zijn de kapjes verzilverd. Maar er is meer...

Een druppel is het symbool voor een traan, herinneringen of pijn. Pas geleden of vele jaren terug, een druppel is tijdloos... U kunt een "The drop of" hanger met je meedragen, ter nagedachtenis aan een geliefde, of hem op een pijnlijke plek leggen. Hij kan je steunen.

Maar een druppel is ook het symbool voor vreugde. Immers zonder regen en druppels, geen water, geen planten, geen drinken en geen leven. De druppelvorm is een symbool dat al teruggaat tot ver voor de tijd dat er mensen op aarde waren, zij staat symbool voor al het leven op aarde en verbergt vele wijsheden. Deze druppelhangers zijn circa 2 cm lang.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Tijgeroog vlinder druppel hanger
Hanger in druppelvorm met de halfedelsteen Tijgeroog. De Tijgeroog edelsteen wordt omlijst door een vlinder en een klein bloemetje.
€ 8,50
Opaliet (synth) vlinder druppel hanger
Hanger in druppelvorm met de halfedelsteen Opaliet. De Opaliet edelsteen wordt omlijst door een vlinder en een klein bloemetje.
€ 8,50
Obsidiaan zwart vlinder druppel hanger
Hanger in druppelvorm met de halfedelsteen Obsidiaan zwart. De Obsidiaan zwart edelsteen wordt omlijst door een vlinder en een klein bloemetje.
€ 8,50
Aventurijn groen vlinder druppel hanger
Een hanger in druppelvorm met de halfedelsteen Aventurijn groen. De Aventurijn groen wordt omlijst door een vlinder en een klein bloemetje.
€ 8,50
Bergkristal vlinder druppel hanger
Druppelvormige hanger met de halfedelsteen Bergkristal. De Bergkristal wordt omlijst door een vlinder en een klein bloemetje.
€ 8,50
The drop of hanger Heliotroop
The drop of Heliotroop, alle kleuren heliotroop zitten erin. Een mooie druppelvorm hanger van ca. 25 mm lang. Let op, de hanger kan qua kleur afwijken van de foto.
€ 4,95
The drop of hanger Valkenoog
The drop of hanger van de half-edelsteen Valkenoog (blauwe Tijgeroog). Deze hanger is ca. 2,5 cm lang en wordt geleverd zonder ketting.
€ 4,95
The drop of Agaat crazy lace - hanger
The drop of edelsteen hanger Agaat crazy lace. Een mooie druppelvorm hanger van ca. 25 mm lang. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto.
€ 4,95
Sodaliet edelsteen druppel hanger
Edelsteen druppel hanger Sodaliet van 4 cm lang. De hanger is doorboord bovenin, er past een 1 mm koord doorheen.
€ 7,75
Agaat grijs edelsteen druppel hanger
Edelsteen druppel hanger Agaat grijs van 4 cm lang. De hanger is doorboord bovenin, er past een 1 mm koord doorheen.
€ 7,75
Bergkristal edelsteen druppel hanger
Edelsteen druppel hanger Bergkristal van 4 cm lang. De hanger is doorboord bovenin, er past een 1 mm koord doorheen.
€ 9,50
Serpentijn edelsteen druppel hanger
Edelsteen druppel hanger Serpentijn van 4 cm lang. De hanger is doorboord bovenin, er past een 1 mm koord doorheen.
€ 7,75
Pyriet edelsteen druppel hanger
Edelsteen druppel hanger Pyriet van 4 cm lang. De hanger is doorboord bovenin, er past een 1 mm koord doorheen.
€ 7,75
Jaspis rood edelsteen druppel hanger
Edelsteen druppel hanger rode Jaspis van 4 cm lang. De hanger is doorboord bovenin, er past een 1 mm koord doorheen.
€ 7,75
Lepidoliet edelsteen druppel hanger
Lepidoliet druppel hanger van 4 cm lang. De hanger is bovenin doorboord, er past een 1 mm koord doorheen. Let op! De kleur van de hanger kan afwijken van de foto.
€ 7,75
Agaat bont edelsteen druppel hanger
Edelsteen druppel hanger Agaat bont van 4 cm lang. De hanger is doorboord bovenin, er past een 1 mm koord doorheen.
€ 7,75
Amethist edelsteen druppel hanger
Edelsteen druppel hanger Amethist van 4 cm lang. De hanger is doorboord bovenin, er past een 1 mm koord doorheen.
€ 9,50