Armbanden - Edelstenen en Mineralen

Edelsteen Armbanden

Vele honderden armbanden hebben wij voor jou op voorraad. Deze bijzondere armbanden hebben wij in vrijwel alle beschikbare mineralen en edelsteen. Er bestaan bij ons twee hoofdgroepen:

1. Armbanden van edelsteen
2. Armbanden in zilver met edelsteen

Armbanden van edelsteen heb je in de volgende typen:
- Fashion armbanden
- Fantasy design armbanden
- Nugget armbanden
- Parel/splitarmbanden
- Powerbead armbanden
- Ruby Mania armbanden
- Splitarmbanden

De juiste armband kiezen
Hier zijn natuurlijk geen vaste regels voor. Je kunt hem cadeau krijgen of het wordt je aangeraden. Of je hebt een bepaald probleem waar je een genezende steen bij wilt vinden. Maar je kunt ook intuïtief een edelsteen/mineraal uitzoeken. Soms word je gewoon aangetrokken door een mineraal. Het is dan net of de steen jou heeft uitgezocht. Er zijn een paar hulpmiddelen om een edelsteen/mineraal uit te zoeken.

Er zijn eigenlijk 4 manieren om je edelsteen uit te zoeken. 

 1. Op intuïtie. 
  Edelstenen en kristallen stralen een vibratie (frequentie) uit. Zonder enige inspanning kan je de edelstenen voelen. Want je voelt en ziet wat voor steen je nodig hebt. Neem hiervoor gewoon de tijd. En als het niet goed voelt neem je een ander. Kinderen doen het zo gemakkelijk en schijnen er geen probleem mee te hebben en zijn ervan overtuigd dat ze de juiste edelsteen hebben gekozen.

 2. Op zicht. 
  Het kan maar zo dat je oog wordt aangetrokken naar een bepaalde edelsteen of een kristal. Deze kan je dan gewoon nemen. Het kan zijn dat je wat voelt. Een trilling of een sensatie van warmte of kou. Ook hier geldt, voelt het goed? Mooi! Niet goed? Kies dan een ander.

 3. Op gevoel.  
  Het kan zijn dat je in een winkel staat en aangetrokken wordt door een bepaalde steen. Je zou er met je handen boven heen en weer kunnen gaan en aanvoelen wat de edelsteen of het kristal met je doet. Je neemt de steen waarvan je denkt dat hij wat met je doet en neemt deze in je hand. Neem dan een besluit. Voelt het goed? Mooi! Niet goed? Neem dan een ander.

 4. Op Informatie. 
  Er is veel informatie over de werking van stenen en hun magische eigenschappen. Door het lezen van bepaalde symptomen en/of ziektebeelden zou je kunnen besluiten een bepaalde edelsteen of een kristal te kiezen welke een helende werking heeft op dit symptoom of ziektebeeld. Er zijn ook versterkende edelstenen, bijvoorbeeld het versterken van vertrouwen. Ook hier geldt, voelt het goed? Mooi! Niet goed? Neem dan een ander.


Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Aventurijn groen windroos armband
Lavasteen kralenarmband met kralen van 8 mm. Deze armband is 19 cm lang en is geregen op elastiek. De armband heeft 4 Aventurijn groen kralen, deze vormen een soort windroos. Een windroos geeft de windrichtingen aan: noord, oost, zuid en west. De Lavasteen armband weegt 17 gram.
€ 8,75
Windroos armband Jade wit
Lavasteen kralenarmband met kralen van 8 mm. Deze armband is 19 cm lang en is geregen op elastiek.
€ 7,23
Kralenarmband 10 mm Jadeiet
Mooie kralenarmband van Jadeiet. De Jadeiet armband heeft kralen van 10 mm. De armband is 18 – 19 cm lang en is geregen op elastiek. Let op! De armband kan diverse kleuren groen hebben.
€ 9,95
Amazoniet AA splitarmband
Prachtige splitarmband van Amazoniet in AA-kwaliteit. De Armband is 18 – 19 cm lang en is geregen op elastiek. De Amazoniet splitstenen zijn ca. 1 – 1,5 cm.
€ 15,00
Chakra armband dubbele rij verstelbaar
Armband met twee rijen chakra mineralen, gemaakt met echte edelstenen:Paars: AmethistDonkerblauw: SodalietLichtblauw: Angeliet Groen: Groene aventurijn Geel: Gele aventurijnOranje: TijgeroogRood: Granaat
€ 9,10
Sterrenbeeld armband Sodaliet - Tweelingen
Sodaliet sterrenbeeld armbandje van 18 cm lang. De armband heeft zilverkleurige details en een sterrenbeeldbedeltje (Tweeling). De kralen zijn 8 mm.
€ 14,30
Amethist armband zilver ovaal
Zilveren armband met 8 ovaal geslepen Amethist stenen. De Amethist armband is gemaakt van 925 sterling zilver en is handgemaakt in India.
€ 145,00
Edelsteen armband Agaat geel / Rookkwarts
Rookkwarts/Agaat geel armband met zilverkleurige tussenkralen. De armband is 18 cm en geregen op elastiek. De kralen zijn 10 mm. De Rookkwarts/Agaat geel armband weegt 21 gram.
€ 8,50
Gouden driehoek kralenarmband 4mm
Edelsteen kralen armbandje van 18 cm lang met 4 mm kralen van een combinatie van edelstenen Bergkristal, Roze kwarts en Amethist die samen de Gouden driehoek vormen. De kralen zijn geregen op elastiek.
€ 7,50
Fluoriet regenboog hartje zomer armband - Love Gems
Deze mooie Fluoriet regenboog armband weegt 1,3 gram. De fluoriet regenboog armband is verstelbaar en heeft een knoop-schuifsluiting. De zomer armband is grijs en heeft 4 metalen kralen. De Fluoriet regenboog stenenrij is 5,5 cm lang.
€ 9,75