Edelsteen armbanden A t/m B - Edelstenen en Mineralen

Edelsteen armbanden A t/m B

Hier vind je onze collectie edelsteen armbanden! Bekijk onze grote collectie splitarmbanden, zilveren armbanden, kralenarmbanden en meer! 

De edelsteen splitarmbanden worden door De Goudsbloem aangeboden met bijpassende splitkettingen. We noemen deze armbanden ‘split’ omdat het ‘gebroken’ edelstenen betreft. Deze splitstenen worden vervolgens getrommeld en geregen aan een elastiek. Zo krijg je dus prachtige splitarmbanden van vele soorten edelstenen en mineralen.

Aventurijn groen windroos armband
Lavasteen kralenarmband met kralen van 8 mm. Deze armband is 19 cm lang en is geregen op elastiek. De armband heeft 4 Aventurijn groen kralen, deze vormen een soort windroos. Een windroos geeft de windrichtingen aan: noord, oost, zuid en west. De Lavasteen armband weegt 17 gram.
€ 8,75
Amazoniet AA splitarmband
Prachtige splitarmband van Amazoniet in AA-kwaliteit. De Armband is 18 – 19 cm lang en is geregen op elastiek. De Amazoniet splitstenen zijn ca. 1 – 1,5 cm.
€ 15,00
Edelsteen armband Agaat geel / Rookkwarts
Rookkwarts/Agaat geel armband met zilverkleurige tussenkralen. De armband is 18 cm en geregen op elastiek. De kralen zijn 10 mm. De Rookkwarts/Agaat geel armband weegt 21 gram.
€ 8,50
Aventurijn geel fashion armband dubbelstreng
Modieuze armband met een dubbele streng splitstenen van gele Aventurijn, ca. 15 mm dik. Let op! De armbanden kunnen verschillende lengtes hebben. Schrijf eventueel in het veld opmerkingen of je liever een kortere of langere wilt hebben.
€ 14,30
Aquamarijn A splitarmband
Splitarmband Aquamarijn in A-kwaliteit halfedelstenen, splitstenen van ca. 5 tot 10 mm en ca. 17 cm lang.
€ 12,50
Aquamarijn A splitarmband + kaart
A-kwaliteit Aquamarijn edelsteen splitarmbandje met displaykaartje, het armbandje is geregen op elastiek en is ca. 17 cm lang.
€ 13,80
Amethist Ibiza love armband
Amethist armbandje met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Amethist armband is 19 cm lang en te verlengen naar 23 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 7,50
Bergkristal Ibiza love armband
Bergkristal armbandje met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Bergkristal armband is 19 cm lang en te verlengen naar 23 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 7,50
Aquamarijn Ibiza love armband
Aquamarijn armbandje met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Aquamarijn armband is 19 cm lang en te verlengen naar 23 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 8,50
Aventurijn groen Ibiza love armband
Aventurijn armbandje met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Aventurijn armband is 19 cm lang en te verlengen naar 23 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 7,50