Edelsteen armbanden C t/m J - Edelstenen en Mineralen

Edelsteen armbanden C t/m J

Hier vind je onze collectie edelsteen armbanden! Bekijk onze grote collectie splitarmbanden, zilveren armbanden, kralenarmbanden en meer! 

De edelsteen splitarmbanden worden door De Goudsbloem aangeboden met bijpassende splitkettingen. We noemen deze armbanden ‘split’ omdat het ‘gebroken’ edelstenen betreft. Deze splitstenen worden vervolgens getrommeld en geregen aan een elastiek. Zo krijg je dus prachtige splitarmbanden van vele soorten edelstenen en mineralen.

Kralenarmband 10 mm Jadeiet
Mooie kralenarmband van Jadeiet. De Jadeiet armband heeft kralen van 10 mm. De armband is 18 – 19 cm lang en is geregen op elastiek. Let op! De armband kan diverse kleuren groen hebben.
€ 9,95
Gouden driehoek kralenarmband 4mm
Edelsteen kralen armbandje van 18 cm lang met 4 mm kralen van een combinatie van edelstenen Bergkristal, Roze kwarts en Amethist die samen de Gouden driehoek vormen. De kralen zijn geregen op elastiek.
€ 7,50
Fluoriet regenboog hartje zomer armband - Love Gems
Deze mooie Fluoriet regenboog armband weegt 1,3 gram. De fluoriet regenboog armband is verstelbaar en heeft een knoop-schuifsluiting. De zomer armband is grijs en heeft 4 metalen kralen. De Fluoriet regenboog stenenrij is 5,5 cm lang.
€ 9,75
Ioliet hartje zomer armband - Love Gems
Deze Ioliet zomer armband is verstelbaar en heeft een knoop-schuifsluiting. De armband 1,1 gram. De Ioliet stenenrij is 5,5 cm lang. De Ioliet armband is grijs en heeft 4 stalen kralen.
€ 9,75
Jade Serpentijn fashion armband dubbelstreng
Modieuze armband met een dubbele streng splitstenen van Jade Serpentijn, ca. 15 mm dik. Let op! De armbanden kunnen verschillende lengtes hebben. Schrijf eventueel in het veld opmerkingen of je liever een kortere of langere wilt hebben.
€ 14,30
Hematiet fashion armband dubbelstreng
Modieuze armband met een dubbele streng splitstenen van Hematiet, ca. 15 mm dik. Let op! De armbanden kunnen verschillende lengtes hebben. Schrijf eventueel in het veld opmerkingen of je liever een kortere of langere wilt hebben.
€ 14,30
Goldfluss fashion armband dubbelstreng (synth)
Modieuze armband met een dubbele streng splitstenen van Goldfluss (synth), ca. 15 mm dik. Let op! De armbanden kunnen verschillende lengtes hebben. Schrijf eventueel in het veld opmerkingen of je liever een kortere of langere wilt hebben.
€ 14,30
Carneool fashion armband dubbelstreng
Modieuze armband met een dubbele streng splitstenen van Carneool, ca. 15 mm dik. Let op! De armbanden kunnen verschillende lengtes hebben. Schrijf eventueel in het veld opmerkingen of je liever een kortere of langere wilt hebben.
€ 14,30
Jade olijf fashion kralenarmband met bedel
Modieuze armband van de halfedelsteen Jade olijf met kralen van 10 mm dik, zilverkleurige details en een bedeltje. De armband is 17 cm lang.
€ 14,30
Carneool kralen kinderarmbandje 4 mm
Laatste items in voorraad
Carneool kralen armband voor kinderen, de armband is 15 cm lang met 4 mm kralen en geregen op elastiek.
€ 5,50
Discomix kralenarmband 4 mm
Een kralenarmbandje van 18 cm lang met 4 mm kralen met kralen in een bonte mix van verschillende edelstenen, geregen op elastiek.
€ 7,50
Fluoriet kralenarmband 4 mm
Een kralenarmbandje van 18 cm lang met 4 mm kralen met kralen van Fluoriet, geregen op elastiek.
€ 7,50
Carneool kralenarmband 4 mm
Mooie kralenarmband voor volwassenen met kleine 4 mm kralen. De kralen zijn gemaakt van Carneool en zijn op elastiek geregen. Extra leuk om meerdere armbanden tegelijk om te doen, kies of je dezelfde of juist verschillende steensoorten naast elkaar wilt hebben.
€ 7,50
Granaat kralenarmband 4 mm
Een kralenarmbandje van 18 cm lang met 4 mm kralen met kralen van Granaat, geregen op elastiek.
€ 11,50
Howliet wit kralenarmband 4 mm
Een kralenarmbandje van 18 cm lang met 4 mm kralen met kralen van Howliet wit, geregen op elastiek.
€ 7,50
Jade Serpentijn Ibiza love armband
Jade armbandje met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Jade armband is 19 cm lang en te verlengen naar 23 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 7,50
Aanbieding!-15%
Armband hematiet/granaat facet met ohm elastisch 2 stuks
Laatste items in voorraad
Prijs per stuk : 7,05 € Elastische armband met 4mm facetgeslepen kralen van hematiet en granaat.Met goudkleurige spacers en een bedeltje van het Ohm symbool.
€ 14,10
€ 16,59
Carneool summer vibes armband
Subtiele armband van helder oranje Carneool, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Carneool armband is 17 cm lang en te verlengen naar 20 cm.
€ 24,95
Kralenarmband Lavasteen / Jade wit
Kralenarmband van Lavasteen en 4 witte Jade kraaltjes, dekralen zijn 8 mm en de armband is geregen op elastiek, ca. 18 cm lang.
€ 8,75