Edelsteen armbanden K t/m Q - Edelstenen en Mineralen

Edelsteen armbanden K t/m Q

Hier vind je onze collectie edelsteen armbanden! Bekijk onze grote collectie splitarmbanden, zilveren armbanden, kralenarmbanden en meer!

De edelsteen splitarmbanden worden door De Goudsbloem aangeboden met bijpassende splitkettingen. We noemen deze armbanden ‘split’ omdat het ‘gebroken’ edelstenen betreft. Deze splitstenen worden vervolgens getrommeld en geregen aan een elastiek. Zo krijg je dus prachtige splitarmbanden van vele soorten edelstenen en mineralen.

Aventurijn groen windroos armband
Lavasteen kralenarmband met kralen van 8 mm. Deze armband is 19 cm lang en is geregen op elastiek. De armband heeft 4 Aventurijn groen kralen, deze vormen een soort windroos. Een windroos geeft de windrichtingen aan: noord, oost, zuid en west. De Lavasteen armband weegt 17 gram.
€ 8,75
Windroos armband Jade wit
Lavasteen kralenarmband met kralen van 8 mm. Deze armband is 19 cm lang en is geregen op elastiek.
€ 7,23
Palo Santo armband rond en donut elastisch 2 stuks
Palo Santo elastische armband met ovale en donut kralen, gemaakt van duurzaam geoogste Palo Santo.Handgemaakt gemaakt, met oog voor het welzijn van de ambachtelijke werkers en de natuur.Ovale kralen: ±10x15 mmDonut kralen: ±8-10 mm
€ 12,20
Obsidiaan zwart fashion armband dubbelstreng
Mooie kralenarmband van een dubbele streng splitstenen van de halfedelsteen Obsidiaan zwart. De dubbele strengen van de steen zijn verbonden door een bewerkte metalen kraal elke 3-4 cm. De armband is afgewerkt met een bedeltje van een kraal van Obsidiaan zwart.
€ 14,30
Malachiet splitarmband
Splitarmband van Malachiet met splitstenen van ca. 5 tot 10 mm. Deze Malachiet splitarmband is ca. 17 cm lang en geregen op elastiek.
€ 4,90
Obsidiaan goud kralenarmband 4 mm
Mooie kralenarmband voor volwassenen met kleine 4 mm kralen. De kralen zijn gemaakt van Obsidiaan goud en zijn op elastiek geregen.
€ 11,50
Pyriet Summer vibes armband
Subtiele armband van Pyriet, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze armband is 17 cm lang en te verlengen naar 20 cm.
€ 31,50
Lapis Lazuli summer vibes armband
Subtiele armband van Lapis Lazuli, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Lapis Lazuli armband is 17 cm lang en te verlengen naar 20 cm.
€ 49,50
Labradoriet Ibiza love armband
Labradoriet armbandje met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Labradoriet armband is 19 cm lang en te verlengen naar 23 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 7,50
Maansteen oranje summer vibes armband
Subtiele armband van oranje Maansteen, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Maansteen armband is 17 cm lang en te verlengen naar 20 cm.
€ 33,50
Labradoriet summer vibes armband
Subtiele armband van Labradoriet, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Labradoriet armband is 17 cm lang en te verlengen naar 20 cm.
€ 36,50
Peridoot summer vibes armband
Subtiele armband van helder groene Peridoot, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Peridoot armband is 17 cm lang en te verlengen naar 20 cm.
€ 31,50
Kralenarmband Lavasteen / Rozenkwarts
Kralenarmband van Lavasteen en 4 Roze kwarts kraaltjes, dekralen zijn 8 mm en de armband is geregen op elastiek, ca. 18 cm lang.
€ 8,75