Edelsteen armbanden K t/m Q - Edelstenen en Mineralen

Edelsteen armbanden K t/m Q

Hier vind je onze collectie edelsteen armbanden! Bekijk onze grote collectie splitarmbanden, zilveren armbanden, kralenarmbanden en meer!

De edelsteen splitarmbanden worden door De Goudsbloem aangeboden met bijpassende splitkettingen. We noemen deze armbanden ‘split’ omdat het ‘gebroken’ edelstenen betreft. Deze splitstenen worden vervolgens getrommeld en geregen aan een elastiek. Zo krijg je dus prachtige splitarmbanden van vele soorten edelstenen en mineralen.

Nieuw
Armband rudraksha/ perzik maansteen AA kwaliteit elastisch 2 stuks
Natuurlijke schoonheid ontmoet spirituele kracht in onze prachtige armband, vakkundig vervaardigd met de hoogste kwaliteit rudraksha en perzik maansteen van AA-kwaliteit. Elk kraaltje vertelt een verhaal van rust, sereniteit en verbinding met het universum.
€ 18,20
Aventurijn groen windroos armband
Lavasteen kralenarmband met kralen van 8 mm. Deze armband is 19 cm lang en is geregen op elastiek. De armband heeft 4 Aventurijn groen kralen, deze vormen een soort windroos. Een windroos geeft de windrichtingen aan: noord, oost, zuid en west. De Lavasteen armband weegt 17 gram.
€ 8,75
Summer vibes armband multikleur
Laatste items in voorraad
Subtiele armband van verschillende natuurlijke en bijgekleurde stenen.
€ 31,50
Palo Santo armband rond en donut elastisch 2 stuks
Palo Santo elastische armband met ovale en donut kralen, gemaakt van duurzaam geoogste Palo Santo.Handgemaakt gemaakt, met oog voor het welzijn van de ambachtelijke werkers en de natuur.Ovale kralen: ±10x15 mmDonut kralen: ±8-10 mm
€ 12,20
Obsidiaan zwart fashion armband dubbelstreng
Mooie kralenarmband van een dubbele streng splitstenen van de halfedelsteen Obsidiaan zwart. De dubbele strengen van de steen zijn verbonden door een bewerkte metalen kraal elke 3-4 cm. De armband is afgewerkt met een bedeltje van een kraal van Obsidiaan zwart.
€ 14,30
Malachiet splitarmband
Splitarmband van Malachiet met splitstenen van ca. 5 tot 10 mm. Deze Malachiet splitarmband is ca. 17 cm lang en geregen op elastiek.
€ 4,90
Obsidiaan goud kralenarmband 4 mm
Mooie kralenarmband voor volwassenen met kleine 4 mm kralen. De kralen zijn gemaakt van Obsidiaan goud en zijn op elastiek geregen.
€ 11,50