Edelsteen armbanden R t/m Z - Edelstenen en Mineralen

Edelsteen armbanden R t/m Z

Hier vind je onze collectie edelsteen armbanden! Bekijk onze grote collectie splitarmbanden, zilveren armbanden, kralenarmbanden en meer!

De edelsteen splitarmbanden worden door De Goudsbloem aangeboden met bijpassende splitkettingen. We noemen deze armbanden ‘split’ omdat het ‘gebroken’ edelstenen betreft. Deze splitstenen worden vervolgens getrommeld en geregen aan een elastiek. Zo krijg je dus prachtige splitarmbanden van vele soorten edelstenen en mineralen.

Sterrenbeeld armband Sodaliet - Tweelingen
Sodaliet sterrenbeeld armbandje van 18 cm lang. De armband heeft zilverkleurige details en een sterrenbeeldbedeltje (Tweeling). De kralen zijn 8 mm.
€ 14,30
Vrouwen power armband split - Love Gems
Een Vrouwen Power splitarmband van ca. 18 cm lang met splitsteen kralen van de edelstenen Aquamarijn / Beryl / Morganiet, geregen op elastiek.
€ 14,25
Armband shungiet elastisch
Shungiet is een zwarte steensoort van meer dan 2 miljard jaar oud, die op steenkool lijkt. Het bestaat uit een unieke natuurlijke structuur, tussen amorf (niet-kristallijn) steen en grafiet in. In het algemeen is shungiet een steensoort dat grotendeels bestaat uit kleine, verdeelde globuleuze koolstofdeeltjes (98%) in kristallijne toestand, en een bijzondere vorm van koolstof, die fullereen wordt genoemd. 
€ 14,25
Serpentijn kralenarmband 4 mm
Een kralenarmbandje van 18 cm lang met 4 mm kralen met kralen van de edelsteen Serpentijn, geregen op elastiek. Vindplaats van deze Serpentijn is Korea.
€ 7,50
Turkoois kralenarmband 4 mm
Een kralenarmbandje van 18 cm lang met 4 mm kralen met kralen van de edelsteen Turkoois, geregen op elastiek.
€ 7,85
Rozenkwarts Ibiza love armband
Roze kwarts armbandje met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Roze Kwarts armband is 19 cm lang en te verlengen naar 23 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede. Roze Kwarts wordt ook wel eens Rozenkwarts genoemd.
€ 7,50
Tijgeroog Ibiza love armband
Tijgeroog armbandje met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Tijgeroog armband is 19 cm lang en te verlengen naar 23 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 7,50
Toermalijn zwart summer vibes armband
Subtiele armband van zwarte Toermalijn, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Toermalijn armband is 17 cm lang en te verlengen naar 20 cm.
€ 24,95
Robijn summer vibes armband
Subtiele armband van Robijn, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Robijn armband is 17 cm lang en te verlengen naar 20 cm.
€ 49,50
Spinel zwart met coating summer vibes armband
Subtiele armband van gecoate zwarte Spinel, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Spinel armband is 17 cm lang en te verlengen naar 20 cm.
€ 24,50
Saffier summer vibes armband
Subtiele armband van Saffier, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Saffier armband is 17 cm lang en te verlengen naar 20 cm.
€ 49,50
Smaragd summer vibes armband
Subtiele armband van Smaragd, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Smaragd armband is 17 cm lang en te verlengen naar 20 cm.
€ 49,50
Toermalijn oranje summer vibes armband
Subtiele armband van oranje en groene Toermalijn, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Toermalijn armband is 17 cm lang en te verlengen naar 20 cm.
€ 39,95
Spinel zwart summer vibes armband
Subtiele armband van zwarte Spinel, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Spinel armband is 17 cm lang en te verlengen naar 20 cm.
€ 24,50
Shamballa armbanden set yin/yang in buidel
Set van 2 armbanden, yin yang, om te dragen met een geliefde. De armbanden zijn van Lavasteen en witte Howliet en zijn middels een schuifknoop in maat te verstellen. De kralen zijn 8 mm dik.
€ 18,95
Kralenarmband Lavasteen / Tijgeroog
Kralenarmband van Lavasteen en 4 Tijgeroog kraaltjes, dekralen zijn 8 mm en de armband is geregen op elastiek, ca. 18 cm lang.
€ 8,75
Shungit armband nugget
Nugget armband Shungit met onregelmatige kralen van ca. 10 mm, ca. 18 cm lang en geregen op elastiek.
€ 65,00