Edelstenen bollen kopen - hoge kwaliteit

Edelsteen Bollen

Edelstenen bollen kopen

Edelstenen bollen zijn gepolijste natuurstenen in bolvorm. Handgeslepen edelstenen bollen met een diameter van 15 tot wel 200 mm in verschillende soorten edelstenen en mineralen.

Het gebruik van Edelstenen Bollen

Ze geven een gelijkmatige energie af aangezien ze rond zijn. De energie wordt op een zachte wijze verspreid en helpen je de omgeving waar je de bol of bollen gebruik in balans te brengen.

Je kan verschillende soorten bollen gebruiken volgens het effect dat je wil bereiken.

De Edelstenen bollen zet je het best op een voetje, je kan ook een doekje of kussentje gebruiken.

De bollen worden meestal centraal geplaatst in de ruimte die je wil zuiveren, optimaliseren balanceren. Zowel je woonkamer als, werkruimte, meditatieruimte, slaapkamer enz.. kunnen baat hebben bij de eigenschappen van de bollen.

Probeer ook eens een bol in je hand te nemen tijdens meditatie. Je zal zeker de positieve effecten voelen.
Gele serpentijn bol ±5 cm
Limoengroen/geelachtige serpentijn uit Pakistan, soms met tekening in de steen, is volgens overlevering de perfecte steen voor het opruimen van energetische blokkades waardoor de chakra’s beter in balans komen. (*)
€ 17,50
Groene serpentijn bol ±5 cm
Groene serpentijn uit Pakistan, een gesteente dat is samengesteld uit een of meer mineralen van de serpentijngroep. De textuur van het gesteente lijkt op die van de huid van een slang, vandaar de naam. Perfecte steen voor het opruimen van energetische blokkades, met name rond het hart chakra. (*)
€ 22,50
Lapis lazuli bol ±6 cm
AA kwaliteit Lapis lazuli uit Afghanistan. Een diepblauwe steen met gouden pyrietdraden die al werd geprezen om zijn kracht door de oude Egyptische priesters, koningen en krijgers.
€ 44,90
Lapis lazuli bol ±5 cm
AA kwaliteit Lapis lazuli uit Afghanistan. Een diepblauwe steen met gouden pyrietdraden die al werd geprezen om zijn kracht door de oude Egyptische priesters, koningen en krijgers.
€ 23,80
Amazoniet edelsteenbol 65-70 mm
Mooi gepolijste edelsteenbol van Amazoniet. De Amazoniet bol is 65 – 70 mm groot. De edelsteenbol weegt ca. 444 gram. Door de bolvorm wordt de energie gelijkmatig over de ruimte verdeeld.
€ 105,80
Edelsteenbol Labradoriet A 4 cm
Gepolijste edelsteenbol van Labradoriet in A-kwaliteit. De Labradoriet bol is 4 cm in doorsnede. De bol weegt ca. 100 gram. De bolvorm zorgt ervoor dat de energie gelijkmatig wordt verdeeld over de ruimte.
€ 28,00
Labradoriet A edelsteen bol 5 - 5,5 cm
Mooi gepolijste Labradoriet bol in A-kwaliteit. De Labradoriet bol is 5 – 5,5 cm in doorsnede. De edelsteenbol weegt ca. 180 gram. De vindplaats is Madagaskar. De bolvorm zorgt ervoor dat de energie gelijkmatig wordt verdeeld over de ruimte.
€ 38,00
Edelsteenbol Jaspis landschap 40 mm
Mooie edelsteenbol van Jaspis landschap. Deze gepolijste edelsteenbol is 40 mm in doorsnede. De Jaspis landschap bol weegt ca. 80 gram. Door de bolvorm wordt de energie gelijkmatig over de ruimte verdeeld.
€ 30,00
Edelsteenbol Goldfluss 40 mm (synth)
Gepolijste 40 mm bol van Goldfluss (synth). De Goldfluss edelsteenbol weegt ca. 90 gram. Door de bolvorm wordt de energie gelijkmatig over de ruimte verdeeld.
€ 30,00
Edelsteenbol Rhodoniet 40 mm
Gepolijste edelsteenbol van Rhodoniet. De Rhodoniet bol is 40 mm en weegt ca. 120 gram. De bolvorm zorgt ervoor dat de energie gelijkmatig over de ruimte wordt verdeeld.
€ 30,00
Edelsteenbol Jaspis rood 40 mm
Gepolijste edelsteenbol van Jaspis rood. De rode Jaspis bol is 40 mm en weegt ca. 95 gram. De bolvorm zorgt ervoor dat de energie gelijkmatig over de ruimte wordt verdeeld.
€ 30,00
Edelsteenbol Unakiet 40 mm
Mooi gepolijste bol van Unakiet. De Unakiet bol is 40 mm en weegt ca. 100 gram. Door de bolvorm wordt de energie van de Unakiet gelijkmatig over de ruimte verdeeld.
€ 30,00
Edelsteenbol Howliet wit 40 mm
Howliet wit edelsteenbol van 40 mm. De mooi gepolijste bol weegt 96 gram. Door de bolvorm wordt de energie gelijkmatig over de ruimte verdeeld.
€ 30,00
Calciet honing edelsteenbol ca. 9 cm
Laatste items in voorraad
Calciet honing edelsteen bol van ca. 9 cm. De gepolijste bol weegt ca. 1,1 kg. De Calciet honing bol is afkomstig uit Afghanistan. De bolvorm zorgt ervoor dat de energie gelijkmatig verdeeld wordt over de ruimte.
€ 120,00
Calciet honing edelsteenbol ca. 8,5 cm
Laatste items in voorraad
Calciet honing edelsteen bol van ca. 8,5 cm. De gepolijste bol weegt ca. 0,87 kg. De Calciet honing bol is afkomstig uit Afghanistan. De bolvorm zorgt ervoor dat de energie gelijkmatig verdeeld wordt over de ruimte.
€ 88,00
Lapis Lazuli edelsteen bol ca. 7,5 cm
Bijzondere bol van de Lapis Lazuli edelsteen. De bol is ca. 75 mm in doorsnede en weegt ca. 750 gram. De vindplaats van Lapis Lazuli is Afghanistan. Let op! Elk stuk is uniek, de bol die je ontvangt kan afwijken van de foto.
€ 325,00
Lapis Lazuli edelsteen bol ca. 10 cm
Laatste items in voorraad
Bijzondere bol van de Lapis Lazuli edelsteen. De bol is ca. 10 cm in doorsnede en weegt ca. 1500 gram. De vindplaats van Lapis Lazuli is Afghanistan. Let op! Elk stuk is uniek, de bol die je ontvangt kan afwijken van de foto.
€ 552,00
Bergkristal edelsteen bol 30 mm
Edelstenen bolletje van Bergkristal van 3 cm doorsnede en ca. 35 gram. Deze Bergkristal komt uit Brazilië.
€ 15,50
Edelsteenbol Lapis Lazuli ca. 6,5 cm
Laatste items in voorraad
Egaal gepolijste bol van Lapis Lazuli. De bol is ca. 6,5 cm in doorsnede. De Lapis Lazuli bol weegt 340 gram. Door de bol vorm wordt de energie van de Lapis Lazuli gelijkmatig verdeeld over de ruimte.
€ 235,00
Aragoniet (Onyx marmer) bolvoet
Aragoniet bolvoet, diameter van 5 cm en ca. 2 cm hoog. De uitsparing voor de bol is ca. 2,5 cm, er passen bollen op van 3 tot ca. 10 cm. Gewicht ca. 80 gram.
€ 2,50
Lapis Lazuli 50-55 mm edelsteen bol
Lapis Lazuli A-kwaliteit edelsteen bol 50 tot 55 mm in doorsnede. Gewicht ca. 220 gram. Vindplaats van deze Lapis Lazuli is Afghanistan.
€ 99,00