Edelsteen Dubbeleinders kopen

Edelsteen Dubbeleinders

Wat is een dubbeleinder?

Dubbeleinders zijn edelsteen vormen met twee punten. Deze vorm zorgt ervoor dat energie aan de ene zijde wordt opgenomen en uit de andere punt wegstroomt. Herkimer Diamant en sommige Bergkristallen hebben van nature deze dubbeleinder-vorm. Maar kristallen kunnen ook in deze vorm worden geslepen om zo makkelijker met de energie van de edelsteen te kunnen werken. De twee punten zorgen ervoor dat dubbeleinders uitermate geschikt zijn voor energiewerk zoals reiki, healings en bij het in balans brengen van de Chakra's. Ook in grids en in kristalleggingen worden vaak dubbeleinders gebruikt. Het energieveld kan hiermee worden aangevuld en worden versterkt. 

Een kristallen grid? Wat is dat? Een grid is een raster waarin kristallen met aandacht op een specifieke plek worden geplaatst. Een grid plaats je meestal in of om je huis om het huis te beschermen tegen negatieve energie, ruimtes zuiver te houden of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt. 

Dubbeleinders zijn krachtige hulpmiddelen; ze absorberen via beide punten negatieve energie en sturen ook via beide punten helende energie op een zeer krachtige manier. Wanneer je jouw dubbeleinder verticaal bij je draagt kan dit ervoor zorgen dat je dichter bij je hogere ik komt en verbonden blijft aan je lichaam. Ook polariteiten zoals mannelijk en vrouwelijk, geestelijk en materie, en verstand en gevoel kunnen door de tweepuntige dubbeleinder beter in verbinding en balans komen.

Fysieke werking dubbeleinders

Fysiek kan de dubbeleinder veel voor je betekenen. Zo kun je een dubbeleinder heel gericht inzetten bij bijvoorbeeld een botbreuk, hier kan deze vorm zorgen voor een snellere genezing. Maar ook bij hoofdpijn en stress kan een edelstenen dubbeleinder een goed hulpmiddel zijn. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een Bergkristal dubbeleinder of een Herkimer dubbeleinder. 

In alle gevallen helpen dubbeleinders bij doorstroming. Denk hierbij aan de doorstroming van energie, als een soort laserwand. Ze helpen wanneer je (energetische) blokkades hebt. Maar ook de doorbloeding kan verbeteren, de chakra's kunnen beter in balans komen en de spijsvertering kan beter presteren. 

Zowel fysiek, als mentaal en spiritueel heeft een dubbeleinder een enorm breed scala aan positieve eigenschappen. Een dubbeleinder is dan ook een echte must voor iedere edelsteenliefhebber. Deze bijzondere vorm geeft de meest mooie edelstenen nog een extra dimensie. Maak gebruik van deze wonderbaarlijke vorm, uit de natuur of zo geslepen, haar kracht is intens. 

Amethist dubbeleinder 20-40 gr. gepolijst
Laatste items in voorraad
Geslepen dubbeleinder van de halfedelsteen Amethist met een gewicht tussen 20 en 40 gr. Let op! Alle dubbeleinders zijn uniek en kunnen dus afwijken van de afbeeldingen.
€ 23,50
Dubbeleinder hanger Jaspis breccie
Een half-edelsteen hanger van breccie Jaspis, een dubbeleinder met een zilverkleurige houder. De hanger is ca. 38 mm lang en wordt geleverd zonder ketting. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto.
€ 5,25
Chakra dubbeleinder set
Chakra dubbeleinder set geleverd in een fluwelen buidel. De chakra sticks zijn 3,5 cm lang en 1 tot 1,7 mm breed. Let op, kleuren en steensoorten in de chakra set kunnen afwijken van de foto.
€ 22,50
Obsidaan mahonie dubbeleinder hanger
Een half-edelsteen hanger van Mahonie Obsidiaan, een dubbeleinder met een zilverkleurige houder. De hanger is ca. 43 mm lang en 15 mm breed. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto.
€ 5,25
Jaspis landschap dubbeleinder hanger
Een half-edelsteen hanger van Landschapsjaspis, een dubbeleinder met een zilverkleurige houder. De hanger is ca. 43 mm lang en 15 mm breed. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto. 
€ 5,25
Malachiet-look dubbeleinder hanger
Een half-edelsteen hanger van namaak Malachiet, een dubbeleinder met een zilverkleurige houder. De hanger is 39 mm lang.
€ 5,25
Apofyliet met dubbeleinders, India, nr.310
Laatste items in voorraad
Grijs/blauwe Apofyliet bezaaid met kleine transparante Bergkristal dubbeleinders (op de foto's lastig te zien), vindplaats India. Afmetingen: 17x10x6 cm en 515 gram.
€ 315,00
Sodaliet dubbeleinder hanger
Een half-edelsteen hanger van Sodaliet, een dubbeleinder met een zilverkleurige houder. De hanger is 39 mm lang.
€ 5,25
Goldfluss dubbeleinder hanger (synth)
Een half-edelsteen hanger van Goldfluss (synthetisch), een dubbeleinder met een zilverkleurige houder. De hanger is 39 mm lang.
€ 5,25
Roze kwarts dubbeleinder hanger
Een half-edelsteen hanger van Roze kwarts, een dubbeleinder met een zilverkleurige houder. De hanger is 43 mm lang en 15 cm breed.
€ 5,25