Edelsteen hangers - Edelstenen en Mineralen

Edelsteen hangers

Edelsteen hangers kopen

Het dragen van edelsteenhangers is een eeuwen oude traditie, vaak werd het gedragen tegen geestelijke of lichamelijke klachten. De oude natuurvolken wisten al heel vroeg dat stenen een geneeskrachtige invloed uitoefende op het denken en voelen. Nu komt er steeds meer wetenschappelijk bewijs dat edelstenen een eigen trilling hebben. En dat deze trillingen een therapeutische werking hebben op de menselijke aura, dat ook uit trillingen bestaat, positief beïnvloed.

De juiste edelsteen hanger kiezen

Hier zijn natuurlijk geen vaste regels voor. Je kunt hem cadeau krijgen of het wordt je aangeraden. Of je hebt een bepaald probleem waar je een genezende steen bij wilt vinden. Maar je kunt ook intuïtief een edelsteen/mineraal uitzoeken. Soms word je gewoon aangetrokken door een mineraal. Het is dan net of de steen jou heeft uitgezocht. Er zijn een paar hulpmiddelen om een edelsteen/mineraal uit te zoeken.


Er zijn eigenlijk 4 manieren om je edelsteen uit te zoeken. 

 1. Op intuïtie. 
  Edelstenen en kristallen stralen een vibratie (frequentie) uit. Zonder enige inspanning kan je de edelstenen voelen. Want je voelt en ziet wat voor steen je nodig hebt. Neem hiervoor gewoon de tijd. En als het niet goed voelt neem je een ander. Kinderen doen het zo gemakkelijk en schijnen er geen probleem mee te hebben en zijn ervan overtuigd dat ze de juiste edelsteen hebben gekozen.

 2. Op zicht. 
  Het kan maar zo dat je oog wordt aangetrokken naar een bepaalde edelsteen of een kristal. Deze kan je dan gewoon nemen. Het kan zijn dat je wat voelt. Een trilling of een sensatie van warmte of kou. Ook hier geldt, voelt het goed? Mooi! Niet goed? Kies dan een ander.

 3. Op gevoel.  
  Het kan zijn dat je in een winkel staat en aangetrokken wordt door een bepaalde steen. Je zou er met je handen boven heen en weer kunnen gaan en aanvoelen wat de edelsteen of het kristal met je doet. Je neemt de steen waarvan je denkt dat hij wat met je doet en neemt deze in je hand. Neem dan een besluit. Voelt het goed? Mooi! Niet goed? Neem dan een ander.

 4. Op Informatie. 
  Er is veel informatie over de werking van stenen en hun magische eigenschappen. Door het lezen van bepaalde symptomen en/of ziektebeelden zou je kunnen besluiten een bepaalde edelsteen of een kristal te kiezen welke een helende werking heeft op dit symptoom of ziektebeeld. Er zijn ook versterkende edelstenen, bijvoorbeeld het versterken van vertrouwen. Ook hier geldt, voelt het goed? Mooi! Niet goed? Neem dan een ander.


Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Zilveren hanger Malachiet / Peridoot
Laatste items in voorraad
Zilveren hanger van Malachiet met Peridoot. Deze mooie hanger is gemaakt van 925 sterling zilver.
€ 95,00
Labradoriet zilveren hanger mix stenen
Mix edelsteen hanger met Labradoriet. Let op! De prijs is per stuk. Je kunt in het opmerkingenveld laten weten welke hanger je graag wilt ontvangen.
€ 95,00
Labradoriet hanger markies nr.2
Laatste items in voorraad
Mooie kwaliteit Labradoriet hanger. De ovale hanger is ca. 4,5 x 2,3 x 1,1 cm en weegt 15,2 gram.
€ 24,75
Tijgeroog zilveren hanger mix stenen
Laatste items in voorraad
Mix edelsteen hanger met Tijgeroog. Let op! De prijs is per stuk. Je kunt in het opmerkingenveld laten weten welke hanger je graag wilt ontvangen.
€ 95,00
Maansteen regenboog zilveren hanger mix stenen
Laatste items in voorraad
Mix edelstenen hanger met Maansteen regenboog. Let op! De prijs is per stuk. Je kunt in het opmerkingenveld laten weten welke hanger je graag wilt ontvangen.
€ 78,51
Zirkoon edelsteenhanger
Zirkoon edelsteenhanger van ca. 2 cm lang, gemeten zonder het verzilverde kapje.
€ 9,10
Alabaster edelsteenhanger
Edelsteenhanger van Calciet Alabaster. De Alabaster Calciet hanger is ca. 2 cm lang, gemeten zonder kapje.
€ 7,00
Lavasteen edelsteenhanger
Lavasteen edelsteenhanger van ca. 2,5 cm. Het kapje van de Lavasteen hanger is verzilverd.
€ 2,60
Vesuvianiet edelsteenhanger
Mooie edelsteenhanger van Vesuvianiet. De hanger is ca. 2 cm lang, gemeten zonder ringetje.
€ 8,60