Edelsteen hangers A t/m B - Edelstenen en Mineralen

Edelsteen hangers A t/m B

Het dragen van mineralen edelsteenhangers is een eeuwenoude traditie, vaak werden ze gedragen tegen geestelijke of lichamelijke klachten. De oude natuurvolken wisten al heel vroeg dat stenen een geneeskrachtige invloed uitoefenen op het denken en voelen. Nu komt er steeds meer wetenschappelijk bewijs dat edelstenen een eigen trilling hebben en dat deze trillingen een therapeutische werking hebben op de menselijke aura, die ook uit trillingen bestaat.

Met zorg gelijmd
De mineralen edelsteenhangers van De Goudsbloem worden met zorg vervaardigd en zijn voorzien van een gelijmd verzilverde bellcapje of een geboord oogje.

Doordat er veelal kleine bellcaps gebruikt worden, kunnen de mineralen edelsteenhangers vrijwel niet achter de kleren blijven haken. Door gebruik van speciale zeer krachtige 2-componentenlijm kunnen wij je garanderen dat de stenen niet zullen loslaten. Het kan natuurlijk wel voorkomen, dat een steentje 'uitgewerkt' is voor de persoon die hem draagt, het kan dan zijn dat hij eraf valt of breekt.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Agaat crazy lace edelsteen hanger
Edelsteen hanger van de steen Agaat crazy lace, de kleuren zijn variërend van wit/grijs tot geel met diverse tekeningen. Deze Agaat hanger wordt geleverd zonder ketting. Let op! Elke hanger is uniek dus kan afwijken van de foto. De hangers zijn ca. 1 tot 2 cm lang.
€ 1,94
Ammoniet edelsteen hanger model2
Edelsteen hanger van een Ammoniet fossiel. Deze Ammoniet hanger is ca. 3 cm lang. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto en wordt geleverd zonder ketting.
€ 6,49
Agaat geode schijf hanger met zilverkleurige rand
Laatste items in voorraad
Agaat geode schijf hanger met zilverkleurige rand, ca. 4 cm lang. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto en wordt geleverd zonder ketting.
€ 24,90
Barnsteen edelsteen hanger geboord
Edelsteen hanger van Barnsteen of Amber, deze Barnsteen hanger is ca. 2 cm lang. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto. Wordt geleverd zonder ketting.
€ 9,45
Ammoniet hanger met verzilverde rand
Ammoniet hanger met een verzilverde rand, de hanger is ca. 3 tot 4 cm lang. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto. Wordt geleverd zonder ketting.
€ 19,25
Ammoniet hanger groot
Grote Ammoniet hanger, de hanger is ca. 3,5 cm tot 4,5 lang. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto. Wordt geleverd zonder ketting.
€ 18,50
Barnsteen doorboorde hanger
Laatste items in voorraad
Edelsteen hanger van Barnsteen (Amber). Deze Barnsteen hanger is ca. 2-3 cm lang en heeft een geboord gat voor een koord. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto. Wordt geleverd zonder ketting.
€ 37,50
Agaat bont edelsteen hanger
Edelsteen hanger van bonte Agaat, in natuurlijke kleuren variërend van licht tot donkere kleuren, formaat ca. 5 tot 15 mm. Let op, elke steen is uniek en kan daarom afwijken van de foto, hij wordt zonder kettink geleverd. Laat je verrassen!
€ 1,95
Aanbieding!-15%
Amazoniet edelsteen hanger 3 stuks
Prijs per stuk : 3,91 €Edelsteenhanger amazoniet. Met gelijmd metalen oogje, nikkelvrij.Dit is een natuurproduct dus kleur, vorm en maat kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 11,73
€ 13,80
Aanbieding!-15%
Amethist donker edelsteen hanger 3 stuks
Prijs per stuk : 3,59 €Edelsteenhanger amethist, donker paars. Met gelijmd metalen oogje, nikkelvrij.Dit is een natuurproduct dus kleur, vorm en maat kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 10,76
€ 12,66
Aanbieding!-15%
Amethist licht edelsteen hanger 3 stuks
Prijs per stuk : 3,59 €Edelsteenhanger amethist, licht paars. Met gelijmd metalen oogje, nikkelvrij.Dit is een natuurproduct dus kleur, vorm en maat kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 10,76
€ 12,66
Aqua Aura edelsteen hanger ruw
Edelsteenhanger van Aqua Aura, op basis van Bergkristal maken ze dit met Goudnevel. Ca. 2-4 cm lang.
€ 19,50
Abalone schelp edelsteen hanger
Abalone (Paua) schelp hanger. Deze schelp komt uit Nieuw-Zeeland. De hanger is ca. 3-5 cm lang. Dit zijn unieke hangers en kunnen dus afwijken van de foto.
€ 2,60