Edelsteen hangers C t/m J - Edelstenen en Mineralen

Edelsteen hangers C t/m J

Het dragen van mineralen edelsteenhangers is een eeuwenoude traditie, vaak werden ze gedragen tegen geestelijke of lichamelijke klachten. De oude natuurvolken wisten al heel vroeg dat stenen een geneeskrachtige invloed uitoefenen op het denken en voelen. Nu komt er steeds meer wetenschappelijk bewijs dat edelstenen een eigen trilling hebben en dat deze trillingen een therapeutische werking hebben op de menselijke aura, die ook uit trillingen bestaat.

Met zorg gelijmd
De mineralen edelsteenhangers van De Goudsbloem worden met zorg vervaardigd en zijn voorzien van een gelijmd verzilverde bellcapje of een geboord oogje.

Doordat er veelal kleine bellcaps gebruikt worden, kunnen de mineralen edelsteenhangers vrijwel niet achter de kleren blijven haken. Door gebruik van speciale zeer krachtige 2-componentenlijm kunnen wij je garanderen dat de stenen niet zullen loslaten. Het kan natuurlijk wel voorkomen, dat een steentje 'uitgewerkt' is voor de persoon die hem draagt, het kan dan zijn dat hij eraf valt of breekt.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Golden Healer edelsteen hanger geslepen
Edelsteenhanger van Golden Healer. De geslepen Golden Healer hanger is ca. 2 – 2,5 cm lang. Het kapje van de edelsteenhanger is verzilverd. Let op! Iedere hanger is uniek en kan daarom afwijken van de foto’s.
€ 6,50
Jaspis dendriet Edelsteenhanger
Jaspis dendriet edelsteen hanger met een verzilverd kapje en ringetje. De Jaspis dendriet hanger is ca. 1,5 cm. Let op! Iedere hanger is uniek en kan daarom afwijken van de foto’s.
€ 1,95
Jaspis choco edelsteen hanger
Jaspis choco edelsteen hanger met een verzilverd kapje. De Jaspis choco hanger is ca. 1,5 cm. Let op! Ieder hangertje is uniek en kan daarom afwijken van de foto’s.
€ 1,95
Jaspis grijs edelsteen hanger
Edelsteen hangertje van grijze Jaspis met een verzilverd kapje. Het Jaspis grijs hangertje is ca. 1,5 cm lang. Let op! Ieder hangertje is uniek.
€ 1,95
Carneool dubbeleinder hanger
Dubbeleinder hanger met de edelsteen Carneool, met zilverkleurige hanger. De Carneoolhanger heeft een lengte van 4 cm en de steen is 3,5 cm. De hanger wordt geleverd zonder ketting.
€ 5,25
Chrysoberyl hanger met zilveren kapje
Deze Chrysoberyl hanger is ca. 1 cm lang en 0,5 cm breed. De hanger weegt 1 gram. De steen komt uit Brazilië. De Chrysoberyl hanger heeft een zilveren kapje.
€ 46,50
Dolomiet edelsteen hanger
Edelsteenhanger van de edelsteen Dolomiet in een roze of zalmkleur.Let op! De hangers zijn uniek en daarom verschillend van vorm en kleur.
€ 2,30
Jaspis rood Merkabah kooihanger
Hanger in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van Jaspis rood. De Jaspis rood hanger ca. 2,5 cm lang, het balletje is ca. 1 cm. Totaal gewicht ca. 3 gram. Let op! Wordt zonder ketting geleverd.
€ 5,80
Goldfluss (synth) Merkabah kooihanger
Hanger in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van Goldfluss (synth). De Goldfluss hanger ca. 2,5 cm lang, het balletje is ca. 1 cm. Totaal gewicht ca. 3 gram. Let op! Wordt zonder ketting geleverd.
€ 5,80
Carneool Merkabah kooihanger
Hanger in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van Carneool. De Carneool hanger ca. 2,5 cm lang, het balletje is ca. 1 cm. Totaal gewicht ca. 3 gram. Let op! Wordt zonder ketting geleverd.
€ 5,80
Howliet blauw Merkabah kooihanger (bijgekleurd)
Hanger in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van blauw bijgekleurde Howliet. De Howliet hanger ca. 2,5 cm lang, het balletje is ca. 1 cm. Totaal gewicht ca. 3 gram. Let op! Wordt zonder ketting geleverd.
€ 6,50
Chrysopraas A edelsteen hanger
Edelsteen hanger van Chrysopraas, ca. 1,5 tot 2 cm lang. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto en wordt geleverd zonder ketting.
€ 6,49
Dubbeleinder hanger Jaspis breccie
Laatste items in voorraad
Een half-edelsteen hanger van breccie Jaspis, een dubbeleinder met een zilverkleurige houder. De hanger is ca. 38 mm lang en wordt geleverd zonder ketting. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto.
€ 5,25
Aanbieding!-15%
Citrien natuur edelsteen hanger 3 stuks
Prijs per stuk : 4,69 €Edelsteenhanger natuurlijke citrien. Met gelijmd metalen oogje, nikkelvrij.Dit is een natuurproduct dus kleur, vorm en maat kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 14,08
€ 16,56
Aanbieding!-15%
Fluoriet paars edelsteen hanger 3 stuks
Prijs per stuk : 3,90 €Edelsteenhanger paarse fluoriet. Met gelijmd metalen oogje, nikkelvrij.Dit is een natuurproduct dus kleur, vorm en maat kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 11,71
€ 13,78
Aanbieding!-15%
Heliotroop (bloedsteen) edelsteen hanger 3 stuks
Prijs per stuk : 3.06 €Edelsteenhanger heliotroop (bloedsteen). Met gelijmd metalen oogje, nikkelvrij.Dit is een natuurproduct dus kleur, vorm en maat kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 9,17
€ 10,79
Aanbieding!-15%
Hematiet edelsteen hanger 3 stuks
Prijs per stuk : 2,50 €Edelsteenhanger hematiet. Met gelijmd metalen oogje, nikkelvrij.Dit is een natuurproduct dus kleur, vorm en maat kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 7,51
€ 8,84
Aanbieding!-15%
Carneool edelsteen hanger 3 stuks
Prijs per stuk : 3.04 €Edelsteenhanger carneool. Met gelijmd metalen oogje, nikkelvrij.Dit is een natuurproduct dus kleur, vorm en maat kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 9,11
€ 10,72
Aanbieding!-15%
Howliet edelsteen hanger 3 stuks
Prijs per stuk : 3.04 €Edelsteenhanger howliet. Met gelijmd metalen oogje, nikkelvrij.Dit is een natuurproduct dus kleur, vorm en maat kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 9,11
€ 10,72
Aanbieding!-15%
Jade edelsteen hanger 3 stuks
Prijs per stuk : 3,90 €Edelsteenhanger jade. Met gelijmd metalen oogje, nikkelvrij.Dit is een natuurproduct dus kleur, vorm en maat kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 11,71
€ 13,78
Aanbieding!-15%
Chalcedoon edelsteen hanger 3 stuks
Prijs per stuk : 3,91 €Edelsteenhanger chalcedoon. Met gelijmd metalen oogje, nikkelvrij.Dit is een natuurproduct dus kleur, vorm en maat kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 11,73
€ 13,80
Aanbieding!-15%
Dumortieriet edelsteen hanger 3 stuks
Prijs per stuk : 3,90 €Edelsteenhanger dumortieriet. Met gelijmd metalen oogje, nikkelvrij.Dit is een natuurproduct dus kleur, vorm en maat kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 11,71
€ 13,78
Aanbieding!-15%
Citrien (gebrande amethist) edelsteen hanger 3 stuks
Prijs per stuk : 2,60 €Edelsteenhanger citrien (gebrande amethist). Met gelijmd metalen oogje, nikkelvrij.Dit is een natuurproduct dus kleur, vorm en maat kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 7,80
€ 9,18
Jaspis landschap dubbeleinder hanger
Een half-edelsteen hanger van Landschapsjaspis, een dubbeleinder met een zilverkleurige houder. De hanger is ca. 43 mm lang en 15 mm breed. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto. 
€ 5,25