Edelsteen hangers K t/m Q - Edelstenen en Mineralen

Edelsteen hangers K t/m Q

Het dragen van mineralen edelsteenhangers is een eeuwenoude traditie, vaak werden ze gedragen tegen geestelijke of lichamelijke klachten. De oude natuurvolken wisten al heel vroeg dat stenen een geneeskrachtige invloed uitoefenen op het denken en voelen. Nu komt er steeds meer wetenschappelijk bewijs dat edelstenen een eigen trilling hebben en dat deze trillingen een therapeutische werking hebben op de menselijke aura, die ook uit trillingen bestaat.

Met zorg gelijmd
De mineralen edelsteenhangers van De Goudsbloem worden met zorg vervaardigd en zijn voorzien van een gelijmd verzilverde bellcapje of een geboord oogje.

Doordat er veelal kleine bellcaps gebruikt worden, kunnen de mineralen edelsteenhangers vrijwel niet achter de kleren blijven haken. Door gebruik van speciale zeer krachtige 2-componentenlijm kunnen wij je garanderen dat de stenen niet zullen loslaten. Het kan natuurlijk wel voorkomen, dat een steentje 'uitgewerkt' is voor de persoon die hem draagt, het kan dan zijn dat hij eraf valt of breekt.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Maansteen grijs edelsteen hanger
Edelsteen hanger van grijze Maansteen van ca. 1 tot 2 cm. Deze Maansteen hanger wordt geleverd zonder ketting.
€ 1,95
Kunziet edelsteen hanger geslepen
Edelsteen hanger van Kunziet, deze hanger is ca. 1 tot 1,5 cm lang. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto en wordt geleverd zonder ketting.
€ 9,50
Lapis Lazuli edelsteen hanger 35 mm vierkant
Laatste items in voorraad
Edelsteen hanger van de half-edelsteen Lapis Lazuli, vierkante vorm van 35x35 mm, vindplaats Afghanistan. Lengte incl. hangeroogje is 60 mm, wordt geleverd zonder ketting.
€ 15,00
Aanbieding!-15%
Kattenoog edelsteen hanger 3 stuks
Prijs per stuk : 3,04 €Edelsteenhanger kattenoog. Met gelijmd metalen oogje, nikkelvrij.Dit is een natuurproduct dus kleur, vorm en maat kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 9,11
€ 10,72
Labradoriet blauw A hanger
Laatste items in voorraad
Blauwe Labradoriet in hanger met een zilverkleurige houder, ca. 2-3 cm lang. In druppelvorm, maar kan afwijken van de foto!
€ 17,50
Orthoceras edelsteen hanger
Orthoceras hanger van ca. 3-4 cm. Orthoceras is een fossiel van een soort pijlstaartinktvis.
€ 5,00