Edelsteen hangers K t/m Q - Edelstenen en Mineralen

Edelsteen hangers K t/m Q

Het dragen van mineralen edelsteenhangers is een eeuwenoude traditie, vaak werden ze gedragen tegen geestelijke of lichamelijke klachten. De oude natuurvolken wisten al heel vroeg dat stenen een geneeskrachtige invloed uitoefenen op het denken en voelen. Nu komt er steeds meer wetenschappelijk bewijs dat edelstenen een eigen trilling hebben en dat deze trillingen een therapeutische werking hebben op de menselijke aura, die ook uit trillingen bestaat.

Met zorg gelijmd
De mineralen edelsteenhangers van De Goudsbloem worden met zorg vervaardigd en zijn voorzien van een gelijmd verzilverde bellcapje of een geboord oogje.

Doordat er veelal kleine bellcaps gebruikt worden, kunnen de mineralen edelsteenhangers vrijwel niet achter de kleren blijven haken. Door gebruik van speciale zeer krachtige 2-componentenlijm kunnen wij je garanderen dat de stenen niet zullen loslaten. Het kan natuurlijk wel voorkomen, dat een steentje 'uitgewerkt' is voor de persoon die hem draagt, het kan dan zijn dat hij eraf valt of breekt.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Zilveren hanger Malachiet / Peridoot
Laatste items in voorraad
Zilveren hanger van Malachiet met Peridoot. Deze mooie hanger is gemaakt van 925 sterling zilver.
€ 95,00
Labradoriet zilveren hanger mix stenen
Mix edelsteen hanger met Labradoriet. Let op! De prijs is per stuk. Je kunt in het opmerkingenveld laten weten welke hanger je graag wilt ontvangen.
€ 95,00
Labradoriet hanger markies nr.2
Laatste items in voorraad
Mooie kwaliteit Labradoriet hanger. De ovale hanger is ca. 4,5 x 2,3 x 1,1 cm en weegt 15,2 gram.
€ 24,75
Maansteen regenboog zilveren hanger mix stenen
Laatste items in voorraad
Mix edelstenen hanger met Maansteen regenboog. Let op! De prijs is per stuk. Je kunt in het opmerkingenveld laten weten welke hanger je graag wilt ontvangen.
€ 78,51
Lavasteen edelsteenhanger
Lavasteen edelsteenhanger van ca. 2,5 cm. Het kapje van de Lavasteen hanger is verzilverd.
€ 2,60
Opaliet Merkabah kooihanger (synth)
Hanger in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van blauw bijgekleurde Opaliet. De de Opaliet hanger ca. 2,5 cm lang, het balletje is ca. 1 cm. Totaal gewicht ca. 3 gram. Let op! Wordt zonder ketting geleverd.
€ 6,50
Maansteen grijs edelsteen hanger
Edelsteen hanger van grijze Maansteen van ca. 1 tot 2 cm. Deze Maansteen hanger wordt geleverd zonder ketting.
€ 1,95
Lapis Lazuli edelsteen hanger 35 mm vierkant
Edelsteen hanger van de half-edelsteen Lapis Lazuli, vierkante vorm van 35x35 mm, vindplaats Afghanistan. Lengte incl. hangeroogje is 60 mm, wordt geleverd zonder ketting.
€ 15,00
Aanbieding!-15%
Kattenoog edelsteen hanger 3 stuks
Prijs per stuk : 3,04 €Edelsteenhanger kattenoog. Met gelijmd metalen oogje, nikkelvrij.Dit is een natuurproduct dus kleur, vorm en maat kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 9,11
€ 10,72
Obsidiaan mahonie dubbeleinder hanger
Een half-edelsteen hanger van Mahonie Obsidiaan, een dubbeleinder met een zilverkleurige houder. De hanger is ca. 43 mm lang en 15 mm breed. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto.
€ 5,25
Malachiet-look dubbeleinder hanger
Een half-edelsteen hanger van namaak Malachiet, een dubbeleinder met een zilverkleurige houder. De hanger is 39 mm lang.
€ 5,25