Edelsteen hangers R t/m Z - Edelstenen en Mineralen

Edelsteen hangers R t/m Z

Het dragen van mineralen edelsteenhangers is een eeuwenoude traditie, vaak werden ze gedragen tegen geestelijke of lichamelijke klachten. De oude natuurvolken wisten al heel vroeg dat stenen een geneeskrachtige invloed uitoefenen op het denken en voelen. Nu komt er steeds meer wetenschappelijk bewijs dat edelstenen een eigen trilling hebben en dat deze trillingen een therapeutische werking hebben op de menselijke aura, die ook uit trillingen bestaat.

Met zorg gelijmd
De mineralen edelsteenhangers van De Goudsbloem worden met zorg vervaardigd en zijn voorzien van een gelijmd verzilverde bellcapje of een geboord oogje.

Doordat er veelal kleine bellcaps gebruikt worden, kunnen de mineralen edelsteenhangers vrijwel niet achter de kleren blijven haken. Door gebruik van speciale zeer krachtige 2-componentenlijm kunnen wij je garanderen dat de stenen niet zullen loslaten. Het kan natuurlijk wel voorkomen, dat een steentje 'uitgewerkt' is voor de persoon die hem draagt, het kan dan zijn dat hij eraf valt of breekt.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Toermalijn watermeloen schijfje edelsteen hanger
Edelsteen hanger van Toermalijn watermeloen, deze hanger is ca. 2,5 tot 3 cm lang. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto en wordt geleverd zonder ketting.
€ 14,75
Toermalijn zwart edelsteen hanger wire ruw
Edelsteen hanger zwarteToermalijn ruw van ca. 2 tot 3 cm lang. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto. Wordt geleverd zonder ketting.
€ 14,50
Rode Healer edelsteen hanger geslepen
Edelsteen hanger Rode Healer, ca. 1 tot 2 cm lang, deze hanger wordt geleverd zonder ketting. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto. Wordt geleverd zonder ketting.
€ 12,00
Turkoois edelsteen hanger free-form klein
Kleine Turkoois edelsteen hanger van natuurlijke Turkoois kleine hanger van ca. 3-6 gram. Komt in een doosje, kan afwijken van de foto qua vorm en kleur! 
€ 19,90
Turkoois hanger druppel
Hanger van Turkoois druppelvorm edelsteen, met een zilverkleurig haakje. De hanger is 25 mm lang. Wordt geleverd in een cadeaudoosje en inclusief wegwerpkettinkje.
€ 8,50