Edelsteen hangers R t/m Z - Edelstenen en Mineralen

Edelsteen hangers R t/m Z

Het dragen van mineralen edelsteenhangers is een eeuwenoude traditie, vaak werden ze gedragen tegen geestelijke of lichamelijke klachten. De oude natuurvolken wisten al heel vroeg dat stenen een geneeskrachtige invloed uitoefenen op het denken en voelen. Nu komt er steeds meer wetenschappelijk bewijs dat edelstenen een eigen trilling hebben en dat deze trillingen een therapeutische werking hebben op de menselijke aura, die ook uit trillingen bestaat.

Met zorg gelijmd
De mineralen edelsteenhangers van De Goudsbloem worden met zorg vervaardigd en zijn voorzien van een gelijmd verzilverde bellcapje of een geboord oogje.

Doordat er veelal kleine bellcaps gebruikt worden, kunnen de mineralen edelsteenhangers vrijwel niet achter de kleren blijven haken. Door gebruik van speciale zeer krachtige 2-componentenlijm kunnen wij je garanderen dat de stenen niet zullen loslaten. Het kan natuurlijk wel voorkomen, dat een steentje 'uitgewerkt' is voor de persoon die hem draagt, het kan dan zijn dat hij eraf valt of breekt.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Tijgeroog zilveren hanger mix stenen
Laatste items in voorraad
Mix edelsteen hanger met Tijgeroog. Let op! De prijs is per stuk. Je kunt in het opmerkingenveld laten weten welke hanger je graag wilt ontvangen.
€ 95,00
Toermalijn groen geslepen edelsteenhanger
Geslepen hanger van Toermalijn groen. De groene Toermalijn edelsteenhanger is ca. 2 cm lang, gemeten zonder haakje. Het kapje van de geslepen hanger is verzilverd.
€ 5,20
Vesuvianiet edelsteenhanger
Mooie edelsteenhanger van Vesuvianiet. De hanger is ca. 2 cm lang, gemeten zonder ringetje. Het kapje van de hanger is verzilverd.Ontdek de betoverende pracht van een Vesuvianiet edelsteenhanger. Vesuvianiet, ook bekend als idocrase, is een zeldzame en fascinerende edelsteen die bekend staat om zijn levendige groene kleur en energetische eigenschappen.
€ 8,60
Toermalijn punthanger mannen zilver
Stoere geslepen punthanger van zwarte Toermalijn. De punthanger heeft een kapje van 925 sterling zilver. De Toermalijn hanger is 2 tot 4 cm lang. Deze hanger is handgemaakt in Afghanistan.
€ 21,00
Topaas blauw edelsteenhanger geslepen
Edelsteenhanger Topaas blauw geslepen van ca. 1,5 cm lang. Het kapje is van zilverkleurig nikkelvrij metaal.Ontdek de serene pracht van een blauwe Topaas edelsteen hanger. Blauwe Topaas staat bekend om zijn kalmerende en verhelderende eigenschappen, waardoor het een geliefde keuze is voor zowel esthetische als spirituele doeleinden.
€ 4,15
Toermalijn hanger aan koord stoer
Laatste items in voorraad
Een stoere hanger van een doorboord stukje ruwe zwarte Toermalijn. De hanger is aan een leren koord geregen.
€ 19,50
Rozenkwarts Merkabah kooihanger
Hanger in merkabah vorm met daarin een edelsteen balletje van Roze kwarts. De Roze kwarts hanger ca. 2,5 cm lang, het balletje is ca. 1 cm. Totaal gewicht ca. 3 gram.Let op! Wordt zonder ketting geleverd.
€ 6,50
Silicium edelsteen hanger
Een hanger van de edelsteen Silicium. (Zonder ketting) De hanger heeft een zilvergrijze kleur en is ongeveer 1.5 cm lang. Het gewicht is  gemiddeld 4 gr.
€ 4,95
Red Healer edelsteen hanger geslepen
Edelsteen hanger Rode Healer, ca. 1 tot 2 cm lang, deze hanger wordt geleverd zonder ketting. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto. Wordt geleverd zonder ketting.
€ 6,50
Unicorn Aura hanger ruw (gecoat)
Ruwe hanger van de bewerkte steen Unicorn Aura. Dit is een Bergkristal waarover metalen zijn verneveld om de kleur te geven. Lengte ca. 3-4 cm.
€ 15,75
Unicorn Aura punthanger (gecoat)
Punthanger van de bewerkte steen Unicorn Aura. Dit is een Bergkristal waarover metalen zijn verneveld om de kleur te geven. Lengte ca. 3-4 cm.
€ 15,75
Toermalijn Draviet edelsteen hanger
Donkerbruin / zwarte hangers van Draviet Toermalijn. De hanger is ca. 20 mm lang.Ontdek de natuurlijke schoonheid van onze Toermalijn Draviet edelsteen hanger. Toermalijn Draviet, ook bekend als bruine toermalijn, is een unieke edelsteen die gewaardeerd wordt om zijn diepe bruine kleur en aardse uitstraling.
€ 6,50
Rozenkwarts levensboom hanger 30 mm
Levensboom hanger van de edelsteen Roze kwarts in 30 mm doorsnede. Hij is gemaakt van nikkelvrij materiaal, de steentjes zijn op de hanger geplakt.
€ 6,75
Tijgeroog levensboom hanger 30 mm
Levensboom hanger van de edelsteen Tijgeroog in 30 mm doorsnede. Hij is gemaakt van nikkelvrij materiaal, de steentjes zijn op de hanger geplakt.
€ 6,75
Sodaliet dubbeleinder hanger
Een half-edelsteen hanger van Sodaliet, een dubbeleinder met een zilverkleurige houder. De hanger is 39 mm lang.Ontdek de betoverende kracht van de Sodaliet dubbeleinder hanger! Deze prachtige edelsteen hanger combineert de helende eigenschappen van Sodaliet met de energetische kracht van een dubbeleinder.
€ 5,25
Roze kwarts dubbeleinder hanger
Een half-edelsteen hanger van Roze kwarts, een dubbeleinder met een zilverkleurige houder. De hanger is 43 mm lang en 15 cm breed.
€ 5,25
Tijgeroog kruis hanger 14 mm
Tijgeroog edelsteen hanger in een kruisje van 14 mm lang en 9 mm breed.Ontdek de betoverende kracht van de Tijgeroog kruis hanger van 14 mm. Deze prachtige hanger combineert de mystieke symboliek van het kruis met de aardende energie van Tijgeroog, waardoor je een krachtig en beschermend sieraad hebt.
€ 2,50
Zoisiet kruis hanger 14 mm
Zoisiet edelsteen hanger in een kruisje van 14 mm lang en 9 mm breed.De Zoisiet kruis hanger is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een prachtige diepgroene kleur met karakteristieke zwarte insluitsels. Elk stuk is met zorg vervaardigd en straalt vakmanschap uit.
€ 2,50
Toermalijn groen in Bergkristal edelsteen hanger
Ontdek de harmonieuze pracht van een groene Toermalijn in Bergkristal edelsteen hanger. Deze unieke hanger combineert de levendige energie van groene Toermalijn met de zuiverheid van Bergkristal, waardoor een krachtige synergie van helende eigenschappen ontstaat.
€ 1,94
Shungiet edelsteen hanger
Ontdek de kracht van Shungiet met onze Shungiet edelsteen hanger. Shungiet is een unieke steen die bekend staat om zijn beschermende en zuiverende eigenschappen. Onze Shungiet edelsteen hanger is zorgvuldig vervaardigd om de natuurlijke schoonheid en energie van de steen te benadrukken.
€ 10,41
Rhudraksha edelsteen hanger
Ontdek de betekenisvolle energie van onze Rhudraksha edelsteen hanger. Gemaakt van de zaden van de heilige Rhudraksha boom, is deze hanger een spirituele metgezel die wordt gewaardeerd om zijn beschermende en helende eigenschappen.
€ 7,27