Hangers - Edelstenen en Mineralen

Edelsteen hangers zilver

Bij De Goudsbloem hebben we een variërende collectie van zilveren hangers. We hebben altijd een bescheiden voorraad met zilver. We leveren onze zilveren hangers gecombineerd met een edelsteen. Elke edelsteenhanger is een uniek exemplaar, er is er altijd maar 1 van en altijd handgemaakt.

De juiste edelsteenhanger kiezen
Hier zijn natuurlijk geen vaste regels voor. Je kunt hem cadeau krijgen of het wordt je aangeraden. Of je hebt een bepaald probleem waar je een genezende steen bij wilt vinden. Maar je kunt ook intuïtief een edelsteen/mineraal uitzoeken. Soms word je gewoon aangetrokken door een mineraal. Het is dan net of de steen jou heeft uitgezocht. 

Zilveren Hangers met edelsteen
De zilveren Hangers met edelsteen bij De Goudsbloem worden gemaakt van de beste kwaliteit 925 zilver. De combinaties van zilver en edelsteen worden met een fijne balans ingekocht. Geen onnodige dikke plakken edelsteen bijvoorbeeld, waardoor een sieraad onnodig duur wordt. Onze hangers worden zo licht mogelijk gehouden en perfect afgewerkt. U vindt bij ons goeie kwaliteit sieraden tegen een betaalbare prijs.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Opaal hanger zilver nr.5
Laatste items in voorraad
Blauwe Opaal hanger in 925 sterling zilveren zetting. Handgemaakt! 30 mm lang en 8 mm breed.
€ 49,00
Onyx hanger in zilver nr.2
Laatste items in voorraad
Zilveren hanger met een Onyx edelsteen. Deze hanger is gemaakt van 925 sterling zilver en is 36 mm lang.
€ 46,20
Smaragd zilveren hanger nr.2
De edelsteen Smaragd in ovale vorm geslepen, gezet in een 925 sterling zilveren zetting. De hanger is ca. 25 mm lang en is handgemaakt. Let op! De kleur kan afwijken van de foto.
€ 47,60
Flower of life hanger zilver
Handgemaakte Flower of life hanger, gemaakt van 925 sterling zilver. De hanger is 25 mm breed en 35 mm lang. Wordt geleverd zonder ketting.
€ 35,10
Labradoriet hanger zilver model1
Laatste items in voorraad
Handgemaakte hanger van de edelsteen Labradoriet, met een zilveren zetting. Totale lengte ca. 30 mm. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto. Wordt geleverd zonder ketting.
€ 45,00
Amethist hanger zilver model4
Laatste items in voorraad
Handgemaakte hanger van de edelsteen Amethist, met een zilveren zetting. Totale lengte ca. 31 mm. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto. Wordt geleverd zonder ketting.
€ 45,00
Maansteen regenboog hanger zilver model2
Laatste items in voorraad
Handgemaakte Maansteen regenboog edelsteen hanger met een zilveren zetting. Deze hanger is ca. 25 mm lang. Wordt geleverd zonder ketting. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto.
€ 45,00
Graniet hanger nr.79
Laatste items in voorraad
Half gepolijste edelsteenhanger van Graniet. Deze Graniet steen is 60 x 19 x 5 mm. Het kapje is van antiek zilver en wordt geleverd zonder koord. De Graniet is aan de achterkant ruw, en aan de voorkant niet overal glad gepolijst, door de structuur van de steen is dit lastig.
€ 14,95
Smaragd hanger in zilver nr.7
Laatste items in voorraad
De edelsteen Smaragd in ovale vorm geslepen, gezet in een 925 sterling zilveren zetting. De hanger is ca. 15 mm lang en is handgemaakt. Let op! De kleur kan afwijken van de foto en wordt geleverd zonder ketting.
€ 52,50
Smaragd hanger in zilver nr.8
Laatste items in voorraad
De edelsteen Smaragd in ovale vorm geslepen, gezet in een 925 sterling zilveren zetting. De hanger is ca. 17 mm lang en is handgemaakt. Let op! De kleur kan afwijken van de foto en wordt geleverd zonder ketting.
€ 61,95
Diamant zilveren hanger ruw
Ruwe Diamant in een 925 sterling zilveren hanger. De hanger is 1 cm lang, de Diamant is 5 mm. Wordt geleverd zonder ketting.
€ 66,85
Herkimer hanger met zilveren oogje
Herkimer hanger met een zilveren (geboord) oogje. De hanger is ca. 3 cm lang. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto.
€ 34,95
Agaat groen hanger in zilver druppel (bijgekleurd)
Laatste items in voorraad
Prachtige hanger van de edelsteen groene Agaat, handgemaakt en gezet in 925 sterling zilver. Gemaakt in India, de Agaat is bijgekleurd. De hanger is 4 cm lang en 2 cm breed. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto.
€ 59,95
Azuriet hanger zilver Morenci USA nr.3
Laatste items in voorraad
Azuriet hanger in 925 sterling zilveren zetting. De hanger is 64 mm lang en is handgemaakt. Geleverd zonder ketting. Afkomstig uit Morenci Amerika.
€ 150,00
Agaat medicine bow hanger zilver nr.2
Laatste items in voorraad
Agaat medicine bow hanger in 925 sterling zilveren zetting. De hanger is handgemaakt en totaal 55 mm lang. Geleverd zonder ketting.
€ 218,00
Agaat medicine bow hanger zilver nr.1
Laatste items in voorraad
Agaat medicine bow hanger in 925 sterling zilveren zetting. De hanger is handgemaakt en totaal 60 mm lang. Geleverd zonder ketting.
€ 195,00
Markasiet hanger in zilver
Laatste items in voorraad
Markasiet hanger in 925 sterling zilveren zetting. De hanger is handgemaakt en totaal 55 mm lang. Geleverd zonder ketting.
€ 173,00
Citrien hanger zilver nr.3
Zilveren hanger met de half-edelsteen Citrien. De hanger is 22 mm lang en is handgemaakt met 925 sterling zilver. Wordt geleverd zonder ketting.
€ 23,80
Angel Aura punthanger
Punthanger van geslepen Angel Aura in zilveren houder, ca. 40 mm in lengte.
€ 49,25
Apofyliet hanger in zilver nr.1
Laatste items in voorraad
Zilveren hanger met daarin het mineraal Apofyliet, de hanger is 41 mm lang. De hanger is handgemaakt in India en gemaakt met 925 sterling zilver.
€ 71,74
Labradoriet druppel hanger zilver
Een druppelhanger van de half-edelsteen Labradoriet met een sterling zilveren kapje/oogje. De steen is ca. 30-40 mm lang. Let op! De hanger kan afwijken van de foto.
€ 24,95