Hangers - Edelstenen en Mineralen

Edelsteen hangers zilver

Bij De Goudsbloem hebben we een variërende collectie van zilveren hangers. We hebben altijd een bescheiden voorraad met zilver. We leveren onze zilveren hangers gecombineerd met een edelsteen. Elke edelsteenhanger is een uniek exemplaar, er is er altijd maar 1 van en altijd handgemaakt.

De juiste edelsteenhanger kiezen
Hier zijn natuurlijk geen vaste regels voor. Je kunt hem cadeau krijgen of het wordt je aangeraden. Of je hebt een bepaald probleem waar je een genezende steen bij wilt vinden. Maar je kunt ook intuïtief een edelsteen/mineraal uitzoeken. Soms word je gewoon aangetrokken door een mineraal. Het is dan net of de steen jou heeft uitgezocht. 

Zilveren Hangers met edelsteen
De zilveren Hangers met edelsteen bij De Goudsbloem worden gemaakt van de beste kwaliteit 925 zilver. De combinaties van zilver en edelsteen worden met een fijne balans ingekocht. Geen onnodige dikke plakken edelsteen bijvoorbeeld, waardoor een sieraad onnodig duur wordt. Onze hangers worden zo licht mogelijk gehouden en perfect afgewerkt. U vindt bij ons goeie kwaliteit sieraden tegen een betaalbare prijs.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Zilveren hanger Malachiet / Peridoot
Laatste items in voorraad
Zilveren hanger van Malachiet met Peridoot. Deze mooie hanger is gemaakt van 925 sterling zilver.
€ 95,00
Labradoriet zilveren hanger mix stenen
Mix edelsteen hanger met Labradoriet. Let op! De prijs is per stuk. Je kunt in het opmerkingenveld laten weten welke hanger je graag wilt ontvangen.
€ 95,00
Tijgeroog zilveren hanger mix stenen
Laatste items in voorraad
Mix edelsteen hanger met Tijgeroog. Let op! De prijs is per stuk. Je kunt in het opmerkingenveld laten weten welke hanger je graag wilt ontvangen.
€ 95,00
Lapis Lazuli punthanger met zilver kapje
Lapis Lazuli punthanger met een zilveren kapje. De punthanger is ca. 4 cm lang en kan verschillen in dikte. Let op! De hanger wordt geleverd zonder ketting.
€ 35,00
Spinel zwart hanger zilver druppel
Laatste items in voorraad
Mooie druppelvormige hanger van Spinel zwart gezet in 925 sterling zilver. De hanger is 2.7cm lang met een steen van 1.3 cm lengte en weegt 4 gr.
€ 27,50
Maansteen regenboog zilveren hanger maan
Zilveren hanger in de vorm van een maantje met een rond edelsteentje van Maansteen regenboog. De hanger weegt 1,08 gram en is 2,3 cm hoog. (Zonder ketting
€ 29,00
Sodaliet zilveren hanger maan
Zilveren hanger in de vorm van een maantje met een rond edelsteentje van Sodaliet. De hanger weegt 1,08 gram en is 2,3 cm hoog. (Zonder ketting)
€ 29,00
Labradoriet zilveren hanger maan
Zilveren hanger in maan vorm met een rond Labradoriet edelsteentje. De hanger weegt 1,08 gram en is 2,3 cm hoog. (zonder ketting)
€ 29,00
Bergkristal zilveren hanger maan
Zilveren hanger in maan vorm met een rond Bergkristal edelsteentje. De hanger weegt 1,08 gram en is 2,3 cm hoog. (Zonder ketting)
€ 29,00
Chrysopraas rond hanger in zilver klein
Chrysopraas hanger in zilver, handgemaakt en gezet in 925 sterling zilver. De hanger is ca. 20 mm lang en 13 mm breed. Let op! De kleur kan afwijken van de foto.
€ 21,00
Chrysopraas ovaal hanger in zilver klein
Laatste items in voorraad
Chrysopraas hanger in zilver, handgemaakt en gezet in 925 sterling zilver. De hanger is ca. 20 mm lang en 10 mm breed. Let op! De kleur kan afwijken van de foto.
€ 21,00
Smaragd levensbloem zilveren hanger
Zilveren levensbloem hanger met de edelsteen Smaragd. De hanger is 36 mm lang en is handgemaakt met 925 sterling zilver. Wordt geleverd zonder ketting.
€ 39,00
Robijn levensboom zilveren hanger
Laatste items in voorraad
Zilveren levensboom hanger met de edelsteen Robijn. De hanger is 36 mm lang en is handgemaakt met 925 sterling zilver. Wordt geleverd zonder ketting.
€ 39,00
Maansteen regenboog hanger zilver facet ovaal
Maansteen regenboog hanger in 925 sterling zilveren zetting. De facet geslepen hanger is ca.15 mm lang. Deze Maansteen regenboog hanger is handgemaakt in India. (De hanger wordt zonder ketting geleverd.)
€ 31,00
Topaas blauw hanger zilver driehoek
Laatste items in voorraad
Zilveren hanger, 925 sterling zilver, met een facet geslepen blauwe Topaas edelsteen in driehoekvorm. De lengte van de hanger is ca. 15 mm. (De hanger wordt zonder ketting verkocht.)
€ 39,95
Topaas blauw hanger zilver rond
Topaas hanger in 925 sterling zilveren zetting. De facet geslepen hanger is ca.15 mm lang. Deze Topaas hanger is handgemaakt in India. (De hanger wordt zonder ketting geleverd.)
€ 39,95
Robijn hanger zilver ovaal
Zilveren hanger van de edelsteen Robijn, ovaal geslepen, handgemaakt in 925 sterling zilver. De hanger is 1.2 cm hoog.
€ 54,50
Peridoot zilveren hanger vierkant facet
Peridoot zilveren hanger vierkant facet, handgemaakt en gezet in 925 sterling zilver. De facet geslepen Peridoot is ca. 0.5 x 0.5 cm. De hanger is 1.5 cm in geheel.
€ 42,50
Lapis Lazuli hanger in zilver nr.5
Laatste items in voorraad
Lapis Lazuli hanger in zilver gezet met mooie zilveren details. De steen is 32 mm lang, de hanger is 43 mm lang in totaal. Deze Lapis lazuli hanger is handgemaakt en gezet in 925 sterling zilver.
€ 72,95
Larimar AA hanger in zilver nr.1079
Laatste items in voorraad
De Larimar hanger in AA kwaliteit is in zilver gezet. De afmetingen zijn 2.5 x 1 x 5 cm en hij weegt 20.5 gr. Deze Larimar hanger hanger is handgemaakt en gezet in 925 sterling zilver.
€ 700,00