Hangers - Edelstenen en Mineralen

Edelsteen hangers zilver

Bij De Goudsbloem hebben we een variërende collectie van zilveren hangers. We hebben altijd een bescheiden voorraad met zilver. We leveren onze zilveren hangers gecombineerd met een edelsteen. Elke edelsteenhanger is een uniek exemplaar, er is er altijd maar 1 van en altijd handgemaakt.

De juiste edelsteenhanger kiezen
Hier zijn natuurlijk geen vaste regels voor. Je kunt hem cadeau krijgen of het wordt je aangeraden. Of je hebt een bepaald probleem waar je een genezende steen bij wilt vinden. Maar je kunt ook intuïtief een edelsteen/mineraal uitzoeken. Soms word je gewoon aangetrokken door een mineraal. Het is dan net of de steen jou heeft uitgezocht. 

Zilveren Hangers met edelsteen
De zilveren Hangers met edelsteen bij De Goudsbloem worden gemaakt van de beste kwaliteit 925 zilver. De combinaties van zilver en edelsteen worden met een fijne balans ingekocht. Geen onnodige dikke plakken edelsteen bijvoorbeeld, waardoor een sieraad onnodig duur wordt. Onze hangers worden zo licht mogelijk gehouden en perfect afgewerkt. U vindt bij ons goeie kwaliteit sieraden tegen een betaalbare prijs.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Citrien hanger zilver bewerkt 2
Laatste items in voorraad
Mooie hanger van Citrien natuur gezet in bewerkte 925 sterling zilver. De hanger heeft een gewicht van 3.7 gram. De natuurlijke Citrien is facet geslepen.
€ 110,00
Citrien hanger zilver bewerkt 3
Laatste items in voorraad
Mooie hanger van Citrien natuur gezet in bewerkte 925 sterling zilver. De hanger heeft een gewicht van 6 gram. De natuurlijke Citrien is facet geslepen.
€ 110,00
Robijn in Zoisiet hanger zilver ovaal klein
Laatste items in voorraad
Mooie ovale hanger van Robijn in Zoisiet met een haakje 925 sterling zilver. De hanger is 3 cm lang met een steen van 1.5 cm lengte en weegt 1.5 gr.
€ 19,95
Spinel zwart hanger zilver druppel
Mooie druppelvormige hanger van Spinel zwart gezet in 925 sterling zilver. De hanger is 2.7cm lang met een steen van 1.3 cm lengte en weegt 4 gr.
€ 27,50
Maansteen regenboog zilveren hanger maan
Zilveren hanger in de vorm van een maantje met een rond edelsteentje van Maansteen regenboog. De hanger weegt 1,08 gram en is 2,3 cm hoog. (Zonder ketting
€ 29,00
Sodaliet zilveren hanger maan
Zilveren hanger in de vorm van een maantje met een rond edelsteentje van Sodaliet. De hanger weegt 1,08 gram en is 2,3 cm hoog. (Zonder ketting)
€ 29,00
Labradoriet zilveren hanger maan
Zilveren hanger in maan vorm met een rond Labradoriet edelsteentje. De hanger weegt 1,08 gram en is 2,3 cm hoog. (zonder ketting)
€ 29,00
Bergkristal zilveren hanger maan
Laatste items in voorraad
Zilveren hanger in maan vorm met een rond Bergkristal edelsteentje. De hanger weegt 1,08 gram en is 2,3 cm hoog. (Zonder ketting)
€ 29,00
Citrien hanger zilver facet ovaal
Zilveren hanger met een ovale facet geslepen Citrien. De hanger is ca. 2 cm lang, deze Citrien hanger is handgemaakt in India met 925 sterling zilver en weegt 2.37 gr.
€ 49,00
Tree of life hanger zilver
Een hanger van 925 sterling zilver in de vorm van de Tree of life met een breedte van 2.5 cm.
€ 35,10
Robijn levensboom zilveren hanger
Laatste items in voorraad
Zilveren levensboom hanger met de edelsteen Robijn. De hanger is 36 mm lang en is handgemaakt met 925 sterling zilver. Wordt geleverd zonder ketting.
€ 39,00
Maansteen regenboog levensboom zilveren hanger
Zilveren levensboom hanger met de half-edelsteen regenboog Maansteen. De hanger is 36 mm lang en is handgemaakt met 925 sterling zilver. Wordt geleverd zonder ketting.
€ 33,00
Amethist groen hanger in zilver nr.4
Laatste items in voorraad
Zilveren hanger met de half-edelsteen groene Amethist (Prasioliet). De hanger is 21 mm lang en is handgezet in 925 sterling zilver. (De hanger wordt zonder ketting geleverd.)
€ 62,50
Labradoriet zilveren hanger facet ovaal
Labradoriet hanger in 925 sterling zilveren zetting. De hanger is ca. 15 mm lang. Deze Labradoriet hanger is handgemaakt in India. (De hanger wordt zonder ketting verkocht.)
€ 31,00
Mohaveturkoois rood zilveren hanger(gekleurd) nr.2
Laatste items in voorraad
Mohaveturkoois rood hanger in zilver (gekleurd). De steen is 35 mm lang, de hanger is 50 mm lang in totaal. Deze Turkoois hanger is handgemaakt en gezet in 925 sterling zilver. (De hanger wordt zonder ketting geleverd.)
€ 37,50
Lapis Lazuli hanger in zilver nr.7
Laatste items in voorraad
Lapis Lazuli hanger in zilver gezet. De steen is 27 mm lang, de hanger is 50 mm lang in totaal. Deze Lapis Lazuli hanger is handgemaakt en gezet in 925 sterling zilver.
€ 89,70
Opaal Australië hanger zilver
Opaal hanger gezet in 925 sterling zilveren zetting, met een Opaal edelstenen uit Australië. De Opaal druppelvormig is ca. 1.5cm lang, de vierkante Opaal hanger is ca. 1.1 cm lang. Let OP! Bij bestelling in Opmerking aangeven of u de druppel of vierkante Opaal edelsteen hanger wenst.
€ 72,60
Amethist hanger facet zilver, model2
Laatste items in voorraad
Amethist hanger in medium druppelvorm, gezet in 925 sterling zilver. De facet geslepen hanger is ca.23 mm lang. Deze Amethist hanger is handgemaakt in India. (De hanger wordt zonder ketting geleverd.)
€ 55,75
Maansteen regenboog hanger zilver facet ovaal
Maansteen regenboog hanger in 925 sterling zilveren zetting. De facet geslepen hanger is ca.15 mm lang. Deze Maansteen regenboog hanger is handgemaakt in India. (De hanger wordt zonder ketting geleverd.)
€ 31,00
Topaas blauw hanger zilver driehoek
Laatste items in voorraad
Zilveren hanger, 925 sterling zilver, met een facet geslepen blauwe Topaas edelsteen in driehoekvorm. De lengte van de hanger is ca. 15 mm. (De hanger wordt zonder ketting verkocht.)
€ 39,95
Topaas blauw hanger zilver rond
Topaas hanger in 925 sterling zilveren zetting. De facet geslepen hanger is ca.15 mm lang. Deze Topaas hanger is handgemaakt in India. (De hanger wordt zonder ketting geleverd.)
€ 39,95
Topaas blauw hanger zilver vierkant
Laatste items in voorraad
Topaas hanger in 925 sterling zilveren zetting. De facet geslepen hanger is ca.15 mm lang. Deze Topaas hanger is handgemaakt in India. (De hanger wordt zonder ketting geleverd.)
€ 39,95
Robijn hanger zilver ovaal
Zilveren hanger van de edelsteen Robijn, ovaal geslepen, handgemaakt in 925 sterling zilver. De hanger is 1.2 cm hoog.
€ 54,50