Edelsteen Kettingen kopen - Edelstenen en Mineralen

Edelsteen Kettingen

Vele kettingen hebben wij voor jou. Deze bijzondere kettingen hebben wij in vrijwel alle beschikbare mineralen en edelsteen. Er bestaan bij ons drie hoofdgroepen:

- Kettingen geheel van edelsteen
- Kettingen met zilver en edelsteen
- Kettingen met metaal en edelsteen

De kettingen van edelsteen heb je de volgende typen:
- Facet geslepen edelsteen
- Splitkettingen
- Splitkettingen cluster
- Bidkettingen
- Kralenkettingen
- Overige vormen

De juiste ketting kiezen
Hier zijn natuurlijk geen vaste regels voor. Je kunt hem cadeau krijgen of het wordt je aangeraden. Of je hebt een bepaald probleem waar je een genezende steen bij wilt vinden. Maar je kunt ook intuïtief een edelsteen/mineraal uitzoeken. Soms word je gewoon aangetrokken door een mineraal. Het is dan net of de steen jou heeft uitgezocht. Er zijn een paar hulpmiddelen om een edelsteen/mineraal uit te zoeken.

Er zijn eigenlijk 4 manieren om je edelsteen uit te zoeken. 

1. Op intuïtie. 
Edelstenen en kristallen stralen een vibratie (frequentie) uit. Zonder enige inspanning kan je de edelstenen voelen. Want je voelt en ziet wat voor steen je nodig hebt. Neem hiervoor gewoon de tijd. En als het niet goed voelt neem je een ander. Kinderen doen het zo gemakkelijk en schijnen er geen probleem mee te hebben en zijn ervan overtuigd dat ze de juiste edelsteen hebben gekozen.

2. Op zicht. 
Het kan maar zo dat je oog wordt aangetrokken naar een bepaalde edelsteen of een kristal. Deze kan je dan gewoon nemen. Het kan zijn dat je wat voelt. Een trilling of een sensatie van warmte of kou. Ook hier geldt, voelt het goed? Mooi! Niet goed? Kies dan een ander.

3. Op gevoel.  
Het kan zijn dat je in een winkel staat en aangetrokken wordt door een bepaalde steen. Je zou er met je handen boven heen en weer kunnen gaan en aanvoelen wat de edelsteen of het kristal met je doet. Je neemt de steen waarvan je denkt dat hij wat met je doet en neemt deze in je hand. Neem dan een besluit. Voelt het goed? Mooi! Niet goed? Neem dan een ander.

4. Op Informatie. 
Er is veel informatie over de werking van stenen en hun magische eigenschappen. Door het lezen van bepaalde symptomen en/of ziektebeelden zou je kunnen besluiten een bepaalde edelsteen of een kristal te kiezen welke een helende werking heeft op dit symptoom of ziektebeeld. Er zijn ook versterkende edelstenen, bijvoorbeeld het versterken van vertrouwen. Ook hier geldt, voelt het goed? Mooi! Niet goed? Neem dan een ander.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Kralenketting Malachiet 50 cm
Laatste items in voorraad
Mooie Malachiet kralenketting van 50 cm lang. De ketting heeft kralen van 1 - 1,5 cm.
€ 79,00
Splitketting 80 cm Toermalijn watermeloen
Laatste items in voorraad
Lange splitketting van Toermalijn watermeloen. De splitketting is 80 cm lang en heeft een zilverkleurige sluiting.
€ 80,00
Summer vibes ketting Fluoriet
Subtiele Fluoriet collier in diverse kleuren. De Fluoriet steentjes zijn 2 mm facet geslepen.
€ 39,95
Splitketting Ametrien smal
Smalle splitketting van Ametrien. De Ametrien splitketting is 45 cm lang en heeft een zilverkleurige sluiting. De splitstenen zijn ca. 5 tot 10 mm.
€ 11,70
Summer vibes ketting Pyriet
Subtiele collier van goudkleurige Pyriet. De Pyriet steentjes zijn 2 mm facet geslepen.
€ 39,95
Kralenketting 6mm Aquamarijn 40 cm
Aquamarijn kralenketting met kralen van 6 mm. De Aquamarijn ketting is 40 cm lang en heeft een goudkleurig slotje. De edelsteenketting weegt 25,8 gram. Leuke ketting om je outfit compleet mee te maken!
€ 45,00
Splitketting Ioliet smal
Smalle Ioliet splitketting met splitstenen van ca. 5 tot 10 mm. De ketting is 45 cm lang en heeft een zilverkleurig slotje.
€ 13,50
Kralenketting 8mm Nefriet 80 cm
Laatste items in voorraad
Kralenketting van Nefriet, deze Nefriet ketting is 80 cm lang met kralen van 8 mm.
€ 59,00
Splitketting Labradoriet smal
Splitketting van Labradoriet met smalle splitstenen. De Labradoriet splitstenen zijn ca. 5 tot 10 mm.
€ 8,00
Toermalijnkwarts splitketting
Prachtige splitketting van Toermalijnkwarts. De splitketting heeft splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.
€ 11,98
Splitketting Chalcedoon smal
Smalle splitketting van Chalcedoon. De Chalcedoon splitketting is 45 cm en heeft een slotje. 
€ 11,00
Bergkristal A splitketting + kaartje
Prachtige splitketting van A-kwaliteit Bergkristal met displaykaartje. De Bergkristal splitketting is 45 cm lang en heeft een zilverkleurig slotje. Op het displaykaartje staat vermeld waar de steen voor kan dienen en bevat tevens een disclaimer.
€ 9,25