Edelsteen Kettingen A t/m B - Edelstenen en Mineralen

Edelsteen kettingen A t/m B

Welkom bij onze uitgebreide collectie edelsteen kettingen! Ontdek de betoverende schoonheid van edelstenen en verrijk je sieradencollectie met onze hoogwaardige edelsteen kettingen. Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau of jezelf wilt verwennen met een prachtig stuk, onze edelsteen kettingen zijn perfect voor elke gelegenheid.

Onze edelsteen kettingen zijn met zorg ontworpen en met de hand gemaakt om de natuurlijke schoonheid van elke steen te accentueren. Elke ketting is uniek en straalt een tijdloze elegantie uit. Of je nu de voorkeur geeft aan levendige kleuren zoals amethist, turquoise of granaat, of de rustgevende tinten van opaal, maansteen of aquamarijn, wij hebben de perfecte edelsteenketting voor jou.

Naast hun esthetische schoonheid worden edelstenen al eeuwenlang gewaardeerd om hun spirituele en helende eigenschappen. Onze edelsteen kettingen bieden niet alleen een prachtig accessoire, maar kunnen ook bijdragen aan een gevoel van welzijn en balans. Kies uit onze diverse collectie en ontdek welke edelsteen resonantie vindt met jouw persoonlijkheid en energie.

Bij het vervaardigen van onze edelsteen kettingen gebruiken we alleen hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat je een duurzaam en prachtig stuk ontvangt. Elke ketting is zorgvuldig met de hand geregen en afgewerkt met oog voor detail. We streven ernaar om jou een sieraad te bieden dat lang meegaat en waar je keer op keer van kunt genieten.

Of je nu op zoek bent naar een subtiel stuk voor dagelijks gebruik of een opvallend pronkstuk voor speciale gelegenheden, onze A/B edelsteen kettingen zijn de perfecte keuze. Voeg een vleugje natuurlijke schoonheid en elegantie toe aan je stijl met een edelsteenketting die bij jou past.

Ontdek nu onze collectie en vind jouw perfecte edelsteenketting. Geniet van de tijdloze schoonheid en spirituele eigenschappen die deze prachtige stukken te bieden hebben.

Amethist bar ketting + kaart
Laatste items in voorraad
Bar ketting op displaykaartje, met splitstenen van Amethist, de rij edelstenen is ca. 7,5 cm en de ketting is verstelbaar in maat. Het collier is verzilverd en nikkelvrij.
€ 8,25
Bergkristal bar ketting + kaart
Bar ketting op displaykaartje, met splitstenen van Bergkristal, de rij edelstenen is ca. 7,5 cm en de ketting is verstelbaar in maat. De collier is verzilverd en nikkelvrij.
€ 8,25
Barnsteen babyketting cognac
Barnsteen babyketting met veiligsheidssluiting, deze kan makkelijk opengetrokken worden.Barnsteen staat bekend om zijn natuurlijke kalmerende eigenschappen en wordt al eeuwenlang gebruikt als traditioneel middel om ongemak bij baby's te verminderen. Onze barnsteen babyketting is speciaal ontworpen met zorgvuldig geselecteerde barnsteen kralen, die een warme en rustgevende energie uitstralen.
€ 24,95
Barnsteen babyketting geel
Barnsteen babyketting met veiligsheidssluiting, deze kan makkelijk opengetrokken worden.Barnsteen staat bekend om zijn natuurlijke kalmerende eigenschappen en wordt al eeuwenlang gebruikt als traditioneel middel om ongemak bij baby's te verminderen. Onze barnsteen babyketting is speciaal ontworpen met zorgvuldig geselecteerde geel barnsteen kralen, die een warme en rustgevende energie uitstralen.
€ 24,95
Multiwire ketting Amethist
Deze prachtige Amethist multiwire ketting is ca. 42 cm lang. De Amethistketting heeft Amethist kralen, glaskralen en zilverkleurige details. De ketting is nikkelvrij. Deze Amethist multiwire ketting past perfect bij iedere outfit!
€ 19,50
Amethist Ibiza love ketting
Amethist ketting met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Amethist ketting is 45 cm lang en te verlengen naar 48 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 13,90
Bergkristal Ibiza love ketting
Bergkristal ketting met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Bergkristal ketting is 45 cm lang en te verlengen naar 48 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 13,90
Aventurijn groen Ibiza love ketting
Aventurijn ketting met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Aventurijn ketting is 45 cm lang en te verlengen naar 48 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 13,90
Aquamarijn Ibiza love ketting
Aquamarijn ketting met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Aquamarijn ketting is 45 cm lang en te verlengen naar 48 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 13,90
Apatiet summer vibes ketting
Subtiel collier van helder blauwe Apatiet, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Apatiet ketting is 44 cm lang.
€ 39,95
Chakra Bergkristal mala ketting
Mala ketting met 108 kralen van Bergkristal met 12 chakra kralen van deze edelstenen: Jaspis rood, Carneool, Agaat geel, Roze kwarts, Aquamarijn, Lapis Lazuli, Amethist, Tijgeroog, Maansteen, Calciet geel, Lepidoliet en Mokaiet.
€ 47,50
Bergkristal donuthanger 30 mm aan koord
Donuthanger van 30 mm aan koord met de edelsteen Bergkristal. Het koord is verstelbaar in lengte. Prachtig sieraad voor elke dag.
€ 9,00
Bergkristal mala ketting
Mala ketting van de edelsteen Bergkristal, deze heeft 108 handgepolijste kralen van ca. 6-8 mm, met knoopjes tussen de kralen. Compleet handgemaakt!
€ 39,50
Aventurijn groen mala ketting
Mala ketting van de edelsteen groene Aventurijn, deze heeft 108 handgepolijste kralen van ca. 6-8 mm, met knoopjes tussen de kralen. Compleet handgemaakt!
€ 39,50
Amethist bar sieraden combi
Amethist bar sieraden combi met armband en ketting van de edelsteen Amethist. De rij Amethist is ca. 7,5 cm en de ketting is verstelbaar in maat. Het collier en de armband zijn verzilverd en nikkelvrij.
€ 10,00
Bergkristal bar sieraden combi
Bar splitsieraden combi met armband en ketting van de edelsteen Bergkristal. De rij Bergkristal is ca. 7,5 cm en de ketting is verstelbaar in maat. Het collier en de armband zijn verzilverd en nikkelvrij.
€ 10,00
Amethist summer vibes ketting
Collier van Amethist kralen facet geslepen van 4 mm dik. Slotje is van zilver.Amethist is een krachtige edelsteen die bekend staat om zijn helende eigenschappen en spirituele betekenis. Het dragen van deze ketting kan je helpen om de zomer in al zijn pracht te ervaren, zowel op fysiek als op emotioneel niveau.
€ 59,95
Aventurijn / Feng shui ketting
Aventurijn ketting met feng shui kristal kralen. Dit collier heeft een verlengkettinkje. Al het materiaal is nikkelvrij.
€ 21,49
Quitarra Agaat crazy lace - ketting
Quitarra Agaat crazy lace - mooie gegolfde hanger aan waskoord. De Agaat Crazy Lace hanger is ca. 6 cm en het waskoord is ca. 1 m.
€ 11,25
Quitarra Aventurijn groen - ketting
Quitarra Aventurijn - mooie gegolfde hanger aan waskoord. De Aventurijn groen hanger is ca. 6 cm en het waskoord is ca. 1 m.
€ 11,25