Edelsteen Kettingen C t/m J - Mineralen en Edelstenen

Edelsteen Kettingen C t/m J

Welkom bij onze uitgebreide collectie edelsteenkettingen! Ontdek de unieke pracht en kracht van edelstenen met onze adembenemende kettingen. Of je nu op zoek bent naar een buitengewoon cadeau of een opvallend sieraad voor jezelf, onze edelsteenkettingen met C/J stenen zullen zeker indruk maken.

Elke edelsteenketting is met de grootste zorg ontworpen en met de hand vervaardigd om de natuurlijke schoonheid en zeldzaamheid van deze edelstenen te benadrukken. Of je nu gefascineerd bent door de schitterende kleuren van citrien, jade of jaspis, of de mysterieuze uitstraling van chrysocolla, jacinth of jadeïet, wij bieden een uitgebreide selectie kettingen met de meest prachtige stenen.

Naast hun visuele aantrekkingskracht hebben edelstenen ook een lange geschiedenis van spiritueel en energetisch gebruik. Onze edelsteenkettingen bieden niet alleen een stijlvol accessoire, maar kunnen ook helpen bij het bevorderen van balans, harmonie en welzijn. Kies uit ons assortiment en ontdek welke edelsteen resonantie vindt met jouw unieke energie en intenties.

Wij gebruiken alleen de hoogste kwaliteit materialen bij het vervaardigen van onze edelsteenkettingen, om ervoor te zorgen dat je een duurzaam en luxueus sieraad ontvangt. Elke ketting wordt met zorg met de hand geregen en afgewerkt tot in de kleinste details. We streven ernaar om je een sieraad te bieden dat lang meegaat en waar je trots op kunt zijn.

Of je nu op zoek bent naar een elegante ketting voor een formele gelegenheid of een opvallend statementstuk om je dagelijkse outfits te verfraaien, onze edelsteenkettingen bieden de perfecte combinatie van schoonheid en betekenis. Voeg een vleugje mystiek en exclusiviteit toe aan je stijl met een edelsteenketting die jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

Ontdek nu onze uitgebreide collectie en vind de perfecte C/J edelsteenketting die jouw stijl en energie weerspiegelt. Laat je betoveren door de zeldzaamheid en pracht van deze edelstenen en ervaar de krachtige impact die ze kunnen hebben op je leven.

Chakra bar ketting + kaart
Bar ketting op displaykaartje, met splitstenen in de Chakra-kleuren, de rij edelstenen is ca. 7,5 cm en de ketting is verstelbaar in maat. Het collier is verzilverd en nikkelvrij.
€ 9,25
Howliet blauw ovaal hanger aan waskoord (gekleurd)
Laatste items in voorraad
Howliet blauw edelsteen hanger met zilverkleurig draad aan waskoord. Blauwe Howliet is een gekleurde versie van de witte Howliet. Deze Howliet hanger is ca. 40x30 mm en het waskoord is verstelbaar.
€ 8,00
Jade Serpentijn Ibiza love ketting
Jade ketting met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Jade ketting is 45 cm lang en te verlengen naar 48 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 13,90
Jade bohemian ketting klaver
Laatste items in voorraad
Bohemian edelsteen ketting Jade met klavervorm, 48 cm lang met een hanger van 8 cm lang eronder.
€ 24,20
Chakra Rhudraksha mala ketting
Mala ketting met 108 kralen van Rhudraksha noten met 12 chakra kralen van deze edelstenen: Jaspis rood, Carneool, Agaat geel, Roze kwarts, Aquamarijn, Lapis Lazuli, Amethist, Tijgeroog, Maansteen, Calciet geel, Lepidoliet en Mokaiet.
€ 37,50
Citrien ketting (verhit) edelsteen wire
Laatste items in voorraad
Ketting met sluiting van 84 cm lang met edelsteentjes Citrien (verhit) in een wire-wrap van zilverkleurig metaal. Let op! kleuren kunnen afwijken van de foto.
€ 4,95
Jaspis rood mala ketting
Mala ketting van de edelsteen rode Jaspis, deze heeft 108 handgepolijste kralen van ca. 6-8 mm, met knoopjes tussen de kralen. Compleet handgemaakt!
€ 38,50
Jade Serpentijn donuthanger 40 mm aan koord
Laatste items in voorraad
Donuthanger van 40 mm aan koord met de edelsteen Jade. Het koord is verstelbaar in lengte. Prachtig sieraad voor elke dag.
€ 9,00
Jaspis rood donuthanger 40 mm aan koord
Donuthanger van 40 mm aan koord met de edelsteen rode Jaspis. Het koord is verstelbaar in lengte. Prachtig sieraad voor elke dag.
€ 9,95
Chinese Jade donuthanger 30 mm aan koord
Laatste items in voorraad
Donuthanger van 30 mm aan koord met de edelsteen Jade. Het koord is verstelbaar in lengte. Prachtig sieraad voor elke dag.
€ 8,00
Hematiet ketting hart
Hematiet ketting van tonkralen en een harthanger. De ketting heeft een handige draaisluiting en is 40 cm lang.
€ 3,90