Edelsteen Kettingen C t/m J - Mineralen en Edelstenen

Edelsteen Kettingen C t/m J

Welkom bij onze uitgebreide collectie edelsteenkettingen! Ontdek de unieke pracht en kracht van edelstenen met onze adembenemende kettingen. Of je nu op zoek bent naar een buitengewoon cadeau of een opvallend sieraad voor jezelf, onze edelsteenkettingen met C/J stenen zullen zeker indruk maken.

Elke edelsteenketting is met de grootste zorg ontworpen en met de hand vervaardigd om de natuurlijke schoonheid en zeldzaamheid van deze edelstenen te benadrukken. Of je nu gefascineerd bent door de schitterende kleuren van citrien, jade of jaspis, of de mysterieuze uitstraling van chrysocolla, jacinth of jadeïet, wij bieden een uitgebreide selectie kettingen met de meest prachtige stenen.

Naast hun visuele aantrekkingskracht hebben edelstenen ook een lange geschiedenis van spiritueel en energetisch gebruik. Onze edelsteenkettingen bieden niet alleen een stijlvol accessoire, maar kunnen ook helpen bij het bevorderen van balans, harmonie en welzijn. Kies uit ons assortiment en ontdek welke edelsteen resonantie vindt met jouw unieke energie en intenties.

Wij gebruiken alleen de hoogste kwaliteit materialen bij het vervaardigen van onze edelsteenkettingen, om ervoor te zorgen dat je een duurzaam en luxueus sieraad ontvangt. Elke ketting wordt met zorg met de hand geregen en afgewerkt tot in de kleinste details. We streven ernaar om je een sieraad te bieden dat lang meegaat en waar je trots op kunt zijn.

Of je nu op zoek bent naar een elegante ketting voor een formele gelegenheid of een opvallend statementstuk om je dagelijkse outfits te verfraaien, onze edelsteenkettingen bieden de perfecte combinatie van schoonheid en betekenis. Voeg een vleugje mystiek en exclusiviteit toe aan je stijl met een edelsteenketting die jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

Ontdek nu onze uitgebreide collectie en vind de perfecte C/J edelsteenketting die jouw stijl en energie weerspiegelt. Laat je betoveren door de zeldzaamheid en pracht van deze edelstenen en ervaar de krachtige impact die ze kunnen hebben op je leven.

Summer vibes ketting Fluoriet
Subtiele Fluoriet collier in diverse kleuren. De Fluoriet steentjes zijn 2 mm facet geslepen.
€ 39,95
Splitketting Ioliet smal
Smalle Ioliet splitketting met splitstenen van ca. 5 tot 10 mm. De ketting is 45 cm lang en heeft een zilverkleurig slotje.
€ 13,50
Splitketting Chalcedoon smal
Smalle splitketting van Chalcedoon. De Chalcedoon splitketting is 45 cm en heeft een slotje. 
€ 11,00
Jade splitketting smal
Smalle splitketting van Jade. De splitketting is 45 cm lang en heeft een slotje.
€ 5,45
Howliet blauw ovaal hanger aan waskoord (gekleurd)
Howliet blauw edelsteen hanger met zilverkleurig draad aan waskoord. Blauwe Howliet is een gekleurde versie van de witte Howliet. Deze Howliet hanger is ca. 40x30 mm en het waskoord is verstelbaar.
€ 8,00
Jade Serpentijn Ibiza love ketting
Jade ketting met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Jade ketting is 45 cm lang en te verlengen naar 48 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 13,90
Carneool summer vibes ketting
Subtiel collier van heldere oranje Carneool, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Carneool ketting is 44 cm lang.
€ 39,95
Jade bohemian ketting klaver
Bohemian edelsteen ketting Jade met klavervorm, 48 cm lang met een hanger van 8 cm lang eronder.
€ 24,20
Chakra Rhudraksha mala ketting
Mala ketting met 108 kralen van Rhudraksha noten met 12 chakra kralen van deze edelstenen: Jaspis rood, Carneool, Agaat geel, Roze kwarts, Aquamarijn, Lapis Lazuli, Amethist, Tijgeroog, Maansteen, Calciet geel, Lepidoliet en Mokaiet.
€ 37,50
Chakra splitketting cluster - nieuwe sluiting
Splitketting in de chakra kleuren, de stenen zijn geclusterd geregen met goudkleurige details. De splitstenen zijn ca. 5 tot 10 mm. De ketting is 44 cm lang en heeft een verlengketting van 5 cm.
€ 17,15
Jaspis rood mala ketting
Mala ketting van de edelsteen rode Jaspis, deze heeft 108 handgepolijste kralen van ca. 6-8 mm, met knoopjes tussen de kralen. Compleet handgemaakt!
€ 38,50
Chakra bar ketting
Bar ketting met splitstenen splitstenen in de Chakra-kleuren, de rij edelstenen is ca. 7,5 cm en de ketting is verstelbaar in maat. Het collier is verzilverd en nikkelvrij.
€ 7,95
Chakra bar ketting + kaart
Bar ketting op displaykaartje, met splitstenen in de Chakra-kleuren, de rij edelstenen is ca. 7,5 cm en de ketting is verstelbaar in maat. Het collier is verzilverd en nikkelvrij.
€ 9,25
Jaspis rood donuthanger 40 mm aan koord
Donuthanger van 40 mm aan koord met de edelsteen rode Jaspis. Het koord is verstelbaar in lengte. Prachtig sieraad voor elke dag.
€ 9,95
Feyenoord splitketting
Feyenoord splitketting in de kleuren rood / wit. Gemaakt van Bergkristal (gekleurd). Lengte is 45 cm.
€ 4,00
Splitketting combi Clearity
Laatste items in voorraad
Splitketting van Aquamarijn, Chrysopraas en Parelmoer van 45 cm lang. De ketting is te verlengen tot 50 cm. Deze combinatie staat voor helderheid en groei.
€ 28,50