Edelsteen Kettingen K t/m Q - Edelstenen en Mineralen

Edelsteen Kettingen K t/m Q

Welkom bij onze bijzondere collectie edelsteenkettingen! Ontdek de magie en mystiek van edelstenen met onze betoverende kettingen. Of je nu op zoek bent naar een uniek geschenk of een opvallend sieraad voor jezelf, onze edelsteenkettingen met K/Q stenen zullen je zeker verrassen.

Elke edelsteenketting is met liefde ontworpen en met vakmanschap vervaardigd om de natuurlijke pracht en intrigerende eigenschappen van deze edelstenen te benadrukken. Of je nu gefascineerd bent door de diepe kleuren van kyaniet, kwarts of koraal, of de buitengewone uitstraling van kunziet, kwartsiet of kambaba jaspis, wij bieden een uitgebreide selectie kettingen met de meest prachtige K/Q stenen.

Naast hun visuele schoonheid hebben edelstenen ook een diepgaande symboliek en spirituele betekenis. Onze edelsteenkettingen bieden niet alleen een stijlvol accessoire, maar kunnen ook bijdragen aan innerlijke rust, kracht en wijsheid. Kies uit ons assortiment en ontdek welke edelsteen resoneert met jouw unieke energie en spirituele reis.

Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen bij het vervaardigen van onze edelsteenkettingen, zodat je een duurzaam en prachtig sieraad ontvangt. Elke ketting wordt zorgvuldig met de hand geregen en afgewerkt met oog voor detail. We streven ernaar om je een sieraad te bieden dat je lang kunt koesteren en met trots kunt dragen.

Of je nu op zoek bent naar een subtiel sieraad voor alledaags gebruik of een opvallende ketting voor speciale gelegenheden, onze edelsteenkettingen zijn de perfecte keuze. Voeg een vleugje mysterie en betekenis toe aan je stijl met een edelsteenketting die jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

Ontdek nu onze uitgebreide collectie en vind de perfecte K/Q edelsteenketting die jouw stijl en spirituele reis complementeren. Laat je betoveren door de schoonheid en symboliek van deze edelstenen en ervaar de krachtige impact die ze kunnen hebben op je leven.

Kralenketting Malachiet 50 cm
Laatste items in voorraad
Mooie Malachiet kralenketting van 50 cm lang. De ketting heeft kralen van 1 - 1,5 cm.
€ 79,00
Summer vibes ketting Pyriet
Subtiele collier van goudkleurige Pyriet. De Pyriet steentjes zijn 2 mm facet geslepen.
€ 39,95
Kralenketting 8mm Nefriet 80 cm
Laatste items in voorraad
Kralenketting van Nefriet, deze Nefriet ketting is 80 cm lang met kralen van 8 mm.
€ 59,00
Splitketting Labradoriet smal
Splitketting van Labradoriet met smalle splitstenen. De Labradoriet splitstenen zijn ca. 5 tot 10 mm.
€ 8,00
Malachiet kralen ketting 60 cm
Laatste items in voorraad
Malachiet kralen ketting van 60 cm lang. De kralen ketting weegt 136,5 gram.
€ 92,00
Edelsteen ketting Onyx met zwart
Onyx kralenketting met zwarte glaskralen en goudkleurige tussenkralen. De Onyx ketting is verstelbaar.
€ 19,00
Labradoriet Ibiza love ketting
Labradoriet ketting met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Labradoriet ketting is 45 cm lang en te verlengen naar 48 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 13,90
Peridoot summer vibes ketting
Subtiel collier van heldere Peridoot, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Peridoot ketting is 44 cm lang.
€ 49,95
Maansteen oranje summer vibes ketting
Laatste items in voorraad
Subtiel collier van oranje Maansteen, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Maansteen ketting is 44 cm lang.
€ 49,95
Labradoriet summer vibes ketting
Subtiel collier van Labradoriet, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Labradoriet ketting is 44 cm lang.
€ 39,95
Labradoriet donuthanger 30 mm aan koord
Donuthanger van 30 mm aan koord met de edelsteen Labradoriet. Het koord is verstelbaar in lengte. Prachtig sieraad voor elke dag.
€ 9,00
Koraal ketting (imitatie) met Turkoois kralen
Ketting koraal met Turkoois kraaltjes ertussen. Staafvormige koraalkralen met groen/blauwe Turkoois kralen ertussen. Geregen aan een leren veter. Dit collier is 43 cm lang.
€ 15,60
Ketting Onyx / Koraal (imitatie)
Edelsteen ketting van Onyx en Koraal van 33-37 cm lang. De Onyx en Koraal kralen zijn 6 en 8 mm in doorsnede, de grotere Onyx kralen zijn 25x15 mm.
€ 24,50
Lavasteen ketting 10 mm met tussenkraal
Laatste items in voorraad
Lavasteen ketting met zilverkleurige details, de kralen zijn oplopend in grootte van 6 tot 10 mm. Het collier is 49 cm lang en met 5 cm te verlengen.
€ 19,95
Labradoriet mala ketting
Mala ketting van de edelsteen Labradoriet, deze heeft 108 handgepolijste kralen van ca. 6-8 mm, met knoopjes tussen de kralen. Compleet handgemaakt!
€ 69,95
Onyx mala ketting
Mala ketting van de edelsteen Onyx, deze heeft 108 handgepolijste kralen van ca. 6-8 mm, met knoopjes tussen de kralen. Compleet handgemaakt!
€ 24,95