Edelsteen Sieraden

De Kracht van Spirituele Sieraden

Bij De Goudsbloem vind je een zeer uitgebreid assortiment edelstenen sieraden

Als je op zoek bent naar spirituele sieraden, ben je bij ons aan het juiste adres. Hier vind je meer over de betekenis van spirituele sieraden en hoe ze je kunnen helpen bij het bereiken van spirituele groei. Ontdek de verschillende soorten spirituele sieraden en hoe je ze kunt gebruiken in je dagelijks leven.

Het kiezen van het juiste sieraad voor jouw behoeften.

Bij het kiezen van een spiritueel sieraad is het belangrijk om te overwegen wat je nodig hebt op dit moment in je leven. Wil je meer rust en balans? Dan kan een sieraad met edelstenen zoals amethist of rozenkwarts helpen. Wil je meer zelfvertrouwen en kracht? Dan kan een sieraad met tijgeroog of onyx geschikt zijn. Het is ook belangrijk om te kijken naar de symboliek van het sieraad en wat het voor jou betekent. Door bewust te kiezen voor een sieraad dat past bij jouw behoeften, kun je het gebruiken als een krachtig hulpmiddel bij je spirituele groei.
Als je op zoek bent naar spirituele sieraden, zijn er veel opties beschikbaar. Het is belangrijk om te zoeken naar sieraden die zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en die zijn ontworpen met aandacht voor detail. Kijk ook naar de verschillende stijlen en ontwerpen die beschikbaar zijn, zodat je een sieraad kunt vinden dat past bij jouw persoonlijke smaak en stijl. Of je nu op zoek bent naar een armband, ketting of oorbellen, er is een spiritueel sieraad dat past bij jouw behoeften en wensen. Door te investeren in een sieraad dat past bij jouw spirituele reis, kun je jezelf eraan herinneren om te blijven groeien en evolueren op jouw pad.


Sieraden verdeeld in de volgende hoofdgroepen:

- Armbanden van edelsteen
- Armbanden in zilver met edelsteen
- Halskettingen van edelsteen
- Halskettingen in zilver met edelsteen
- Hangers van edelsteen
- Hangers in zilver met edelsteen
- Oorstekers van edelsteen
- Oorstekers in zilver met edelsteen
- Oorbellen van edelsteen
- Oorbellen in zilver met edelsteen
- Ringen van edelsteen
- Ringen in zilver met edelsteen

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Aventurijn groen windroos armband
Lavasteen kralenarmband met kralen van 8 mm. Deze armband is 19 cm lang en is geregen op elastiek. De armband heeft 4 Aventurijn groen kralen, deze vormen een soort windroos. Een windroos geeft de windrichtingen aan: noord, oost, zuid en west. De Lavasteen armband weegt 17 gram.
€ 8,75
Windroos armband Jade wit
Lavasteen kralenarmband met kralen van 8 mm. Deze armband is 19 cm lang en is geregen op elastiek.
€ 8,75
Labradoriet zilveren hanger mix stenen
Mix edelsteen hanger met Labradoriet. Let op! De prijs is per stuk. Je kunt in het opmerkingenveld laten weten welke hanger je graag wilt ontvangen.
€ 95,00
Tijgeroog zilveren hanger mix stenen
Laatste items in voorraad
Mix edelsteen hanger met Tijgeroog. Let op! De prijs is per stuk. Je kunt in het opmerkingenveld laten weten welke hanger je graag wilt ontvangen.
€ 95,00
Summer vibes armband multikleur
Laatste items in voorraad
Subtiele armband van verschillende natuurlijke en bijgekleurde stenen.
€ 31,50
Oorstekers zilver Smaragd ovaal
Laatste items in voorraad
Zilveren Smaragd oorstekers in A-kwaliteit. Deze Smaragd oorbellen zijn handgemaakt in India.
€ 42,50
Toermalijn groen geslepen edelsteenhanger
Geslepen hanger van Toermalijn groen. De groene Toermalijn edelsteenhanger is ca. 2 cm lang, gemeten zonder haakje. Het kapje van de geslepen hanger is verzilverd.
€ 5,20
Alabaster edelsteenhanger
Edelsteenhanger van Calciet Alabaster. De Alabaster Calciet hanger is ca. 2 cm lang, gemeten zonder kapje. Het kapje en het ringetje zijn verzilverd. Alabaster Calciet wordt ook wel Onyx Marmer genoemd. Het is een combinatie van Aragoniet met Calciet.
€ 7,00
Arfvedsoniet edelsteenhanger
Edelsteenhanger van Arfvedsoniet. Het kapje van de edelsteenhanger is verzilverd. De Arfvedsoniet hanger is ca. 2 cm lang. Let op! Iedere hanger is uniek en kan daarom afwijken van de foto’s.
€ 5,50
Amazoniet AA splitarmband
Prachtige splitarmband van Amazoniet in AA-kwaliteit. De Armband is 18 – 19 cm lang en is geregen op elastiek. De Amazoniet splitstenen zijn ca. 1 – 1,5 cm.
€ 15,00
Golden Healer edelsteen hanger geslepen
Edelsteenhanger van Golden Healer. De geslepen Golden Healer hanger is ca. 2 – 2,5 cm lang. Het kapje van de edelsteenhanger is verzilverd. Let op! Iedere hanger is uniek en kan daarom afwijken van de foto’s.
€ 6,50