Edelsteen Sieraden

Ontdek de natuurlijke pracht van edelstenen met onze adembenemende collectie edelsteen sieraden en spirituele sieraden. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment handgemaakte stukken, elk ontworpen om de unieke schoonheid van elke edelsteen te benadrukken. Of je nu op zoek bent naar een betoverende hanger, een sprankelende armband of een paar oorbellen die je look compleet maken, wij hebben het perfecte stuk voor elke gelegenheid.

Onze collectie omvat een diversiteit aan edelstenen, van tijdloze klassiekers zoals amethist, bergkristal, rozenkwarts, smaragd en saffier tot meer zeldzame vondsten zoals tanzaniet, maansteen en labradoriet. Elk stuk is zorgvuldig gekozen op basis van kwaliteit, kleur en glans, waardoor je verzekerd bent van een sieraad dat zowel uniek als duurzaam is.

Wat onze edelsteen sieraden en spirituele sieraden echt bijzonder maakt, is de aandacht voor detail en de liefde voor design. Elk stuk wordt met passie vervaardigd door ervaren ambachtslieden, met gebruik van hoogwaardige materialen en technieken. Of je nu kiest voor een elegante ring met een enkele edelsteen of een opvallende ketting met meerdere stenen, elk sieraad straalt vakmanschap en stijl uit.

Naast hun esthetische aantrekkingskracht hebben edelstenen ook diepere betekenissen en symboliek. Van de rustgevende eigenschappen van amethist tot de beschermende kracht van turquoise, elke steen draagt zijn eigen unieke energie en kan een persoonlijke betekenis hebben voor de drager. Of je nu op zoek bent naar geluk, liefde of innerlijke rust, onze edelsteen sieraden en spirituele sieraden kunnen een krachtig symbool zijn van je intenties en aspiraties.

Of je jezelf wilt verwennen met een prachtig nieuw sieraad of op zoek bent naar een betekenisvol cadeau voor een speciaal persoon, onze collectie edelsteen sieraden biedt voor elk wat wils. Ontdek vandaag nog de tijdloze schoonheid en de intrigerende kracht van onze unieke creaties en voeg een vleugje glamour toe aan elke gelegenheid.

Bij De Goudsbloem vind je een zeer uitgebreid assortiment edelstenen sieraden

Als je op zoek bent naar spirituele sieraden, ben je bij ons aan het juiste adres. Hier vind je meer over de betekenis van spirituele sieraden en hoe ze je kunnen helpen bij het bereiken van spirituele groei. Ontdek de verschillende soorten spirituele sieraden en hoe je ze kunt gebruiken in je dagelijks leven.

Ontdek ook onze edelstenen en mineralen

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Carneool gezondheids hanger
Gezondheidshanger Carneool. Edelsteenhanger, op een displaykaartje incl. RVS ankerschakel kettinkje.
€ 3,95
Amethist powerbead armband + kaart
Amethist powerbead armband + kaart. De armband is 18 cm lang, geregen op elastiek met 8 mm kralen.Wordt geleverd met kaartje waarop de werking en disclaimer staan.
€ 11,25
Malachiet gezondheids hanger
Gezondheidshanger Malachiet. Edelsteenhanger op een displaykaartje inclusief ketting. 
€ 8,50
Hematiet powerbead armband + kaart
Hematiet powerbead armband + kaart. Ca. 18 cm lang en geregen op elastiek met 8 mm kralen.Op het displaykaartje staat een korte werking en een disclaimer vermeld.
€ 9,75
Chakra powerbead armband + kaart
Chakra powerbead armband met een displaykaartje. De armband is 18 cm lang en is geregen op elastiek met 8 mm kralen. Op het kaartje staan een korte werking en een disclaimer vermeld.
€ 10,80
Hematiet gezondheids hanger
Gezondheidshanger Hematiet. Edelsteenhanger, op een displaykaartje incl. RVS ankerschakel kettinkje.
€ 4,30
Jaspis oceaan gezondheids hanger
Gezondheidshanger Jaspis oceaan. Edelsteenhanger, op een displaykaartje incl. RVS ankerschakel kettinkje.
€ 4,60
Dumortieriet gezondheids hanger
Gezondheidshanger Dumortieriet. Edelsteenhanger, op een displaykaartje incl. RVS ankerschakel kettinkje.
€ 4,60
Melkkwarts gezondheids hanger
Gezondheidshanger Melkkwarts. Edelsteenhanger, op een displaykaartje incl. RVS ankerschakel kettinkje.
€ 4,60
Jade Serpentijn powerbead armband + kaart
Jade Serpentijn powerbead armband + kaart. Ca. 18 cm lang en geregen op elastiek met 8 mm kralen.Op het kaartje staan een korte werking en een disclaimer vermeld.
€ 9,75