Trommelstenen kopen - edelstenen en mineralen

Edelsteen Trommelstenen


Bij De Goudsbloem vind je meer dan 300 verschillende trommelstenen. Elke maand breiden we de bestaande collectie getrommelde edelstenen en mineralen uit.

Trommelstenen kopen

Trommelstenen ontstaan als het ruwe mineraal in kleine stukken in een roterende trommel met water en slijpmiddel worden getrommeld. Door de vele bewegingen van het water, slijpmiddel en de mineralen in de trommel, verdwijnen alle scherpe punten en worden de mineralen rond/ovaal en beginnen te glimmen. Het trommelen gebeurt in minimaal 3 fases. In elke fase wordt fijner slijppoeder gebruikt. Het trommelen kan twee tot vijf weken duren, afhankelijk van de gewenste kwaliteit.

De getrommelde mineralen en edelstenen worden ingezet als knuffelstenen en therapiestenen. Ze voelen zeer glad aan en zijn makkelijk te dragen in je broekzak of als hangers.

Hoe trommelstenen gebruiken?

Er zijn verschillende manieren om getrommelde edelstenen te gebruiken.

Op je lichaam
Je kan de edelsteen of mineraal op je lichaam leggen, bv bij massage, Reiki of chakra therapie, waarbij je dan de chakra's terug in balans brengt.
Je kan ze ook gebruiken als hangertje en op het lichaam dragen. Verder kan je ook een trommelsteen bij je dragen, in je broekzak of andere zak in je kleren.

Edelsteenwater
Maak eerst je keuze welke edelsteen of combinatie je wilt gebruiken. Zorg voor een schaal of brede transparante fles met brede hals zodat de edelstenen er makkelijk in kunnen. De stenen vooraf wassen. Vullen het liefst met bronwater of gefilterd water. Zonlicht heeft een extra positieve werking. Na een paar uur in het zonlicht is uw elixer gereed. Geen zonlicht deze dag? Dan kun je het elixer ca. 8 uur laten staan. Hierna overgieten in een donkere fles en luchtdicht afsluiten. Niet langer dan een week bewaren.

Verschillende types gepolijste edelstenen en mineralen kopen bij De Goudsbloem

Bij De Goudsbloem vind je verschillende soorten gepolijste stenen. Helende zakstenen zijn ideaal om bij je te dragen en kan je ook in je hand nemen om de energie van de steen op te nemen. Harten knuffelstenen en hart hangertjes, sieraden, gepolijste mineralen en edelstenen zoals boeddha's, dieren, engelen, schedels en zo veel meer.  

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Trommelstenen 500 gr. Afghaniet (mt3)
Laatste items in voorraad
500 gram grote trommelstenen van Afghaniet. De Afghaniet trommelstenen zijn ca. 20 tot 35 mm. In 500 gram zitten ca. 5-6 trommelstenen.
€ 247,50