Helende Zakstenen - Knuffelstenen C t/m J

Edelsteen Zakstenen C t/m J

Een Zaksteen ook wel knuffelsteen genaamd, is een gepolijste edelsteen die je bij je kan dragen. Deze stenen kan je dagelijks bij je dragen. Verder kan je deze zakstenen gebruiken bij energiewerk zoals spirituele rituelen, meditatie, massage, chakra balancing, enz...
Handsteen Calciet blauw
Handsteen van blauwe Calciet, ca. 5 cm lang en 2 cm hoog. Afkomstig uit Madagaskar. De steen staat bekend dat hij je spirituele ontwikkeling laat groeien.
€ 13,50
Zaksteen Chalcedoon/Pyriet
Prachtige Chalcedoon / Pyriet zaksteen van ca. 5 cm lang.  De vindplaats is Indonesië.
€ 49,00
Calciet Strawberry handsteen
Handsteen van Calciet Strawberry uit Pakistan met afmetingen van 6-8 cm en een gewicht van ca. 100gram. De vindplaats van de steen is Pakistan.
€ 16,95
Calcietmarmer roze zaksteen (Roze Graniet)
Mooie zaksteen van Calcietmarmer. De steen is ca. 4-6 cm. De Calcietmarmer roze zaksteen weegt 25 gram. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto.
€ 7,60
Calciet geel A zaksteen Madagaskar
Zaksteen of oplegsteen van gele Calciet, het formaat van deze Calciet is ca. 4 tot 5 cm. De vindplaats van deze gele Calciet is Madagaskar.
€ 9,95
Versteend hout zaksteen Madagaskar
Zaksteen Fossiel hout van ca. 3-5 cm, vindplaats Madagaskar. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto.
€ 9,50
Jaspis polychroom zaksteen
Zaksteen van de half-edelsteen polychroom Jaspis van ca. 4-6 cm. Let op! Kleuren kunnen erg afwijken van de foto. De helende  Deze edelsteen brengt balans en creativiteit.
€ 7,60
Chrysokolla B zaksteen
1 Zaksteen Chrysokolla in B-kwaliteit, 30 tot 50 mm in formaat. Chrysocolla is een felgroene of felblauwe edelsteen die zorgt voor evenwicht en zelfvertrouwen.
€ 8,50
Jade wit zaksteen
Zaksteen witte Jade, 30 tot 50 mm in formaat.
€ 7,60
Dumortieriet zaksteen
1 st. zaksteen van de half edelsteen Dumortieriet, ca. 3-4 cm in formaat. Let op! De kleur kan afwijken van de foto. Dumortieriet helpt te focussen of concentreren.
€ 7,60
Jaspis zebra zaksteen
Zaksteen Jaspis zebra 4-6 cm. Leven in het hier en nu kan soms moeilijk zijn. Jaspis Zebra helpt je in het moment te blijven en niet te dagdromen over de toekomst of het verleden.
€ 7,60
Heliotroop rood zaksteen
Zaksteen Heliotroop rood. De toegeschreven werking van Heliotroop is, dat hij kracht en moed geeft en vitaliteit en zuiverheid stimuleert.
€ 7,60
Jaspis luipaard zaksteen
Zaksteen Jaspis luipaard van ca. 4-6 cm. Jaspis Luipaard wordt ook wel Rhyoliet genoemd. Jaspis Luipaard zorgt voor een goede balans tussen activiteit en passiviteit.
€ 7,60
Jaspis ader zaksteen
Jaspis ader edelsteen zaksteen 4-6 cm. Spiritueel gezien is Jaspis Ader een aardende steen die zorgt voor balans en levenskracht. 
€ 7,60
Graniet zaksteen
Zaksteen of oplegsteen van Graniet, het formaat van deze Graniet is ca. 4 tot 5 cm.
€ 7,60
Jaspis Kamballa zaksteen
Zaksteen Jaspis Kamballa 4-6 cm. Jaspis Kamballa staat voor spirituele groei en het heruitvinden van jezelf. Het emotionele lichaam wordt gezuiverd door Jaspis Kamballa
€ 7,60
Jaspis rood zaksteen
Zaksteen Jaspis rood van ca.4-6 cm. Jaspis Rood is een activerende, en vurige Jaspis soort. Deze edelsteen werkt aardend, en zorgt er tegelijkertijd voor dat je op pad gaat om je doelen te realiseren.
€ 7,60
Jaspis geel zaksteen
Zaksteen Jaspis geel van ca 4-6 cm.  Jaspis Geel brengt moed en wilskracht. Gele Jaspis verbeterd je gezonde verstand, en vermindert frustratie en spanning.
€ 7,60
Jaspis landschap zaksteen
Zaksteen Jaspis Landschap van ca 4-6 cm. Jaspis Landschap is een bijzondere edelsteen die je in staat stelt je dromen beter te herinneren. Jaspis Landschap werkt aardend en verscherpt innerlijke beelden.  
€ 7,60