Edelsteenhangers

Edelsteenhangers

Verschillende soorten Edelsteenhangers zoals, Engelen hangers, Chakra hangers, trommelsteen hangers, hartjes, ...

Aanbieding!-15%
Ioliet (watersaffier) ruw edelsteenhanger 3 stuks
Ioliet is de edelsteenvariëteit van het mineraal cordieriet. Het wordt ook wel watersaffier genoemd. De kleur van de steen varieert van lichtblauw tot donkerblauw, en braagt de geest van ontdekkingstochten, (spirituele) reizen en het verwezenlijken van dromen. Zou helpen bij desoriëntatie en duizeligheid, het zelfvertrouwen en uithoudingsvermogen versterken. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 10,17
€ 11,96
Aanbieding!-15%
Gele fluoriet ruw edelsteenhanger 3 stuks
Gouden fluoriet, of gele fluoriet, werkt op de zonnenvlecht ofwel de solar plexus chakra. Het is een steen die vrolijk en energiek maakt. Stimuleert daadkracht. Op fysiek niveau heeft gouden fluoriet een sterk effect op lever, blaas en nieren. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 10,17
€ 11,96
Aanbieding!-15%
Groene fluoriet ruw edelsteenhanger 3 stuks
Groene fluoriet werkt vooral op het hartchakra. Het is een stabiliserende steen die helpt het emotionele evenwicht en de balans tussen hoofd en hart te herstellen. Absorbeert en beschermt tegen negatieve energie. Deze steen staat bekend om z'n positieve effect op de maag, fysieke stijfheid en gewrichtsproblemen. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 10,17
€ 11,96
Aanbieding!-15%
Maansteen ruw edelsteenhanger 3 stuks
In India wordt maansteen "de droomsteen" genoemd omdat hij de slaap en de droomkwaliteit zou verbeteren. Ondersteunt een evenwichtige hormoonhuishouding en volgens folklore zou hij zelfs de vruchtbaarheid kunnen verbeteren. Maansteen doet bitterheid smelten en maakt plaats voor zachtere emoties.(*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 10,17
€ 11,96
Aanbieding!-15%
Vuuragaat ruw edelsteenhanger 3 stuks
Vuuragaat is een sterk grondende, activerende steensoort die met name werkt op de onderste chakra's. Stimuleert creativiteit, is verwarmend en helpt om goed in contact met je lichaam te zijn.(*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 10,17
€ 11,96
Aanbieding!-15%
Roze opaal ruw edelsteenhanger 3 stuks
Roze opaal is een krachtige steen die vooral verbonden is met het hartchakra. Hij helpt bij het helen van emoties, vooral die verband houden met onbewust vastgehouden pijn. Roze opaal moedigt aan om angsten en zorgen los te laten. Helpt stress te verdrijven, waardoor je meer kalm en gecentreerd bent. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 10,17
€ 11,96
Aanbieding!-15%
Natuurlijke citrien ruw edelsteenhanger 3 stuks
Citrien is een levendige, opbeurende steen die licht brengt in donkere tijden. Citrien absorbeert en transformeert negatieve energie en gaat zelfdestructief gedrag tegen. Deze steen bevordert optimisme, geeft de energie en moed om nieuwe mogelijkheden te verkennen. Citrien versterkt en ondersteunt het lichaam. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 10,17
€ 11,96
Aanbieding!-15%
Serpentiniet ruw edelsteenhanger 3 stuks
Serpentiniet is een gesteente dat is samengesteld uit een of meer mineralen van de serpentijngroep.  De textuur van het gesteente lijkt op die van de huid van een slang, vandaar de naam. Perfecte steen voor het opruimen van energetische blokkades. Maakt ruimte voor de Kundalini energie om op natuurlijke wijze door je ruggengraat te stromen en alle chakra's te openen en te balanceren. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 10,17
€ 11,96
Aanbieding!-15%
Durmotieriet ruw edelsteenhanger 3 stuks
Donkerblauw met zwarte vlekken, Dumortieriet verbindt met de intelligentie en wijsheid van je ziel, activeert je brein en pijnappelklier. Verhoogt een gevoel van eigenwaarde, geduld en helpt bij het ontwikkelen van paranormale gaven. Kan ondersteunen bij het omgaan met vorige levens, met als doel toekomstige levens te verbeteren. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 10,17
€ 11,96
Aanbieding!-15%
Chrysopraas ruw edelsteenhanger 3 stuks
Er doen vele verhalen de ronde over Chysopraas. Alexander de Grote zou zijn overwinningen hebben behaald terwijl hij deze steen aan zijn gordel droeg. Daarom heeft deze steen de bijnaam 'Overwinningssteen' gekregen.
€ 10,17
€ 11,96
Aanbieding!-15%
Apatiet ruw edelsteenhanger 3 stuks
Apatiet staat bekend als de edelsteen van manifestatie omdat hij je helpt dingen duidelijker te zien. Hij helpt om problemen te herkennen, te zien welke hindernissen nog moeten worden genomen en welke zaken je tegenhouden. Zodra je dit inziet, kun je stappen zetten om je gewenste doelen te bereiken. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 10,17
€ 11,96
Aanbieding!-15%
Witte howliet ruw edelsteenhanger 3 stuks
Howliet heeft een kalmerende werking en versterkt positieve karaktereigenschappen. De steen helpt de drager zijn woede onder controle te houden en minder kritiek te hebben. Bevordert ambitie maar ook geduld, versterkt het geheugen en maakt leergierig. Howliet kan dienen als hulpmiddel bij astrale reizen, meditatie en bij het contact maken met vorige levens. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 10,17
€ 11,96
Aanbieding!-15%
Granaat ruw edelsteenhanger 3 stuks
Granaat is een zeer harde edelsteen die in de diepste lagen van de aarde wordt gevormd. Granaat staat er om bekend de overlevingsdrang en wilskracht aan te wakkeren en is dus een goed tegenwicht bij depressieve of moedeloze gevoelens. De steen bevordert moed, optimisme en hoop. Granaat stimuleert het zelf-genezend vermogen, een echte revitaliserende steen. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 10,17
€ 11,96
Aanbieding!-15%
Sodaliet ruw edelsteenhanger 3 stuks
Sodaliet bevordert zelfacceptatie en -respect, zelfvertrouwen en trouw zijn aan jezelf. Sodaliet versterkt logische redenatie, inzicht en objectiviteit en brengt dit samen met intuïtief weten. De steen absorbeert elektromagnetische straling van o.a. computers en mobiele telefoons en stimuleert een diepe, inzichtelijke meditatie. Het kan in een groep worden gebruikt om harmonie, vertrouwen en solidariteit te versterken. Heeft een verkoelende werking. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 10,17
€ 11,96
Aanbieding!-15%
Hemimorfiet ruw edelsteenhanger 3 stuks
Hemimorfiet staat in verbinding met de drie hogere chakra's: de kruinchakra, derde oog chakra en het keelchakra. In de edelsteentherapie staat hemimorfiet bekend als een steen die helderheid bevordert, gaten in het aura dicht en helpt bij het uiten van gedachten en gevoelens. Heeft een kalmerende en verkoelende werking. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 10,17
€ 11,96
Aanbieding!-15%
Lapis lazuli ruw edelsteenhanger 2 stuks
Lapis lazuli is een diepblauwe steen met gouden pyrietdraden die al werd geprezen om zijn kracht door de oude Egyptische priesters, koningen en krijgers. De steen bevordert authenticiteit, helder weten, spiritueel inzicht, innerlijke rust en vrede. Lapis lazuli faciliteert oprechte communicatie en genezing, zowel fysiek als emotioneel. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 9,78
€ 11,50
Aanbieding!-15%
Blauwe topaas ruw edelsteenhanger 2 stuks
Blauwe topaas is een steen die heldere denkprocessen bevordert en intense emoties kalmeert. Staat m.n. in verbinding met de keelchakra en het derde oog chakra. Is ook helpend bij communicatie en het maken van de verbinding tussen hoofd en hart. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 9,78
€ 11,50
Aanbieding!-10%
Donut aventurijn zonder koord 3 stuks
Prijs per stuk : 4,50 €Aventurijn ondersteunt je om je dromen waar te maken. Het stimuleert besluitvaardigheid, enthousiaste volharding en creativiteit.
€ 13,50
€ 15,00
Aanbieding!-10%
Donut lapis lazuli zonder koord 3 stuks
Prijs per stuk : 7,20 € Lapis Lazuli is een diep blauwe steen met gouden pyriet draden die van oudsher door Egyptische Priesters, Koningen en Krijgers werd geroemd om z'n kracht.
€ 21,59
€ 23,99
Aanbieding!-10%
Donut aventurijn zonder koord 3 stuks
Prijs per stuk : 6,30 €Aventurijn ondersteunt je om je dromen waar te maken. Het stimuleert besluitvaardigheid, enthousiaste volharding en creativiteit.
€ 18,90
€ 21,00
Aanbieding!-10%
Donut rozenkwarts zonder koord 3 stuks
Prijs per stuk : 4,95 €Rozenkwarts stimuleert zachtheid en liefde en bewerkstelligt positieve emotionele uitwisseling. Met de rozenkwarts leert u (weer) van uzelf en van anderen te houden.
€ 14,85
€ 16,50
Aanbieding!-10%
Donut bergkristal zonder koord 3 stuks
Prijs per stuk : 4,95 €Bergkristal is een krachtige helende steen en energieversterker. Het bevordert helder denken en overstijgende waarneming. Ondersteunt de verbinding met het innerlijk weten.
€ 14,85
€ 16,50
Donut lapis lazuli zonder koord
Lapis Lazuli is een diep blauwe steen met gouden pyriet draden die van oudsher door Egyptische Priesters, Koningen en Krijgers werd geroemd om z'n kracht. De steen bevordert authenticiteit,  helder weten, spiritueel inzicht, innerlijke rust en vrede. Lapis lazuli faciliteert oprecht communicatie en healing, zowel fysiek als emotioneel.
€ 11,20
Witte seleniet punt edelsteenhanger
Seleniet is een kalmerende steen die diepe rust brengt en uitstekend geschikt is voor meditatie. Seleniet opent de hogere chakra's en geeft toegang tot het engelenbewustzijn. Seleniet kan gebruikt worden om een beschermend energieveld te vormen rond een huis. Een groot stuk seleniet geplaatst in het huis bevordert een kalme atmosfeer. (*)Dit is een natuurproduct, dus kleur, vorm en grootte kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 9,45