Edelsteenkettingen - Edelstenen en Mineralen

Edelsteenkettingen

De juiste edelsteen ketting kiezen
Hier zijn natuurlijk geen vaste regels voor. Je kunt hem cadeau krijgen of het wordt je aangeraden. Of je hebt een bepaald probleem waar je een genezende steen bij wilt vinden. Maar je kunt ook intuïtief een edelsteen/mineraal uitzoeken. Soms word je gewoon aangetrokken door een mineraal. Het is dan net of de steen jou heeft uitgezocht. Er zijn een paar hulpmiddelen om een edelsteen/mineraal uit te zoeken.

Er zijn eigenlijk 4 manieren om je edelsteen uit te zoeken. 

1. Op intuïtie. 
Edelstenen en kristallen stralen een vibratie (frequentie) uit. Zonder enige inspanning kan je de edelstenen voelen. Want je voelt en ziet wat voor steen je nodig hebt. Neem hiervoor gewoon de tijd. En als het niet goed voelt neem je een ander. Kinderen doen het zo gemakkelijk en schijnen er geen probleem mee te hebben en zijn ervan overtuigd dat ze de juiste edelsteen hebben gekozen.

2. Op zicht. 
Het kan maar zo dat je oog wordt aangetrokken naar een bepaalde edelsteen of een kristal. Deze kan je dan gewoon nemen. Het kan zijn dat je wat voelt. Een trilling of een sensatie van warmte of kou. Ook hier geldt, voelt het goed? Mooi! Niet goed? Kies dan een ander.

3. Op gevoel.  
Het kan zijn dat je in een winkel staat en aangetrokken wordt door een bepaalde steen. Je zou er met je handen boven heen en weer kunnen gaan en aanvoelen wat de edelsteen of het kristal met je doet. Je neemt de steen waarvan je denkt dat hij wat met je doet en neemt deze in je hand. Neem dan een besluit. Voelt het goed? Mooi! Niet goed? Neem dan een ander.

4. Op Informatie. 
Er is veel informatie over de werking van stenen en hun magische eigenschappen. Door het lezen van bepaalde symptomen en/of ziektebeelden zou je kunnen besluiten een bepaalde edelsteen of een kristal te kiezen welke een helende werking heeft op dit symptoom of ziektebeeld. Er zijn ook versterkende edelstenen, bijvoorbeeld het versterken van vertrouwen. Ook hier geldt, voelt het goed? Mooi! Niet goed? Neem dan een ander.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Multiwire ketting Amethist
Laatste items in voorraad
Prachtige Amethist multiwire ketting is ca. 42 cm lang. De Amethistketting is nikkelvrij.
€ 19,50
Howliet blauw ovaal hanger aan waskoord (gekleurd)
Howliet blauw edelsteen hanger met zilverkleurig draad aan waskoord. Blauwe Howliet is een gekleurde versie van de witte Howliet. Deze Howliet hanger is ca. 40x30 mm en het waskoord is verstelbaar.
€ 8,00
Amethist Ibiza love ketting
Amethist ketting met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Amethist ketting is 45 cm lang en te verlengen naar 48 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 13,90
Labradoriet Ibiza love ketting
Labradoriet ketting met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Labradoriet ketting is 45 cm lang en te verlengen naar 48 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 13,90
Jade Serpentijn Ibiza love ketting
Jade ketting met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Jade ketting is 45 cm lang en te verlengen naar 48 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 13,90
Rozenkwarts Ibiza love ketting
Roze Kwarts ketting met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Roze Kwarts ketting is 45 cm lang en te verlengen naar 48 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 13,90
Tijgeroog Ibiza love ketting
Tijgeroog ketting met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Tijgeroog ketting is 45 cm lang en te verlengen naar 48 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 13,90
Bergkristal Ibiza love ketting
Bergkristal ketting met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Bergkristal ketting is 45 cm lang en te verlengen naar 48 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 13,90
Aventurijn groen Ibiza love ketting
Aventurijn ketting met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Aventurijn ketting is 45 cm lang en te verlengen naar 48 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 13,90
Aquamarijn Ibiza love ketting
Aquamarijn ketting met zilverkleurige tussenkraaltjes. Deze Aquamarijn ketting is 45 cm lang en te verlengen naar 48 cm d.m.v. het verlengkettinkje. De kralen zijn 4 mm doorsnede.
€ 13,90
Peridoot summer vibes ketting
Subtiel collier van heldere Peridoot, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Peridoot ketting is 44 cm lang.
€ 49,95
Carneool summer vibes ketting
Subtiel collier van heldere oranje Carneool, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Carneool ketting is 44 cm lang.
€ 39,95
Saffier summer vibes ketting
Subtiel collier van Saffier, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Saffier ketting is 44 cm lang.
€ 89,95
Toermalijn oranje summer vibes ketting
Subtiele collier van oranje en groene Toermalijn. De steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Toermalijn ketting is 44 cm lang.
€ 49,95
Maansteen oranje summer vibes ketting
Subtiel collier van oranje Maansteen, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Maansteen ketting is 44 cm lang.
€ 49,95
Toermalijn watermeloen summer vibes ketting
Subtiel collier van roze en groene kleuren Toermalijn, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Toermalijn ketting is 44 cm lang.
€ 49,95
Labradoriet summer vibes ketting
Subtiel collier van Labradoriet, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Labradoriet ketting is 44 cm lang.
€ 39,95
Apatiet summer vibes ketting
Subtiel collier van helder blauwe Apatiet, de steentjes zijn 2 mm facet geslepen en het slotje is van zilver. Deze Apatiet ketting is 44 cm lang.
€ 39,95