Edelstenen en Mineralen

Edelstenen Kopen

Edelstenen en mineralen zijn natuurproducten. Je vind edelstenen overal ter wereld en zijn miljoenen jaren geleden ontstaan. Iedere steen is uniek en heeft zijn eigen trilling en energie. Edelstenen en mineralen hebben al duizenden jaren een enorme aantrekkingskracht op mensen

Hoe ontstaan Edelstenen en Mineralen?

Het ontstaan gaat al tientallen miljoenen terug en zijn natuurproducten die zijn ontstaan door lava, grind, zand, klei enz…Sommige mineralen en edelstenen zijn ontstaan door extreme hitte of druk

Verschillende soorten bewerkingen

Edelstenen en Mineralen zijn prachtig om zien. Ze hebben allemaal hun eigen kleur en eigenschappen en werking. Door de stenen te polijsten of te slijpen komen hun kleuren en vormen nog beter tot hun recht.

Geslepen edelstenen

Bij het slijpen van stenen verkrijg je verschillende vormen. Denk dan vooral aan de ovale en facet geslepen edelstenen. Deze techniek wordt vooral gebruikt voor edelsteen sieraden en hangers. Ook worden er pendels in facet geslepen.

Gepolijste edelstenen

Polijsten is een veel voorkomende techniek bij het bewerken van edelstenen en mineralen. De getrommelde stenen worden bewerkt in een trommel. Vooral bekend zijn de trommelstenen. Maar ook de massage stenen, zakstenen, figuren en chakra stenen zijn gepolijst. Er zijn ook prachtige vormen zoals Boeddha's, bollen, engelen, eieren, kristallen schedels, ….

Ruwe edelstenen

Ruwe Edelstenen zijn onbewerkte stenen. Deze zijn te verkrijgen in verschillende vormen en formaten. In onze collectie vind je verschillende zeldzame stukken, collectors items. Een voor één prachtige stukken. Onder de ruwe edelstenen vind je ook de Geodes. Prachtige exemplaren die gebruikt kunnen worden om edelstenen op te laden.

Edelstenen, mineralen en kristallen vormen

Alom gekend zijn de Edelsteen Piramiden, Edelsteen Bollen, Edelsteen Eieren en Kristallen Schedels. Ieder met hun eigen werking en eigenschappen. Andere vormen zijn de Edelsteen Harten, Edelsteen Engelen, Edelsteen Boeddha's, Edelsteen Dieren. Edelsteen Punten en Edelsteen Obelisken zijn zeer krachtige hulpmiddelen om gericht met energie te werken.

Kristallen en edelstenen kopen: werking en betekenis

De eerste beschrijvingen van mineralen, edelstenen en kristallen dateren reeds uit de Oudheid. Met name de Egyptenaren, Grieken en Romeinen kenden al het gebruik ervan. Zij schreven ook de magische en genezende werkingen toeschreven aan tal van mineralen, edelstenen en kristallen. Zij verwerkten de stenen in sieraden. Bij De Goudsbloem vind je een groot assortiment spirituele sieraden. Draag je graag deze prachtige sieraden dan kun je een kijkje nemen bij onze sieraden. Je vind er een ruim aanbod edelsteen kettingen, edelsteen armbanden, edelsteen ringen, edelsteen hangers, edelsteen oorbellen, chakra sieraden en edelstenen in zilver. Je vind er zeker iets dat bij je past.

Edelstenen, Mineralen en Kristallen als decoratie

Bij De Goudsbloem vind je unieke stukken. Echt prachtige stukken die je kan gebruiken als decoratie in woning, op je werk maar zeker ook voor je altaar. Het assortiment vind je bij Interieur Design.

Hoe kies je de edelsteen die bij je past?

Hier zijn geen vaste regels voor. Je kan een steen kiezen op intuïtie, op informatie, op kleur. Je kan je ook aangetrokken voelen door chakra stenen of op sterrenbeeld. De beste raad is, neem je tijd voor het kiezen van een kristal of edelsteen.

Edelstenen winkel De Goudsbloem

Zoals je al gezien hebt, vind je bij ons een groot assortiment edelstenen, mineralen en kristallen.

Neem rustig de tijd voor het uitzoeken. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Subcategorieën

Mineralen ruw

Bij De Goudsbloem vind je een groot assortiment ruwe mineralen en edelstenen.

Ruwe edelstenen en mineralen kopen

Ruwe mineralen en edelstenen zijn natuurstenen in hun originele staat en zijn niet bewerkt. Deze worden gevonden over de hele wereld zoals in rotsen, bergen, grotten of ander gesteente en zijn vaak miljoenen jaren oud. Ruwe edelstenen zijn meestal onbewerkt. Daar deze edelstenen en mineralen niet bewerkt zijn behouden zij hun originele energie.

Verschillende soorten en maten

Ruwe onbewerkte mineralen en edelstenen kan je zowel gebruiken voor jezelf als voor decoratie in je huis of voor energiewerk zoals edelstenen grids en op altaren. Voor veel mensen staat een onbewerkte steen symbool voor de pure natuurkracht. Ruwe edelstenen zijn ook enorm geliefd door verzamelaars. Bij De Goudsbloem vind je unieke ruwe edelstenen en mineralen. Van kleine tot grote exemplaren. Je vind bij ons zowel de bekende als zeer unieke soorten.

Verschil van werking tussen ruwe en geslepen stenen

Ruwe mineralen en edelstenen hebben vooral invloed op fysiek niveau en zijn zuiverder van energie. Trommelstenen werken zowel op het lichamelijke als op het emotionele niveau. Geslepen edelstenen zouden een andere energie hebben dan ruwe, de energie zou ook anders stromen. De gepolijste vormen worden door veel mensen gebruikt met een speciaal doel. Deze vormen zoals Boeddha's, bollen, draken, eieren, engelen, harten, piramiden, zakstenen en schedels vind je bij onze gepolijste mineralen

Hoe gebruik je ruwe mineralen en edelstenen?

Alle ruwe edelstenen en mineralen hebben hun eigen kwaliteiten en energie. Van zodra je jouw steen hebt aangeschaft, heeft deze een tijdje nodig om zich aan te passen en om zich te verbinden et jouw energie. Stem je af op je steen zodat hij krachtiger en specifieker voor jou gaat werken. Dit kun je doen door meditatie en en de staan in je handen te houden. Visualiseer je dan hoe de energie van je edelsteen zich verbind met jou. Je kan dan ook een intentie meegeven aan je steen.

Je kan deze edelsteen dagelijks bij jou dragen of je kan hem op bepaalde momenten vasthouden.

Het verzorgen van ruwe edelstenen

Edelstenen en Mineralen nemen de negatieve energie op uit je omgeving. Het is daarom van het grootste belang dat je je stenen goed verzorgt. De ruwe edelstenen worden verzorgt zoals alle andere stenen. Reinig ze regelmatig. Dit kan je doen door het gebruiken van bergkristal en/of hematiet. Je kan ze ook afspoelen onder stromend water of door in de maneschijn te leggen.

Mineralen gepolijst

Gepolijste edelstenen en mineralen kopen

Gepolijste mineralen en edelstenen zijn natuurstenen. Deze stenen bevatten geen scherpe kanten aangezien ze glad gemaakt zijn. Gepolijste stenen worden vooral gebruikt als decoratie. Ze kunnen ook gebruikt worden voor therapeutische doeleinden. Deze vind je bij De Goudsbloem onder de categorie Therapeuten, zoals Guasha, massage artikelen, yoni massage enz...

De werking van gepolijste edelstenen en mineralen

Je kan zowel een gepolijste steen gebruiken als een ruwe variant. Het zou ook zo zijn dat een gepolijste steen een andere energie heeft dan een ruwe steen. In ieder geval zal de steen zijn werk doen ongeacht of die bewerkt is of niet.

Je vind bij ons ook een groot gamma ruwe edelstenen en mineralen waaronder vele unieke en prachtige stukken.

Edelstenen en Edelsteen Sieraden verpakt
Keuze uit meer dan 300 verpakte edelstenen en edelsteen sieraden

- Beschermengelen
- Engelenhangers
- Donut levensspiralen
- Feng shui hangers
- Gemstones fashion sieraden
- Gezondheidshangers
- Powerbead armbanden
- Splitsieraden
- Sterrenbeeldhangers
- The stone of stenen

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Aqua Gems

Bij De Goudsbloem verkopen wij een 50-tal mineralen welke geschikt zijn voor het maken van een elixers. Let wel, dit dient wel met grote zorg te worden uitgevoerd. Niet alle mineralen zijn geschikt. Lees goed de bijgevoegde gebruiksaanwijzing.

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te vragen/gebruiken waar deze nodig is en hoewel we op deze website essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten, in tegendeel!
Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Edelstenen voor het maken van elixers/remedie

Veel mensen voelen dat edelstenen en mineralen een uitstraling hebben, andere mensen ervaren via hun intuïtie of hun innerlijke oog dat edelstenen een bepaalde werking hebben. Edelstenen hebben hun eigen trillingsgetal. Gevoelige mensen kunnen deze vibraties opvangen.

In de alternatieve geneeskunde worden mineralen ingezet als geneeskrachtige of helende steen. Zij werken door hun uiterlijk, samenstelling, kleur en vibraties vaak op een bijzondere manier op het lichaam, ziel en geest van de mens in. Iedere steensoort heeft zijn unieke wezen, kracht en elektromagnetische veld. Daardoor staan zij in wisselwerking met hun omgeving. Vaak wordt een elixer/remedie ingezet. Een elixer/remedie is een mengsel van kruiden of edelstenen. Er zijn vele andere toepassingen mogelijk.

Bekende elixers/remedies zijn bloesemremedies zoals Bach-bloesem. Elixers/ remedies kunnen oraal en extern op het lichaam worden toegepast.

Wat maakt water zo bijzonder

Wetenschappers hebben vastgesteld dat water een geheugen heeft en eigenlijk ons oergeheugen is en dat watermoleculen kunnen veranderen onder invloed van energieën. Dus de trilling van edelstenen kan de watermoleculen veranderen en een positieve invloed hebben op de mens.

Dr. Mazaru Emoto heeft aangetoond, door middel van foto’s te maken van behandeld water, dat de kristallen in het water veranderen. En dat is heel bijzonder. Ook met Kirlian-fotografie is aangetoond dat waterstenen een positieve werking hebben op het menselijk lichaam.

Werking op het menselijk lichaam

Dus de trilling in het water is opslagen en wordt via deze elixers doorgeven aan het lichaam. Niet alleen onze gedachten zijn trillingen maar het hele lichaam is een grote massa trillingen van moleculen met hun atomen en daarin bewegende deeltjes. De trillingen van een elixer/remedie werken in op het fysieke lichaam en werkt daar corrigerend, versterkend en helend.

Edelsteen elixers

Niet alle edelstenen zijn geschikt om een elixer van te maken. Sommige zijn giftig en dus niet geschikt.

Overzichtslijst van de geschikte stenen en toegeschreven werkingen.

Er zijn ca. 50 edelstenen bekend, inclusief beschrijving van de werking, welke veilig zijn in het gebruik voor het maken van een elixers/remedies. Je kunt zelf verschillende combinaties maken, geadviseerd wordt maximaal 5 verschillende stenen samen te voegen.

Mineraal

werking

Agaat Brazilië

Geeft bescherming, geborgenheid, heilzaam voor bloedvaten, huid

Agaat mos

Aardend, stabiliserend, heilzaam voor immuunsysteem, hart

Amazoniet Brazilië

Beschermer tegen negatieve energie en straling. Versterkt vrije wil. Heilzaam voor hersenen, thymus.

Amazoniet Madagaskar

Waarheidsliefde, gerechtigheid, concentratie, pijnstillend kneuzingen.

Amethist

Meditatie, intuïtie, heilzaam voor hoofdpijn, huid, longen.

Amethist punten

Helderheid, innerlijke vrede, heilzaam huid, bloeddruk.

Apatiet

Spirituele groei en ontwikkeling, heilzaam artrose en stofwisseling.

Aquamarijn Pakistan

Oprechtheid, eerlijkheid, heilzaam voor maag en immuunsysteem.

Aventurijn

Onbezorgdheid, stress, heilzaam bij ontstekingen, zonnesteek.

Basalt groen

Kracht en stabiliteit, heilzame werking vruchtbaarheid.

Basalt zwart

Mentaal, ontspannen houding, Stimuleert zelfhelende vermogen.

Bergkristal

Helderheid, neutraal, heilzaam zenuwen, geheugen.

Bergkristal Brazilië

Zelfkennis, reflectie, bevordert waarneming, helpt tegen weerstand.

Bergkristal Madagaskar

Verzachtend, versterkend, koortsverlagend, energie gevend.

Bergkristal punten

Verfrissend, versterkend, bevordert energiestromen.

Blauwe kwarts

Lost blokkades op, respectvol naar jezelf, kalmeert de geest.

Calciet groen Mexico

Loslatend, maakt open, werkt verlichtend bij ontstekingen. Ontgift.

Calciet honing Mexico

Zekerheid, optimisme, heilzaam voor tanden en botten.

Calciet blauw Madagaskar

Beoordeling vermogen, maakt innerlijk stabiel. Heilzame werking op bindweefsel, botten en tanden.

Calciet Mexico

Motiverend, bevordert zelfvertrouwen en daadkracht. Heilzaam voor skelet en gewrichten.

CalCiet oranje

Stimuleert moed en overwinning. Heilzaam voor stofwisseling, bloedsomloop.

Calciet Orchidee

Werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen en daadkracht. Heilzaam voor skelet en botten.

Calciet wit Mexico

Bevordert de emotionele en psychische ontwikkeling. Heilzaam voor de slijmvliezen, huid, darm.

Carneool India

Stimuleert moed en overwinning, Heilzaam voor doorbloeding en stofwisseling.

Coelestien

Brengt verlichting en stabiliteit. Heilzaam weefsels en organen.

Eldariet

levenskracht en bescherming. Heilzaam zweetklieren en lichaamsvloeistoffen.

Fluoriet groen Madagaskar

Geeft overvloed ideeën , maakt bewust. Heilzaam bij artritis, jicht en schimmelinfecties.

Graniet India

Traditie, stabilisering, versterkt alvleesklier, vitaliseert.

Jaspis multikleur

Scheppingskracht, levendigheid, heilzaam voor immuunsysteem, ontgiftend.

Jaspis rood

Wilskracht, dynamisch, energie, stimuleert bloedsomloop en koorts verdrijvend.

Labradoriet

Bescherming, innerlijke kracht en intuitie.

Microcline veldspaat

Weetgierigheid, welbevinden en evenwicht. Alvleesklier en gal.

Mokaïet

Flexibiliteit, plezier, afwisseling, heilzaam voor milt, lever en immuunsysteem.

Opaal groen

helpt bij gebrek aan richting, herstel, heilzaam geslachtsklieren nieren en lever.

Robijn in Zoïsiet

Harstocht, levensvreugde, heilzaam voor bloedsomloop, bijnieren en geslachtsorganen.

Rookkwarts

Goed tegen spanningen en stress, vermindert pijn en versterkt de zenuwen.

Roze kwarts

Liefde, romantiek, openheid, helpt bij aandoeningen hart, bloed en geslachtsorganen .

Roze kwarts, extra kwaliteit

Harmonieus samenleven, behulpzaamheid. Kijk bij Roze kwarts.

Saffier

Scherpzinnigheid, zelfvertrouwen, werkt pijnstillend, bloeddruk verlagend.

Seleniet

Kalmeert bij hyperactiviteit, afscherming, controle, verstevigt weefsels en werkt pijn stillend.

Septarie

Bewerkstelligt toegankelijkheid, standvastigheid, versterkt weefsels en werkt pijnstillend.

Serpentijn China

Geeft bescherming en vermindert stress. Reguleert de nierfunctie, vermindert spierkramp.

Seleniet oranje

Goed om te aarden. Reinigt de aura. Positieve werking op de ruggengraat.

Smaragd

Bevordert harmonie en gerechtigheid, Heilzaam bij bijholteontsteking, hart en darm aandoeningen.

Sodaliet

Waarheid, trouw aan jezelf blijven, Bevordert vloeistof opname, helpt bij heesheid, koorts.

Toermalijn

Neutraliteit, kalmte en verminderd stress. Heilzaam bij straling, pijnen en verkramping.

Toermalijnkwarts

Geeft zelfvertrouwen, stimuleert betrouwbaarheid. Maakt vitaal en beweeglijk. Heilzaam voor zenuwen en uitscheiding.

Veldspaat zebra

Nieuwe zienswijze, flexibiliteit, heilzaam voor milt, alvleesklier, maag en darmen.

Versteend hout

Brengt levenslust, laat positieve kanten zien, ontslakking en uitscheiding.


Inmiddels zijn er circa 14 combinaties bekend met edelstenen. De mineralen worden in combinatie aan het beschikbare water toegevoegd. Zorg dat de mineralen van te voren goed zijn schoongemaakt.

Edelsteen combinatie voor elixers

Werking van Elixers

Amethist, Chalcedoon, Jaspis oceaan, Roze kwarts, Versteend hout

Hout, vuur aarde, metaal, water. (5 elementen) levenskracht, ontwikkeling, balans en nieuw begin.

Bergkristal, Carneool, Jaspis rood

(Blaasproblemen) heilzaam voor gevoelige blaas, blaas ontsteking, stimuleert de blaas bij blaasproblemen.

Chalcedoon, Opaal wit, Agaat mos

(Bevordert bloeddoorstroming) werkt heilzaam voor het Lymfesysteem, immuunsystemen en weerstand.

Bergkristal, Magnesiet, Jaspis rood

(Heilzaam voor stofwisseling) werkt stimulerend op de vetverbranding en fitheid. Helpt bij verminderen gewicht.

Amethist, Aventurijn, Roze kwarts

(Houdt huid jeugdig en fris) werkt heilzaam op de regenereerde werking van de huid.

Lapis Lazuli, Rutielkwarts

Geeft (energie) en ruimte om iedereen in daden om te zetten. Max. 3 weken gebruiken.

Apatiet, Bergkristal

(Winterdip) werkt heilzaam voor mensen in de winter. Vermindert donkere gevoelens.

Bergkristal, Carneool, Jaspis rood, Nefriet

(Nieren) werkt heilzaam voor de nieren en verbetert de functie.

Amazoniet, Bergkristal

(Vitaliseren) werkt heilzaam voor huidklachten zoals acne, schrale huid.

Bergkristal, Calciet oranje

(Opwekkend) werkt heilzaam op het humeur, versterkend voor spijsvertering. Helpt tegen maagzuur en branden.

Bergkristal, Granaat

(Sensualiteit) opwekkend, inspirerend en versterkend. Werkt goed voor creativiteit en sensualiteit.

Amethist, Bergkristal, Roze kwarts

(Goed voelen) de heilige 3-eenheid, lichaam, geest en ziel.

Bergkristal, Jaspis rood, Septarie

(Wondgenezing ) werkt heilzaam bij wondgenezing en werkt ondersteunend bij herstel na ziekte.

 

Hoe maak je een Elixer/ Remedie?

Eerst maak je een keuze welke edelsteen of combinatie je wilt gebruiken. Zorg voor een schaal of brede transparante fles met brede hals zodat de edelstenen er makkelijk in kunnen. De stenen vooraf wassen. Vullen het liefst met bronwater of gefilterd water. Zonlicht heeft een extra positieve werking. Na een paar uur in het zonlicht is uw elixer gereed. Geen zonlicht deze dag? Dan kun je het elixer ca. 8 uur laten staan. Hierna overgieten in een donkere fles en luchtdicht afsluiten. Niet langer dan een week bewaren.

Hoe te gebruiken?

Je kunt het als volgt gebruiken.
- opdrinken, meerder glazen per dag
- als druppels in water oplossen
- als druppels onder je tong
- op jouw lichaam gebruiken
- in bad gebruiken

Therapeuten
Bij De Goudsbloem hebben wij een hele collectie therapeut artikelen. Van elke edelsteen of elk mineraal is de werking ervan bekend

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Watervitalisering mineraalstaven

Edelsteenwaterstaven kan je gebruiken voor diverse toepassingen. Bv om aan badwater toe te voegen, te drinken, als mondwater, in een verstuiver voor reiniging van ruimtes, aura en meridianen. Hildegard von Bingen bedacht vele toepassingen voor edelsteenwater. Edelsteenwater oefent een positief effect uit op lichaam en geest.


Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Gouden Driehoek Mineralen

Gouden Driehoek Mineralen Kopen

De Gouden Driehoek Mineralen sets bestaan (meestal) uit drie bijzondere halfedelstenen (gepolijst), die gebruikt kunnen worden in symbolische legging die bekend staat als de Gouden Driehoek, zoals hieronder beschreven staat.

De stenen kunnen écht wonderen verrichten.
Het wonder dat dit positieve resultaat kan verrichten wordt 'de gouden driehoek' genoemd. Het draait om drie stenen die in een driehoek geplaatst worden om de beste energiestroming in huis te bewerkstelligen – energetisch zeer waardevol. De drie stenen zijn amethist, rozenkwarts en bergkristal.

Waarom nu drie stenen – en waarom driehoek?

Vanuit de religie en de geschiedenis blijkt, dat het getal drie en driehoeken voor mensen een bijzondere betekenis hebben.
In de religie, bijvoorbeeld de katholieke kerk: de Vader, de Zoon en Heilige Geest.

Bij mensen de primaire levensbehoeften: slapen, drinken en eten. De levensfasen van mensen: kind, volwassen, oud; leren, werken, pensioen.
Ook in geschriften zoals de bijbel wordt dit getal vaak gebruikt. De driehoek als symbool zien we terug in de piramides. Ook in de kunst wordt als basis van de tekenleer de driehoekvorm gebruikt.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Orgoniet producten

Orgoniet is een samenstelling van metalen, hars en kristallen. De naam Orgonite of Orgoniet komt van Orgone, deze term werd bedacht door Wilhelm Reich.

Nieuw
Tijgeroog staande engel 50 mm
Staande engel van Tijgeroog. Deze prachtige Tijgeroog engel is 50 mm lang en 35 mm breed.
€ 24,00
Nieuw
Lammas ritueel edelstenen setje
Lammas ritueel edelstenen setje. Het Lammas setje bevat een peridoot armbandje, een ruw brokje Tijgeroog, een Topaas trommelsteen en 25 gram witte saliepoeder.
€ 19,90
Nieuw
Doosje Aventurijn rood A
Ruw stukje rode Aventurijn A-kwaliteit in een doosje. De vindplaats is Tanzania. 
€ 7,90
Nieuw
Doosje Obsidiaan speerpunt
Stukje geslepen Obsidiaan in een doosje van 5 x 5 cm. De Obsidiaan speerpunt is ca. 4,5 x 2,5 x 0,5 cm.
€ 4,60
Nieuw
Trommelstenen 100 gr. Yooperliet (mt3)
Laatste items in voorraad
100 gram Yooperliet trommelstenen maat 3. De trommelstenen ca. zijn 30 mm. Yooperliet fluoresceert onder een UV lamp.
€ 71,50
Nieuw
Trommelstenen 250 gr. Yooperliet (mt3)
Laatste items in voorraad
250 gram Yooperliet trommelstenen maat 3. De trommelstenen ca. zijn 30 mm. Yooperliet fluoresceert onder een UV lamp.
€ 178,80
Nieuw
Trommelstenen 500 gr. Yooperliet (mt3)
Laatste items in voorraad
500 gram Yooperliet trommelstenen maat 3. De trommelstenen zijn 30 mm. Yooperliet fluoresceert onder een UV lamp.
€ 325,00
Nieuw
Doosje Kyaniet blauw
Doosje Kyaniet blauw uit Brazilië. Let op! het blauwe Kyaniet stukje zit gefixeerd in het doosje.
€ 8,50
Nieuw
Doosje Bismut middel
4 cm Bismut kristal in doosje van 4 x 4 cm. Het Bismut kristal komt uit Japan.
€ 29,50
Nieuw
Doosje Toermalijn groen
Ruw stukje Toermalijn groen in doosje. Het groene Toermalijn stukje zit gefixeerd in het doosje. De vindplaats is Mozambique.
€ 7,50
Nieuw
Doosje Pyriet blok
Doosje met Pyriet uit Navajún, Spanje. Het Pyriet stukje zit gefixeerd in het doosje.
€ 9,10
Nieuw
Ammoniet gepolijst 6-7 cm
Gepolijste Ammoniet van 6 – 7 cm. De Ammoniet is afkomstig uit Madagaskar.
€ 22,40
Nieuw
Ammoniet gepolijst 4-5 cm
Gepolijste Ammoniet van 4 – 5 cm. Dit stuk is afkomstig uit Madagaskar.
€ 7,60
Nieuw
Agaat op voet mini
Laatste items in voorraad
Agaat natuur op voet met een gemiddeld gewicht van 0,4 kg. De hoogte van de steen is ca. 8-10 cm.
€ 40,70
Nieuw
Agaat op voet medium
Mooi stuk Agaat natuur op voet met een gemiddeld gewicht van 0,7 kg. De hoogte van de steen is ca. 10-12 cm.
€ 70,50