Engelen hanger 20 mm Agaat mos
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Engelen hanger 20 mm Agaat mos

Ontdek de serene energie van onze Engelenhanger met Mosagaat van 20 mm. Mosagaat, met zijn natuurlijke groene tinten, staat bekend om zijn aardende eigenschappen en wordt beschouwd als een steen van stabiliteit en evenwicht.

€ 6,00 Inclusief belasting

€ 4,96 Exclusief belasting

Omschrijving

Engelen hanger 20 mm Mosagaat kopen

Ontdek de serene energie van onze Engelenhanger met Mosagaat van 20 mm. Mosagaat, met zijn natuurlijke groene tinten, staat bekend om zijn aardende eigenschappen en wordt beschouwd als een steen van stabiliteit en evenwicht.

Deze unieke hanger is niet alleen een esthetisch aantrekkelijk accessoire, maar ook een symbool van rust en bescherming. Draag de Mosagaat Engelenhanger om jezelf te omringen met kalmerende energie en een gevoel van spirituele verbondenheid.

Elk stuk is met zorg vervaardigd en straalt zijn eigen unieke schoonheid uit, waardoor het niet alleen een stijlvolle toevoeging is aan je sieradencollectie, maar ook een persoonlijke talisman van stabiliteit.

Online Bestellen

Transformeer je energie, omarm de positiviteit en laat de engelenkrachten van de Mosagaat Engelenhanger je leiden naar een leven vol innerlijke rust en harmonie. Bestel vandaag nog en ervaar de kalmerende energie in elke dag!

De werking van Mosagaat

Ervaar de rustgevende werking van Mosagaat, een edelsteen die bekend staat om zijn aardende en stabiliserende eigenschappen. Mosagaat, met zijn zachte groene tinten, brengt evenwicht in lichaam en geest. Deze edelsteen wordt vaak geassocieerd met het versterken van de verbinding met de natuurlijke wereld, wat resulteert in een gevoel van innerlijke rust en harmonie.

Mosagaat staat erom bekend emotionele balans te bevorderen, stress te verminderen en het zelfvertrouwen te vergroten. Door zijn kalmerende energie kan het een gevoel van welzijn bevorderen, waardoor het een geliefde keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar stabiliteit in hun leven.

De steen wordt ook beschouwd als een beschermende steen op spiritueel niveau. Het kan helpen om negatieve energieën af te weren en een schild van spirituele bescherming te creëren. Het kan ook helpen bij het loslaten van beperkende overtuigingen en emotionele blokkades, waardoor spirituele groei en transformatie mogelijk worden.

Laat je betoveren door de subtiele schoonheid en de heilzame krachten van Mosagaat. Ontdek hoe deze edelsteen je kan helpen om in het moment te zijn, stress te verminderen en een gevoel van innerlijke vrede te cultiveren. Breng balans en sereniteit in je leven met de tijdloze werking van Mosagaat.

Wens je nog meer uitleg over de werking, betekenis en eigenschappen van Mosagaat? Deze kan je vinden op onze pagina Agaat Mos - Verkoelend en Kalmerend

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we op deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Product informatie

Afmetingen 2 cm
Gewicht0,005 kg
MateriaalAgaat
KleurGroen
ChakraHartchakra (4e) - Keelchakra (5e) - Kruinchakra (7e)
SterrenbeeldStier - Maagd - Steenbok
VerzorgingAgaat kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden

Meer informatie voor het reinigen en opladen van edelstenen en mineralen vind je op onze blog Edelstenen en Mineralen reinigen en opladen

Datasheet
8718561005915
142 Items
8718561005915
Je bent misschien ook geïnteresseerd in