Engelen hanger 20 mm Amethist
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Engelen hanger 20 mm Amethist

Ervaar de kalmerende energie van onze Engelenhanger met 20 mm Amethist. Amethist, met zijn prachtige paarse tinten, staat bekend om zijn spirituele eigenschappen en wordt beschouwd als een steen van rust en spirituele groei.

€ 6,50 Inclusief belasting

€ 5,37 Exclusief belasting

Omschrijving

Engelen hanger 20 mm Amethist kopen

Ervaar de kalmerende energie van onze Engelenhanger met 20 mm Amethist. Amethist, met zijn prachtige paarse tinten, staat bekend om zijn spirituele eigenschappen en wordt beschouwd als een steen van rust en spirituele groei.

Deze unieke hanger is niet alleen een visueel aantrekkelijk accessoire, maar ook een symbool van innerlijke vrede en bescherming. Draag de Amethist Engelenhanger om jezelf te omringen met de rustgevende energie van amethist en de begeleiding van engelen.

Elk stuk is met zorg vervaardigd en straalt zijn eigen unieke schoonheid uit, waardoor het niet alleen een stijlvolle toevoeging is aan je sieradencollectie, maar ook een persoonlijke talisman van spirituele welzijn.

Online Bestellen

Transformeer je energie, omarm de positiviteit en laat de engelenkrachten van de Amethist Engelenhanger je leiden naar een leven vol innerlijke rust en spirituele groei. Bestel vandaag nog en ervaar de kalmerende energie in elke dag!

De werking van Amethist

Amethist, met zijn betoverende paarse tinten, wordt vaak beschouwd als meer dan alleen een esthetisch aantrekkelijke edelsteen; het wordt toegeschreven aan diverse spirituele en helende eigenschappen. Hoewel deze overtuigingen niet wetenschappelijk zijn bevestigd, wordt amethist vaak gewaardeerd vanwege zijn potentiële kalmerende en verhelderende effecten op de geest.

De steen staat bekend om zijn rustgevende eigenschappen, en velen dragen amethist als een symbool van ontspanning en innerlijke vrede, met de hoop stress en angst te verminderen. Bovendien wordt amethist geassocieerd met het bevorderen van helder denken, wat kan bijdragen aan het verlichten van mentale verwarring en het stimuleren van een gebalanceerd perspectief.

Amethist wordt vaak beschouwd als een instrument voor spirituele groei, waarbij het kan helpen bij het openen van het derde oog en het versterken van intuïtieve vermogens. Mensen die zich bezighouden met spirituele praktijken, zoals meditatie, gebruiken amethist soms om een diepere verbinding met hun innerlijke zelf en spirituele dimensies te verkennen.

Daarnaast wordt amethist gezien als een beschermende steen tegen negatieve energie, waarbij het een schild van spirituele bescherming kan creëren. Het wordt ook vaak gebruikt om een goede nachtrust te bevorderen, waarbij de steen wordt ingezet om ontspanning te stimuleren en slapeloosheid te verminderen.

Wens je nog meer uitleg over de werking, betekenis en eigenschappen van Amethist? Deze kan je vinden op onze pagina Amethist - Spirituele groei en Bescherming

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Product informatie

Afmetingen2 cm
Gewicht0,005 kg
MateriaalAmethist
KleurPaars
ChakraDerde oog chakra (6e) - Kruinchakra (7e)
SterrenbeeldMaagd - Vissen - Waterman
VerzorgingAmethist kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Amethist kan onder invloed van fel zonlicht verkleuren.

Meer informatie voor het reinigen en opladen van edelstenen en mineralen vind je op onze blog Edelstenen en Mineralen reinigen en opladen

Datasheet
8718561005939
491 Items
8718561005939
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)