Engelen hanger 20 mm Aventurijn groen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Engelen hanger 20 mm Aventurijn groen

Ervaar de kalmerende energie van onze Engelenhanger met 20 mm Groene Aventurijn. Groene Aventurijn, met zijn prachtige groene tinten, staat bekend om zijn helende eigenschappen en wordt beschouwd als een steen van welvaart en harmonie.

€ 5,00 Inclusief belasting

€ 4,13 Exclusief belasting

Omschrijving

Engelen hanger 20 mm Aventurijn groen kopen

Ervaar de kalmerende energie van onze Engelenhanger met 20 mm Groene Aventurijn. Groene Aventurijn, met zijn prachtige groene tinten, staat bekend om zijn helende eigenschappen en wordt beschouwd als een steen van welvaart en harmonie.

Deze unieke hanger is niet alleen een visueel aantrekkelijk accessoire, maar ook een symbool van rust en positiviteit. Draag de Groene Aventurijn Engelenhanger om jezelf te omringen met kalmerende energie en een gevoel van welzijn in je leven te brengen.

Elk stuk is met zorg vervaardigd en straalt zijn eigen unieke schoonheid uit, waardoor het niet alleen een stijlvolle toevoeging is aan je sieradencollectie, maar ook een persoonlijke talisman van geluk.

Online Bestellen

Transformeer je energie, omarm de positiviteit en laat de engelenkrachten van de Groene Aventurijn Engelenhanger je leiden naar een leven vol welzijn en voorspoed. Bestel vandaag nog en ervaar de rustgevende energie elke dag!

De werking van Groen Aventurijn

Groene Aventurijn, een betoverende edelsteen met een levendige groene tint, wordt gewaardeerd vanwege zijn vermeende positieve invloed op geluk en welzijn. Traditioneel wordt aan deze steen een krachtige werking toegeschreven, waarbij het als de "steen van geluk" wordt beschouwd, die voorspoed en positieve veranderingen aantrekt. Dragen van Groene Aventurijn wordt vaak geassocieerd met het vergroten van optimisme en het creëren van een harmonieuze sfeer.

Op emotioneel vlak wordt Groene Aventurijn in verband gebracht met het kalmeren van emoties en het bevorderen van evenwicht. Het zou kunnen bijdragen aan het verminderen van stress en angst, en het cultiveren van een gevoel van innerlijke rust. Deze edelsteen wordt specifiek geassocieerd met het hartchakra, wat betekent dat het een rol speelt bij het bevorderen van liefde, compassie en emotioneel evenwicht.

Creativiteit en motivatie worden ook toegeschreven aan Groene Aventurijn. Mensen dragen de steen mogelijk om hun creatieve expressie te stimuleren en gemotiveerd te blijven bij het nastreven van doelen. Naast de emotionele en spirituele aspecten wordt Groene Aventurijn ook in verband gebracht met fysiek welzijn. Het wordt verondersteld de algehele gezondheid te bevorderen, het immuunsysteem te ondersteunen en het lichaam in balans te brengen.

Wens je nog meer uitleg over de werking, betekenis en eigenschappen van Groene Aventurijn? Deze kan je vinden op onze pagina Aventurijn Groen - Levenslust en Zelfvertrouwen

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Product informatie

Afmetingen2 cm
Gewicht0,005 kg
MateriaalAventurijn
KleurGroen
ChakraHartchakra (4e)
SterrenbeeldMaagd - Stier - Tweelingen
Verzorging

Aventurijn kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. 

Meer informatie voor het reinigen en opladen van edelstenen en mineralen vind je op onze blog Edelstenen en Mineralen reinigen en opladen

Datasheet
8718561005946
272 Items
8718561005946
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)