Engelen hanger 20 mm Bergkristal
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Engelen hanger 20 mm Bergkristal

Bergkristal engelenhanger van 20 mm hoog.

€ 6,00 Inclusief belasting

€ 4,96 Exclusief belasting

Omschrijving

Bergkristal

Bergkristal is een sterk genezende steen die helpt tegen allerlei kwalen. Ook staat deze steen er om bekend dat het de werking van andere stenen versterkt. Hij werkt zuiverend en beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra's en brengt ze weer in balans. Bergkristal reguleert de energiestroom en geeft vitaliteit. Hij verlicht je van angsten en schenkt je innerlijke stabiliteit. 

De fysieke, emotionele en spirituele werking van Bergkristal

Klachten verminderen: 

Bergkristal heeft een heilzame werking op abcessen (uitwendig), migraine, krampen, menstruatieklachten, (rug) pijn, spit, brandende voeten, buikloop, griep, maagstoornissen, oogaandoeningen, ooraandoeningen, angina, winterhanden,  (zenuw) ontstekingen en epilepsie. Hij vermindert bloedingen, zwellingen, heuppijnen, heimwee, huiduitslag, jeuk, jeugdpuistjes, haaruitval, leverklachten en zweetvoeten. Elixer van bergkristal van bergkristal helpt tegen aambeien (uitwendig toepassen). Bergkristal helpt tegen depressie, slapeloosheid, besluiteloosheid en vermindert angsten.

Eigenschappen bevorderen: 

Bergkristal bevordert base-zuur evenwicht, werkt bloedzuiverend en heeft een sterk genezende werking in het algemeen, geeft vitaliteit, reinigt lichaam en geest, geeft volharding, helpt met geduld krijgen en hij zorgt voor inwendig reiniging en ontslakking. De steen stimuleert borstvoeding en botbreuk-groei. Bergkristal versterkt het hart en het immuunsysteem. Hij versterkt de concentratie en bevordert het helder denken. Bergkristal maakt je onpartijdig en helpt je bij het oplossen van problemen, maakt je liefdevol en schenkt balans en harmonie. 

Datasheet
8718561005960
186 Items
8718561005960
Edelsteen
Bergkristal
Gewicht
0
0035
Kleur
Wit / transparant
Omschrijving
Bergkristal engelenhanger van 20 mm hoog.
Werking
Bergkristal bevordert base-zuur evenwicht
borstvoeding en botbreukgroei.
geeft vitaliteit
heeft een genezende werking in het algemeen
helpt met geduld krijgen
reinigt geest
volharding
werkt bloedzuiverend
Je bent misschien ook geïnteresseerd in