Engelen hanger 20 mm Jade
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Engelen hanger 20 mm Jade Serpentijn

Ontdek de betovering van onze Engelenhanger met een diameter van 20 mm, vervaardigd van Jade Serpentijn. Deze unieke hanger is niet alleen een visueel aantrekkelijk accessoire, maar ook een symbool van spirituele kracht en welzijn.

€ 6,00 Inclusief belasting

€ 4,96 Exclusief belasting

Omschrijving

Engelen hanger 20 mm Jade Serpentijn kopen

Ontdek de betovering van onze Engelenhanger met een diameter van 20 mm, vervaardigd van Jade Serpentijn. Deze unieke hanger is niet alleen een visueel aantrekkelijk accessoire, maar ook een symbool van spirituele kracht en welzijn.

Jade Serpentijn, met zijn kalmerende groene tinten, staat bekend om zijn helende eigenschappen en wordt vaak geassocieerd met geluk en bescherming. Draag deze hanger om je te omringen met de rustgevende energie van Jade Serpentijn en om de positieve invloed van engelachtige bescherming te ervaren.

Elke hanger wordt zorgvuldig vervaardigd, waardoor het niet alleen een elegante toevoeging is aan je sieradencollectie, maar ook een persoonlijk talisman van spirituele balans.

Online Bestellen

Transformeer je energie, omarm de positiviteit en laat de engelenkrachten van Jade Serpentijn Engelen hanger je leiden naar een leven vol balans en welzijn. Bestel vandaag nog en ervaar de serene harmonie in elke dag!

De Werking van Jade Serpentijn

Jade Serpentijn, met zijn diepgroene nuances, omarmt een kalmerende essentie die vaak wordt beschouwd als een baken van welzijn. Deze prachtige steen straalt een rustgevende energie uit, waardoor hij wordt gewaardeerd voor zijn vermogen om stress te verminderen en innerlijke vrede te bevorderen.

In symboliek is Jade Serpentijn een representatie van geluk en balans, waarbij de diepe groene kleur wordt geassocieerd met harmonie en stabiliteit. Het dragen van deze steen kan een gevoel van evenwicht creëren, zowel op emotioneel als spiritueel niveau.

Als een talisman van het hartchakra opent Jade Serpentijn de deur naar liefde en mededogen. Het wordt gezien als een spirituele metgezel die helpt bij het balanceren van emotionele aspecten van het leven, waardoor een innerlijke rust ontstaat.

Jade Serpentijn wordt niet alleen gewaardeerd vanwege zijn spirituele eigenschappen, maar wordt ook beschouwd als een beschermer tegen negatieve energie. Het wordt gezien als een schild dat positieve vibraties aantrekt en negativiteit afweert.

In essentie, naast zijn symbolische waarde, wordt Jade Serpentijn gewaardeerd voor het bevorderen van welzijn op zowel fysiek als energetisch niveau. Het dragen van deze prachtige steen kan een persoonlijke reis van rust, balans en geluk begeleiden.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Product informatie

Afmetingen2 cm
Gewicht0,005 kg
MateriaalJade Serpentijn
KleurGroen
ChakraHartchakra (4e)
SterrenbeeldStier - Weegschaal
VerzorgingJade Serpentijn liefst niet te veel reinigen met water

Meer informatie voor het reinigen en opladen van edelstenen en mineralen vind je op onze blog Edelstenen en Mineralen reinigen en opladen

Datasheet
8718561006059
158 Items
8718561006059
Je bent misschien ook geïnteresseerd in