Engelen hanger 20 mm Obsidiaan Sneeuwvlok
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Engelen hanger 20 mm Obsidiaan Sneeuwvlok

Ontdek de tijdloze elegantie van onze 20 mm Sneeuwvlok Obsidiaan Engelenhanger. Deze unieke hanger is niet alleen een visueel verbluffend accessoire, maar ook een symbool van innerlijke zuiverheid en bescherming.

€ 5,00 Inclusief belasting

€ 4,13 Exclusief belasting

Omschrijving

Engelen hanger 20 mm Obsidiaan Sneeuwvlok kopen

Ontdek de tijdloze elegantie van onze 20 mm Sneeuwvlok Obsidiaan Engelenhanger. Deze unieke hanger is niet alleen een visueel verbluffend accessoire, maar ook een symbool van innerlijke zuiverheid en bescherming.

Sneeuwvlok Obsidiaan, met zijn kenmerkende zwarte kleur en witte vlekken, staat bekend om zijn reinigende eigenschappen. Draag deze hanger om je te omringen met de zuiverende energie van Sneeuwvlok Obsidiaan en om de beschermende invloed van engelachtige begeleiding te ervaren.

Elke hanger wordt zorgvuldig vervaardigd, waardoor het niet alleen een stijlvolle toevoeging is aan je sieradencollectie, maar ook een persoonlijk talisman van zuiverheid.

Bestel Online

Transformeer je energie, omarm de innerlijke zuiverheid en laat de engelenkrachten van de Sneeuwvlok Obsidiaan Engelenhanger je leiden naar een leven vol helderheid en bescherming. Bestel vandaag nog en ervaar de tijdloze energie dagelijks!

De Werking van Sneeuwvlok Obsidiaan

Sneeuwvlok Obsidiaan, ontstaan uit vulkanische activiteit, staat bekend om zijn aardende en beschermende eigenschappen. Deze zaksteen wordt vaak gezien als een schild tegen negatieve energieën en emotionele spanning.

Naast zijn beschermende kwaliteiten staat Sneeuwvlok Obsidiaan ook bekend om het bevorderen van innerlijke rust en balans. Het kan helpen bij het loslaten van stress en het omarmen van een gevoel van kalmte.

Op spiritueel niveau wordt Sneeuwvlok Obsidiaan geassocieerd met het reinigen van energieblokkades en het bevorderen van spirituele groei. Het kan dienen als een kompas op je reis naar zelfontdekking.

Sneeuwvlok Obsidiaan wordt vaak gebruikt in meditatie om de geest te kalmeren en een diepere verbinding met het innerlijke zelf te bereiken. Voeg dit kristal toe aan je meditatieroutine voor een vleugje winterse sereniteit.

Wens je nog meer uitleg over de werking, betekenis en eigenschappen van Sneeuwvlok Obsidiaan? Deze kan je vinden op onze pagina Obsidiaan Sneeuwvlok - Innerlijke Rust en Vrede

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Product informatie

Afmetingen 2 cm
Gewicht0,005 kg
MateriaalObsidiaan
KleurZwart / Wit
ChakraBasischakra (1e) - Derde oog chakra (6e)
SterrenbeeldSchorpioen - Steenbok
VerzorgingObsidiaan kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden

Meer informatie voor het reinigen en opladen van edelstenen en mineralen vind je op onze blog Edelstenen en Mineralen reinigen en opladen

Datasheet
8718561006103
176 Items
8718561006103
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)